Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
The Battle #37 ~ Gamble
Welk nummer belandt straks in de LeetMusic playlist, gok je?

Lotsie

Muziek Wereld

30/05/2022, 20:15

2

3

Het is weer maandag, en net als vorige week is het dus tijd voor The Battle! In deze reeks stel ik jullie luisteraars telkens twee liedjes voor aan de hand van een weetje, waarna jullie op jullie favoriet kunnen stemmen. De inzet is niet niks: een plaatsje in de playlist voor én door de luisteraars is immers goud waard!

Benieuwd naar de kandidaten van deze week? Lees dan zeker verder.


THE CONTESTANTS

Gokken is nooit het beste idee, maar toch doen we het vandaag! Wie wint het meeste geld door hun Poker Face op te zetten?

 

Poker Face ~ Lady Gaga

Lady Gaga is een artieste die we allemaal kennen, onder andere dankzij deze monsterhit. Het is een dancenummer gebaseerd op haar vorige hit Just Dance. De videoclip speelt zich af op een plaats waar we allemaal wel zouden willen zijn: een zwembad! Terwijl ze strippoker speelt met vrienden zien we allerlei verschillende tafereeltjes. Er wordt van dit nummer wel eens gezegd dat het eigenlijk over biseksualiteit gaat, denk jij dat dit waar is? Hoe dan ook een geweldig nummer waar we allemaal graag op willen zingen en dansen aan het zwembad.

 

Money ~ Lisa

We gaan verder met een recenter, maar zeker niet minder bekend nummer. Deze song ging dan ook helemaal viraal op TikTok. Het nummer werd uitgebracht vorig jaar als solo-activiteit van Lisa, een member van de Zuid-Koreaanse groep Blackpink die ondertussen de wereld veroverd heeft. In het nummer wordt voornamelijk gerapt, een van Lisa’s specialiteiten. Wat vind jij van dit nummer: een echte hit, of een nummer dat zang mist?


TIME TO VOTE

Dan kunnen we nu eindelijk gaan stemmen! Beluister de liedjes nog een keer heel grondig, en maak dan je keuze door te stemmen via onderstaande poll. Denk goed na, want het lied dat over een week de meeste stemmen heeft, belandt in de LeetMusic playlist voor én door jullie gemaakt!

Vond je dit artikel leuk? Vergeet dan zeker niet te liken en de lezers in de reacties te overtuigen waarom ze voor welk liedje moeten kiezen. Wie weet kan jij als ervaren debattant iedereen overtuigen!

Tot volgende week!

Poll: The Battle #37 ~ Gamble
The Battle #37 ~ Gamble

Poker Face
100%
Money
0%

.Laraa.

03/06/2022, 22:26

Wat zijn het beide toffe liedjes!

Sem.

02/06/2022, 17:08

Leuk Artikel :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid