Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
LeetFM Jaaroverzicht 2017
Alle hoogtepunten van 2017 op een rij!

Willie

LeetMusic

0

0

Het jaar 2017 is voorbij gevlogen. Terwijl iedereen zich ongetwijfeld opmaakt voor een knallende jaarwisseling blikken wij terug op het afgelopen jaar met LeetFM. Wat hebben wij het afgelopen jaar beleefd bij LeetFM? Welke mensen maakten en maken deel uit van dit team? Welk evenement is bekroond tot het beste evenement van 2017? Je leest het allemaal hier in het LeetFM jaaroverzicht van 2017. Het is bedoeld voor zowel medewerkers van LeetFM als Leet's zelf. Een document om nog eens je kennis op te frissen, om nog eens te denken aan leuke gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden. En wanneer 2017 uitgebladerd is zijn onze ogen gericht op een nieuw jaar dat komen gaat, 2018. Laten we samen nóg meer onvergeten herinneringen beleven en vooral heel veel genieten. 

Valentijnsevenement

Op 14 februari was het natuurlijk weer het feest van de liefde en dat werd bij LeetFM en in Leet Hotel groots gevierd. Het evenemententeam had voor alle Leet's drie kleine evenementen klaarstaan. Als eerste was 'Commando Pingelen' aan de beurt, gevolgd door 'Welk Item' en afgesloten met 'Last Man Standing'. Op onze website was weer een stripverhaal te vinden (gemaakt door Creative en Louisekeshe) over de avonturen van Willie tijdens zijn 'blind date', wat natuurlijk (zoals gewoonlijk) niet helemaal ging zoals gepland. Die avond organiseerde Leet Hotel weer een jaarlijks valentijnsbal waar liefde in overvloed was. Vele stelletjes hadden hun mooiste kleren aangetrokken en zoals gewoonlijk werd er ook weer een beste koppel bekend gemaakt.


Paasevenement

Wie houd er nou niet van een lekker eitje? Zeker als je er gigantische prijzen mee kon winnen! Tijdens het Paasevent van 2017 werden Leets uit alle kamers opgetrommeld om mee te helpen zoeken naar de 5 paaseieren! De bedoeling was om zo snel mogelijk alle 5 de eieren te vinden, in de vorm van badges. Met deze badges kon je door de grote poort van de eindkamer komen, maar ook die moest je nog zien te vinden! De snelste Leets die de eindkamer wisten te bereiken, kregen enorme prijzen van de paashaas! Ze hadden waarschijnlijk achteraf wel buikpijn van al die chocolade eieren....
 

Dodenherdeking en bevrijdingsdag

Op vier mei 2017 stonden we met heel LeetFM stil bij de slachtoffers van de tweede wereldoorlog. Zoals gebruikelijk was het taptoesignaal te horen en was het om acht uur in de avond twee minuten lang stil op de radio van LeetFM. Leet's konden berichten insturen via de shoutlijnen over dit onderwerp en er werd een speciale uitzending van gemaakt. Op vijf mei was het natuurlijk feesten geblazen, want we vierden met alle Leet's onze vrijheid middels een groot bevrijdingsfestival in Leet Hotel. 


Leet Awards

Vanaf het moment dat het startte, tot het weer voorbij was, leek iedereen elkaars concurent geworden te zijn. Want wie zou nou de aller Populairste Leet zijn? Dat bleek onze enige echte Kevin te zijn, maar daar stopt het niet! Want wat is populariteit nu wanneer je de meest Behulpzame Leet van het hotel bent? Dat was niemand minder dan Selena! Is anderen helpen niet jouw ding? Misschien ben je dan wel de Beste Gamer van Leet! Die titel ging naar onze Yaki! Maar hoe kun je gamen zonder een geweldige, mooie kamer? Daar had je natuurlijk de Beste Bouwer voor nodig, namelijk Jeff! Ben je toch meer bezig met de laatste trends van Leet? Dan kon je natuurlijk ook de Beste Vrouwelijke of Mannelijke Geklede Leet worden! Onze mannelijke Leet werd de ó zo populaire Kevin, met aan zijn zij de vrouwelijke fashionista Kitten! Dit alles was natuurlijk niet mogelijk zonder het Beste Mannelijke Stafflid en Beste Vrouwelijke Stafflid, beter bekend als Mandoe en Selina! Allemaal leuk en aardig, die staffleden, maar vergeet natuurlijk niet de Beste Expert, oftewel Arend! Nu we toch bezig zijn, kunnen we net zo goed het Beste Bouwteam Lid erbij betrekken, toch Mila? En dan als laatste 2 categorieën hadden we natuurlijk de beste medewerkers van onze radio, LeetFM!  De Beste Mannelijke LeetFM Medewerker bleek onze Dewi te zijn, samen met de Beste Vrouwelijke LeetFM Medewerker Devona

 

Nieuwe website: versie 3

2017 was ook het jaar dat LeetFM dan eindelijk de nieuwe website kreeg! Sinds 18-7-2017 is LeetFM een felroze boel geworden dankzij onze Dewi, Levi, en Bever. De komst van versie 3 was een enorm feest wat we nooit meer zullen vergeten, ook omdat LeetFM voor versie 3 een tijdje geen site had. Gelukkig kunnen we nu allemaal genieten van een goed werkende site vol met de leukste functies en nieuwtjes!


Zomerevenement 2017

Op acht augustus was het dan zo ver. Om 16:00 gingen de kamers open naar heerlijke vakantiebestemmingen. Helaas was het eventteam te laat met het boeken van hotels en huisjes, dus was een overnachting geen optie. Door de teleporters te vinden in de kamers kon je de eindkamer vinden waarin je de troon moest bemachtigen. Zodra jij de troon in bezit had voordat het uur voorbij was, kon een andere Leet die de eindkamer vond, de troon bemachtigen door hetzelfde parcour af te leggen en de huidige koning(in) van de troon af te gooien. Spanning en sensatie, maar uiteindelijk heeft de persoon die de troon na een uur in bezit had gewonnen.

LeetFM 24 uurs stream

Op diezelfde acht augustus was er nóg een evenement aan de gang. En dit is niet zomaar een evenement. Voor de derde keer in de LeetFM geschiedenis lieten 14 DJ's zichzelf opsluiten op een geheime locatie in Nederland om 24 uur lang LIVE radio te maken. Wat werd er veel gelachen, gegeten, gedronken, gedanst, maar stiekem ook wel geslapen... Sommigen waren na die 24 uur maar wat blij dat ze eindelijk weer van elkaar verlost waren en hun weg weer konden vervolgen. Tijdens deze 24 uurs werd de verjaardag van onze Gewoon.Jos ook nog eventjes uitbundig gevierd. Al met al, geslaagde dagen. 


Verjaardagsevenement 'LeetFM 2 jaar'

Lang zal die leven, lang zal die leven... Onze Willie en LeetFM zijn in 2017 maar liefst 2 jaar geworden! Al 2 jaar vol gekke shows, gave evenementen, mooie artikelen en  natuurlijk 'Music for you'. Dit vierden we natuurlijk groots met heel veel muziek, een gigantisch standbeeld van onze Willie, evenementen en héél veel taart! Nogmaals, gefeliciteerd en nog vele jaren!



Halloweenevenement 'Cluedo'

Het waren spannende tijden rond halloween. In Leet Hotel was namelijk een moord gepleegd en deze diende opgelost te worden. Alle speurneuzen in Leet werden opgetrommeld om de politie een handje te helpen bij het vinden van de dader, het voorwerp en de kamer waarin de moord gepleegd zou zijn. Dat Leet over honderden speurneuzen beschikt hadden onze evenementenmedewerkers niet verwacht, daarom moesten er nog snel vele teleporters aangeleverd worden om de doorstroom goed te regelen. Uiteindelijk is de moord opgelost en konden alle Leets de spanning eraf dansen tijdens het jaarlijkse halloweenbal van Leet Hotel. Het engste koppel werd beloond met een mooie badge en er werden vele prijzen weggegeven. Een spannend, maar uiteindelijk dik geslaagd halloweenfeestje!


Sinterklaascompetitie 'tel de pakjes'

Ook de sint was weer in het land, maar helaas ging niet alles zoals gepland! Een aantal cadeautjes waren het water in gevallen, maar niemand wist hoeveel het er waren... Gelukkig hadden de pieten daar een oplossing voor, en bedachten ze een competitie voor alle Leets. De 3 spelers met de beste ogen kregen een éxtra groot Sinterklaascadeautje van de sint. De 3 geluksvogels waren mdinaProduced en marcje5678 ! Goed werk, hulppieten!


LeetFM kerstballenactie

Als laatste evenement en jaarafsluiter hadden we de LeetFM Kerstballenactie! De grote strijd om de kerstballen was begonnen, en felgekleurde kerstbalbadges vlogen er overal uit. In totaal werden er 50 weggegeven door de DJ's. Had jij nou zo'n glimmende badge bemachtigd? Dan maakte je kans op de enorme prijzenpot! De 10 gelukkige mensen die in 1 klap heel wat belcredits rijker werden, zijn Hardwell, mars9, Mike....., Selma, Camilla., Cynthiaa., ries, ToetsenbordDino, Laarsje en .harm. , gefeliciteerd allemaal! Wil je alle 50 winnaars nog eens terugzien, of de prijzen bekijken, klik dan hier.

Zoals je waarschijnlijk is opgevallen, worden de hoogtepunten van LeetFM vooral gevormd door evenementen. Het plezier van alle Leet's, de staffs maar ook medewerkers (ondanks dat ze zelf nooit mogen winnen, en dit erg vervelend vinden) blijkt goud waard te zijn. Niet alleen in 2017, maar ook zeker in 2016 en 2015. Evenementen worden natuurlijk gemaakt door ons evenemententeam die zich altijd keihard inzetten om iets leuks klaar te zetten en zij worden vaak gesteund door het Leet Staffteam. Samen met jullie en al deze mensen die dit mogelijk maken wordt het keer op keer een succes. Om toch een beeld te krijgen hoe de evenementen zijn ontvangen, is er in eerste instantie een poll aangemaakt voor LeetFM medewerkers. Daaruit bleek wel dat het LeetFM 24 uursstream tóch wel de dikke favoriet was. Daarna is deze poll op onze Twitter @LeetRadio verschenen, waardoor er ook stemmen verkregen konden worden vanuit de Leet's. Toen bleek echter dat de kerstballenactie dit jaar wel erg goed in de smaak is gevallen, of zou dat komen omdat toen nét de mega-uitreiking aan de gang was? We zullen het niet weten, maar uiteindelijk kunnen we concluderen dat we dit jaar maar liefst twee favoriete evenementen hebben gehad en dat er bijna geen winnaar te kiezen valt. Maar de poll heeft besloten en dat betekent dat de LeetFM 24 uursstream het beste evenement van 2017 is geworden.

LeetFM is in het jaar 2017 ontzettend gegroeid. De populariteit van onze radio was duidelijk te zien in het aantal sollicitaties dat we per ronde mochten ontvangen, ongeacht voor welke functie. Met name voor de functie DJ hadden onze Hoofd-DJ's een hele klus, want daar kwamen gemiddeld wel meer dan 50 sollicitaties per ronde binnen. LeetFM kan niet bestaan zonder alle medewerkers die zich dagelijks met hart en ziel inzetten om het draaiende te houden. Helaas blijft het komen en gaan van medewerkers en hebben wij dit jaar afscheid genomen van maar liefst 56 medewerkers. Gelukkig kwamen er in het jaar 2017 ook heel veel nieuwe gezichten in ons team, waarvan er op dit moment 20 medewerkers nogsteeds deel uitmaken van het team. In 2017 zagen wij 8 oud-medewerkers terugkeren naar onze radio, waar wij natuurlijk super blij over zijn en zijn er op dit moment 6 medewerkers die al vóór 2017 deel uitmaakten van het team en nogsteeds deel uitmaken. Om al deze mensen een gezicht te geven en om al deze mensen te bedanken voor hun inzet in 2017 worden zij hieronder speciaal bij naam genoemd. 


In willekeurige volgorde hebben wij in 2017 helaas afscheid genomen van: Smartie, Divion, Disto, Mathijzi, Melvin, iBlue., Levi, Entertoets, .Anne, Victor, Senna, Lynn, Louisekeshe, DJ-Jorgiee, Andreasjuhhh, Caitlin, Djeer., Luc, Jeroen, KingKoen, Caylee, TheRedbull., -Roxanne, Nedwet, JoeyNatex, Yarnemelk, Roons, Edward., Melkanie, xTon, Robin.a, Femke, Dennis, Sabine, Neatax, Vensterbank, Zino, Row, Finiox, Fenne, TeGoedBedacht, Pulsive, Martin, x.Zayn.x, xNoelle.NV, HenkJR, Rotkindroy, BwgamerYT, Casal, Jordy, Marly, Lucas, Cipe, Emily-Nirvana, Migente en SjaakYT.


Alle medewerkers die om welke reden dan ook het team hebben verlaten, hebben weer plaatsgemaakt voor nieuwe, frisse gezichten. In 2017 zijn er veel mensen bij gekomen, maar van deze mensen zijn er ook een aantal die het jaar niet hebben volgemaakt. Deze staan dan ook tussen de mensen waar we afscheid van hebben genomen. Wel zijn we heel erg blij met alle mensen die in 2017 de stap hebben gemaakt om te solliciteren bij LeetFM en deze mensen zijn in 2017 deel uit gaan maken van het team en zijn daar nogsteeds onderdeel van. Deze mensen nemen wij graag mee naar 2018: .Quinten, Dinosaurus, Texano, ItsMandy, Vrede, Noa, Akash, Niemand1, Sadderdaze, Incipient, Its-Dries, !Rudy, Sannee!, VrijwelNiets, ErwinB, Voxway, Pictorials, Yaser, HandMeDown en Panie.


Dan hebben we natuurlijk altijd nog mensen waarvan we met pijn in ons hart afscheid hebben genomen, maar uiteindelijk toch niet zonder LeetFM kunnen en terugkomen. Deze mensen verdienen natuurlijk ook een plekje in het jaaroverzicht, dit zijn: Caroline, Creative, Gewoon.Jos, Jaspombo, Marvo, Padron en Pimdakaas.


En tot slot de mensen die al veel langer deel uitmaken van LeetFM. Zij zijn sinds 2015 of 2016 al onafgebroken deel van het team en zullen dat hopelijk ook in 2018 blijven doen: Dewi, Devona, Sytec, Shelly, Wessel en onze Wasbeer. 

Laten wij nog maar eens benadrukken hoe belangrijk medewerkers zijn binnen LeetFM. En hoe trots we moeten zijn op het feit dat LeetFM er nog altijd is, sinds 2015. In augustus 2018 zal LeetFM drie jaar bestaan en hopelijk staan we dan nogsteeds waar we nu staan. Dat LeetFM nog dagelijks blijft groeien is ook dankzij de vele Leet's die LeetFM een warm hart toedragen. Leet's die betrokken zijn bij onze medewerkers, graag naar de radio luisteren, nieuwsartikelen lezen, meespelen met evenementen maar zich vooral openstellen. Bedankt dat wij in 2017 mochten genieten van al jullie persoonlijkheden, bedankt dat wij in 2017 een aantal van jullie hebben mogen verwelkomen in ons team, bedankt dat wij in 2017 mochten weten wat jullie bezighield in het dagelijks leven en vooral bedankt dat jullie vandaag de dag nog altijd een onderdeel zijn van LeetFM. Want LeetFM bestaat niet alleen uit medewerkers en mensen die hard werken voor jullie, maar LeetFM bestaat vooral dankzij jullie. 

Medewerkers van LeetFM, staffleden van Leet, Leets en iedereen die zich op welke manier dan ook betrokken voelt bij LeetFM. Geniet van het laatste stukje 2017, blik terug op het jaar en als je dat gedaan hebt: Kijk vooruit, vier feest en luidt het nieuwe jaar in met leuke mensen om je heen. Een hele fijne jaarwisseling en een muzikaal, gezond en goed 2018 gewenst. 

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid