Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Pixelaar Sollicitaties [GEOPEND]
Er staat weer een sollicitatie voor een functie binnen LeetFM open! Lees snel verder om hier meer over te weten te komen!

Willie

LeetMusic

0

0

Ben jij het nieuwe creatieve brein dat wij zoeken? Zit jij niet graag stil en wil jij de mooiste creaties voor ons uit je hand toveren? Solliciteer dan nu zo snel mogelijk voor de functie Pixelaar bij LeetFM?

 

Ja! Je leest het hartstikke goed, wij hebben weer een vacature binnen LeetFM maar dit keer voor Pixelaar!!, LeetFM is opzoek naar nieuw creatief brein wat zich dag en nacht bezig wil houden met het pixelen van de leukste plaatjes, banners en ga zo maar door! Denk jij dat jij het in je hebt lees dan zeker verder en solliciteer! Misschien mogen wij jou binnenkort wel verwelkomen in heet LeetFM team!

 

Eisen

(ja ook wij hebben eisen waar je allemaal aan moet voldoen)

  • Je bent minimaal 14 jaar oud
  • Je beschikt over Discord
  • Ervaring is geen pre, maar wel handig als je er verstand van hebt

 

Waarom LeetFM?

Je komt in een goed functionerend team waar het altijd reuze gezellig is,  iedereen kent elkaar en het allerbelangrijkste misschien nog wel is dat je lekker jezelf kan zijn bij ons! Er is altijd plek voor groei en ontwikkeling binnen ons team. Het team is heel divers maar toch is het een team voor en door jongeren. En ook is ervaring niet belangrijk.

 

Als je nu nog niet enthousiast bent weet ik het ook niet meer! Ben jij dit wel geworden en voldoe jij aan onze waslijst aan eisen? Ga dan zo snel als je maar kan Vacaturepagina en solliciteer!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid