Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Uit de Schaduw - Hailee Steinfeld
Deze week zetten we iemand in het zonnetje die al iets bekender is!

.Laraa.

Muziek Wereld

03/04/2022, 20:00

5

6

Ariana Grande, Taylor Swift, Justin Bieber, deze artiesten kennen we allemaal wel denk ik. Er zijn natuurlijk ook nog artiesten die al wat langer bezig zijn, maar misschien nog niet zo heel bekend zijn. En natuurlijk niet te vergeten de nieuwere artiesten, die net pas zijn begonnen. In deze reeks haal ik de nieuwere artiesten en de minder bekende artiesten “Uit de Schaduw”. Je komt meer te weten over de artiest zelf en over de nummers die ze al hebben uitgebracht. Ook mogen jullie in deze reeks een keuze maken wat jij het beste nummer vindt van de desbetreffende artiest. Ben jij ook benieuwd welke artiest we deze week in het zonnetje zetten? Lees dan zeker snel verder!


Deze week zetten we Hailee Steinfeld in het zonnetje!


  • Ook deze zangeres is niet voor iedereen onbekend. Je kan haar namelijk kennen van Pitch Perfect. Waar ze vanaf de 2e film deelnam.
  • Ze is een Amerikaanse actrice, model en zangeres.
  • Naast zangeres is ze dus ook actrice en is ze nu ook te zien in een van de nieuwste series op Disney+, namelijk Hawkeye.
  • Met haar single Starving is ze doorgebroken. 18 weken lang heeft ze hiermee in de Nederlandse top 40 gestaan.

In deze reeks bespreek ik 3 nummers van de desbetreffende artiest. Onderaan het artikel kan jij stemmen welk nummer jij het beste vindt. Beluister de nummers ook zeker via een streamingsdienst, zodat je weet waar je op stemt. Het beste nummer wordt dinsdag bekend gemaakt in dit artikel. Hou het dus zeker in de gaten!


Most Girls

Nadat ze is doorgebroken met het nummer Starving bracht ze Most Girls uit. In dit nummer spreekt ze de kracht van vrouwen uit.

Love Myself

Love Myself is haar allereerste single. Deze bracht ze uit in 2015. Het nummer is te vinden op Hailee’s EP genaamd Haiz. Dit nummer gaat over een break up en dat het belangrijk is om jezelf ook liefde te geven.

Starving

Dan nu het nummer waarmee ze doorbrak. Dit nummer is in samenwerking met Zedd en Grey. Starving gaat wederom ook over een relatie, maar dan een waar je meer avontuur in beleefd.


Nu is het de beurt aan jullie! Beluister de nummers en stem op jouw favoriet. Dinsdag maak ik in dit artikel bekend wat het beste nummer is van Hailee Steinfeld.


Dat was Uit de Schaduw weer voor deze week. Volgende week ben ik weer terug met een nieuw artikel. Heb jij nou een artiest die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Laat het zeker weten in de reacties en wie weet komt hij/zij volgende week aan bod!

Poll: Uit de Schaduw - Hailee Steinfeld
Uit de Schaduw - Hailee Steinfeld

Most Girls
20%
Love Myself
0%
Starving
80%

Judy

05/01/2023, 20:40

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

.Laraa.

08/04/2022, 10:36

Weer wat bijgeleerd! :)

Keet

07/04/2022, 15:29

I didnt know that i was starving till i tasted uuuu :D

Lotsie

05/04/2022, 11:45

En ook van deze artiest had ik nog nooit gehoord (oeps), gelukkig is er Sydney om ons bij te scholen!

Sem.

03/04/2022, 21:49

Voor als ge nog een leuke Artiest zoekt voor deze reeks.... The Dead South, is echt geweldig en verdiend wel wat meer shine ✨

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid