Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
The Battle #24 ~ Color
Welk nummer mag kleur brengen in de enige echte LeetMusic playlist?

Lotsie

Muziek Wereld

21/02/2022, 20:15

5

5

Het is weer maandag, en net als vorige week is het dus tijd voor The Battle! In deze reeks stel ik jullie luisteraars telkens twee liedjes voor aan de hand van een weetje, waarna jullie op jullie favoriet kunnen stemmen. De inzet is niet niks: een plaatsje in de playlist voor én door de luisteraars is immers goud waard!

Benieuwd naar de kandidaten van deze week? Lees dan zeker verder.


THE CONTESTANTS

Tijd om wat kleur te brengen in deze stormachtige, bewolkte, grijze dagen. Welk nummer mag daar voor gaan zorgen?

 

Blue (da ba dee) ~ Eiffel 65

“Ik ben blauw!” klinkt het in dit razend bekende nummer. Nochtans is geen enkel van de leden van de Italiaanse rockgroep Eiffel 65 blauw. In de videoclip van het nummer is dit wel het geval: zowel letterlijk als figuurlijk. Hij heeft een blauwe kleur maar is tegelijk ook een beetje triest. Hopelijk werd hij vrolijker van de prestaties van het lied! Het belandde namelijk voor zestien weken in onze hitlijsten. Geef toe: is er al een keer geweest dat je het deuntje niet hebt meegezongen?

 

Purple Rain ~ Prince & The Revolution

Blauwe mensen, paarse regen: gekker kan het niet meer worden! Het nummer Purple Rain is misschien wel het allerbekendste nummer van de helaas overleden Prince. Hierin zingt hij over… over wat precies? Hier bestaan verschillende theorieën over. Volgens echte Prince-fanaten en -kenners zou het lied gaan over het aanbieden van je excuses wanneer je voor een andere geliefde kiest. Volgens anderen gaat het dan weer over de hemel, een theorie die de kop opstak toen een stervende vrouw op een operatietafel wist te zeggen dat het leven na de dood vol is van paarse regen. Is dit volgens jou mogelijk?


TIME TO VOTE

Dan kunnen we nu eindelijk gaan stemmen! Beluister de liedjes nog een keer heel grondig, en maak dan je keuze door te stemmen via onderstaande poll. Denk goed na, want het lied dat over een week de meeste stemmen heeft, belandt in de LeetMusic playlist voor én door jullie gemaakt!

Vond je dit artikel leuk? Vergeet dan zeker niet te liken en de lezers in de reacties te overtuigen waarom ze voor welk liedje moeten kiezen. Wie weet kan jij als ervaren debattant iedereen overtuigen!

Tot volgende week!

Poll: The Battle #24 ~ Color
The Battle #24 ~ Color

Blue (da ba dee)
90%
Purple Rain
10%

Judy

05/01/2023, 21:20

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Kiara

23/02/2022, 12:32

..... Ik kies voor Blue da ba dee - Eiffel 65 🔊💙 Yo, listen up here's a story About a little guy That lives in a blue world And all day and all night And everything he sees is just blue Like him inside and outside

JariBeat

22/02/2022, 19:42

Zowiezo blauw da ba die!

.Laraa.

21/02/2022, 23:37

Moeilijke keuze, maar dan kies ik toch voor Blue (da ba dee) van Eiffel 65.

Jesse

21/02/2022, 20:28

Sws i'm blue dabadeedabadieee

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid