Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Kerstevenement & Kerstbal?!
Hier lees je alles over het kerstbal en kerstevenement

Willie

Evenementen

1

0

Kerst! Het is bijna zover en ook zijn er evenementen geregeld, zaterdag is er namelijk een evenement in Leet Hotel en nog heel veel andere dingen!

Kerstevenement

Zaterdag 23 december zal er om 19:00 een evenement gehouden worden in de kamer van BT-Christmas. Wees er dus zeker bij! Maar wat is dan de bedoeling bij het evenement? Het is heel simpel, vanaf de startkamer zullen jullie binnen gelaten worden in het grote peperkoekhuis! Daar zul je door allerlei kamers gaan, maar je moet ook levels voltooien! Dit zijn bijvoorbeeld wired levels, ook is het de bedoeling dat je in elke kamer (staat aangegeven) het aantal kerstelfjes telt. Zodra je bij het einde bent aangekomen moet je daar het aantal gevonden kerstelfjes doorgeven. De winnaars zullen een speciale badge en SS ontvangen

Kerstbal

Ook zal er een kerstbal komen, dit kerstbal zal ook op zaterdag 23 december plaats vinden om 21:00. Dit zal gehouden worden in de kamer van BT-Christmas. Ook hier zijn prijzen te winnen. Tijdens het kerstbal wordt er ook een prijs gegeven aan het koppeltje met de meest matchende look! Die krijgen dan een speciale badge en prijs. Verder zal er voor alle aanwezigen ook een badge zijn.

Rooster

Om het nog even goed overzichtelijk te maken heb ik voor jullie ook nog de draaiuren die tijdens het evenement plaats vinden.

23 december - 19:00 // 21:00 - kerstevenement, gepresenteerd door Devona, Creative & Wessel! In de kamer van BT-Christmas

23 december - 21:00 // 22:00 - Kerstbal, gepresenteerd door Wessel & Marvo! In de kamer van BT-Christmas

 

Hopelijk zien we jou bij deze evenementen in het hotel! Tot dan!

Er zal nog een artikel volgen over een ander kerstevenement

Remie48

31/01/2020, 16:28

2017

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid