Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Nieuws Van De Week – S01 W50 [KERSTBAL]
Wat is het Nieuws Van De Week? Bepaal het samen met ons mee!

.Laraa.

Muziek Wereld

18/12/2021, 19:00

10

7

Nieuws, nieuws en nog meer nieuws! Wat is er weer veel nieuws deze week! Maar, wat is nu het ultieme Nieuws Van De Week?

Deze vraag bleef altijd onbeantwoord, tot nu! Vanaf nu ga ik elke week met jullie op zoek naar het Nieuws Van De Week. Ik kies elke week een top 5 met de interessantste muzieknieuwtjes, daarna mogen de juryleden en jullie bepalen wat het Nieuws Van De Week wordt. Zowel de jury als jullie hebben maar liefst 50% stemrecht. Wanneer iedereen heeft gekozen, zal het Nieuws Van De Week aan het einde van de week bekend worden gemaakt in dit artikel.


De kranten puilden ook deze week uit met héél wat interessante muzieknieuwtjes, daarom kies ik elke week een top 5 uit met de populairste muzieknieuwtjes uit België Nederland. Hieronder vind je een overzicht met de top 5 muzieknieuwtjes van deze week:

  1. Rob de Nijs geeft in april 2022 een afscheidsconcert in de Ziggo Dome.
  2. André Hazes veegt zijn agenda verder leeg: Alle plannen voor 2022 verzonden.
  3. Vlaamse radiozender 'Joe' zamelt 1.014.900 euro aan pakjes in voor kinderen in armoede.
  4. Taylor Swift voor de rechter slaapt vanwege plagiaat. 'Shake It Off' zou te hard lijken op 'Playas Gon' Play'.
  5. 'All I Want For Christmas Is You' blijft de meest gestreamde kersthit bij Spotify.

Nu gaan we over tot de orde van de week: Wat is het ultieme Nieuws Van De Week? Onze jury, bestaande uit Artemiis, Caitlin, Jesse, Sem. en Lotsie, zullen hun oordeel geven en bepalen voor maar liefst 50% mee wat het Nieuws Van De Week wordt.

Dag jury. Voor we overgaan tot de top 5: Wat is jullie bijzonderste nieuws van deze week?

Jesse: Eerder deze week deed een 22-jarige vrouw aangifte van misbruik tegen Marco Borsato. 

Caitlin: Eerder deze week deed een 22-jarige vrouw aangifte van misbruik tegen Marco Borsato. 

Sem.: The Masked Singer zit erop. 'Cupido' oftewel Jamai mocht zich bekronen als winnaar.

Lotsie: Bizar nieuws uit Noord-Korea: NoorKoreanen mogen 11 dagen lang niet lachen. De reden is om te herdenken dat Kim Jong Il 10 jaar geleden is overleden.

 

Na jullie bijzonderste nieuws van deze week gaan we over naar de top 5. Welk nieuws mag van het Nieuws Van De Week worden?

Artemiis: Taylor Swift voor de rechter gesleept vanwege plagiaat. 'Shake It Off' zou te hard lijken op 'Playas Gon' Play'.

Caitlin: 'All I Want For Christmas Is You' blijft de meest gestreamde kersthit bij Spotify.

Jesse: 'All I Want For Christmas Is You' blijft de meest gestreamde kersthit bij Spotify.

Sem.: 'All I Want For Christmas Is You' blijft de meest gestreamde kersthit bij Spotify.

Lotsie: Vlaamse radiozender 'Joe' zamelt 1.014.900 euro aan pakjes in voor kinderen in armoede.


De keuzes van de juryleden staan ​​zwart op wit vast. Volgens de jury zou ''All I Want For Christmas Is You' blijft de meest gestreamde kersthit bij Spotify.' het Nieuws Van De Week worden. Maar nu is het aan jullie: Welk muzieknieuwtje uit de top 5 zou volgens jullie het Nieuws Van De Week mogen worden? Zijn jullie het eens met de jury en mag ''All I Want For Christmas Is You' blijft de meest gestreamde kersthit bij Spotify.' het ultieme nieuws Van De Week worden of hebben jullie toch een andere mening? Laat het zeker weten in de poll onderaan dit artikel en bepaal samen met de jury mee wat het Nieuws Van De Week wordt. Jullie stemmen tellen namenlijk ook voor maar liefst 50% mee. Jullie krijgen tot morgen 19:00 uur om mee te stemmen.

Veel keuzeplezier!


Houd je maar vast aan de takken van de kerstbomen, want het is tijd voor een belangrijk moment. Voor het eerst sinds mijn LeetMuziekcarrière mag ikzelf een kerstbal weggeven tijdens de kerstballenactie. En wanneer is het beter om dit te doen tijdens het vijfde artikel van mijn artikelreeks en een weekje voor kerstmis? 

Bij deze competitie worden deze twee samengevoegd. De competitie is als volgt: Wat is jullie leukste kerstnieuws en waarom? Laat het zeker weten in de reacties en misschien jij wel mijn éérste kerstbal ooit. Bij het volgende artikel zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Veel succes!


Week 46:  Adele is terug van weggeweest met het nieuwe album '30'.

Week 47:  Songfestivalwinnaar Måneskin komt naar Rock Werchter.

Week 48:  Little Mix gaat voorlopig uit elkaar.

Week 49:  Nieuw album van Stromae komt in maart uit.

Week 50:  'All I Want For Christmas Is You' blijft de meest gestreamde kersthit bij Spotify.


Morgenavond rond 20:00 uur zal het Nieuws Van De Week bekend worden gemaakt in ditzelfde artikel. Heb je het vorige Nieuws Van De Week gemist? Geen probleem, hierboven vind je een lijst van alle nieuwtjes terug.

Vergeet zeker niet om hieronder te stemmen op het Nieuws Van De Week, deel te nemen aan de kerstbal-competitie en dan rest me alleen de juryleden & jullie te bedanken om deel te nemen aan dit artikel.

Tot volgende week bij een nieuwe Nieuws Van De Week!

Poll: Nieuws Van De Week - Week 50
Nieuws Van De Week - Week 50

Rob de Nijs geeft in april 2022 een afscheidsconcert in de Ziggo Dome.
7,69%
André Hazes veegt zijn agenda verder leeg: Alle plannen voor 2022 geannuleerd.
0%
Vlaamse radiozender ‘Joe’ zamelt 1.014.900 euro aan pakjes in voor kinderen in armoede.
30,77%
Taylor Swift voor de rechter gesleept vanwege plagiaat. ‘Shake It Off’ zou te hard lijken op ‘Playas Gon’ Play’.
7,69%
‘All I Want For Christmas Is You’ blijft de meest gestreamde kersthit bij Spotify.
53,85%

Judy

05/01/2023, 22:08

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Marcella

24/12/2021, 22:14

Mijn leukste kerstnieuws is: Dat ik ondanks de lockdown toch nog gezellig kerst kan vieren met mijn familie, we kunnen niet naar een restaurant jammer genoeg maar ik vind het thuis ook hartstikke gezellig. Ik mag al blij zijn dat ik kerst kan vieren met mijn familie, er zijn mensen die door corona hun familieleden hebben verloren of het niet kunnen vieren met hun opa of oma omdat ze te kwetsbaar zijn en niet besmet mogen worden. Ik hoop dat iedereen nog een leuke kerst en een goede jaarwisseling heeft dit jaar! :D

patatje621

24/12/2021, 21:06

mijn leukste kerstnieuw is: dat het aantal echte kerstbomen elk jaar afnemen. terwijl de echte kerstbomen het mooiste is tijdens de kerst

Marije

21/12/2021, 23:04

Mijn leuke kerst nieuws is: Dat we een leuk ,gezond en een gezellige 2021 hebben gehad!!!!

Jesse

20/12/2021, 14:49

Mooi gemaakt! Wie zou er toch vandoor gaan met de kerstbal??

virtualic

20/12/2021, 12:38

super fijn artikel en wat mooi wat de vlaamse zender gedaan heeft!!

Joriene

19/12/2021, 19:56

Het leukste kerstnieuws is voor mij dat Joe Biden en zijn vrouw Jill Biden de nationale kerstboom verlichtten in de VS. Het is al wel een poosje geleden maar het blijft mooi. Het is de eerste keer dat Joe Biden meedoet aan de traditie. De traditie bestaat al bijna 100 jaar! De nationale kerstboom in de VS ziet er ook heel mooi uit. :)

Sem.

18/12/2021, 21:48

Fantastisch leuk Artikel weer!

ZureBom

18/12/2021, 21:43

Mijn leukste kerstnieuws is: Helaas hebben we dit jaar weer geen witte kerst :C , Maarrrrrrrr... Het word wel lekker koud buiten, dus dan maar hopen dat het later in de winter lekker gaat sneeuwen. Want ik denk zelf dat iedereen daar heel erg graag op zit te wachten, wat jaa, Een winter zonder sneeuw voelt niet echt helemaal alsof het winter is. Iedereen wilt wel na een onrustig jaar lekker naar buiten om lekker te spelen in de sneeuw. Verder wil ik iedereen een enorme fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar wensen🥰 Maak er een top jaar van in 2022!

Esmee

18/12/2021, 19:38

De leukste kerstnieuws is dat ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU blijft de meest gestreamde kersthit bij spotify omdat het een heel leuk nummer blijft en niet saai word en je krijgt er kerstvibes van. Als ik eraan denk wil ik al kerstvieren.

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid