Nu LIVE Judith
Luisteraars
Huidig nummer
The Battle #7 ~ Fire
In vuur en vlam! Wie mag zich deze week voegen bij de enige echte LeetMusic playlist?

Lotsie

Muziek Wereld

25/10/2021, 20:15

6

3

 

Het is weer maandag, en net als vorige week is het dus tijd voor The Battle! In deze reeks stel ik jullie luisteraars telkens twee liedjes voor aan de hand van een weetje, waarna jullie op jullie favoriet kunnen stemmen. De inzet is niet niks: een plaatsje in de playlist voor én door de luisteraars is immers goud waard!

Benieuwd naar de kandidaten van deze week? Lees dan zeker verder.


THE CONTESTANTS

Tijd om erachter te komen wie vandaag ten strijde trekken! Onze deelnemers deze week zijn tamelijk warm: tijd voor vuur!

 

Vonken & vuur ~ Clouseau

Dit lied uit 2006 is door iedereen uit zowel Nederland als België gekend, het was dan ook een absolute hit! Misschien is het dat zelfs nog steeds... In het lied wordt door Koen Wauters gezongen over hoe verliefd hij is, en de hoeveelheid energie die dit met zich meebrengt. Hij wordt dolgelukkig als hij aan haar denkt, net als wij gelukkig worden wanneer we dit nummer nog eens horen passeren. Of niet soms?

 

Girl on Fire ~ Alicia Keys

Dit krachtige nummer is een kleine zes jaar jonger (het werd uitgebracht in 2012) dan Vonken & Vuur, maar daarom nog geen minderwaardige kandidaat! In het nummer gaat het voornamelijk van de prestaties van vrouwen over de hele wereld. Toen het lied gemaakt werd dacht men hierbij vooral aan Marilyn Monroe en gouden ster op de Olympische Spelen in Londen Gabrielle Douglas. Keys wilde hiermee de gelijkwaardigheid van vrouwen aantonen, en dit is zeker gelukt! Het nummer passeert regelmatig nog op de radio, en meezingen doen we maar al te graag!


TIME TO VOTE

Dan kunnen we nu eindelijk gaan stemmen! Beluister de liedjes nog een keer heel grondig, en maak dan je keuze door te stemmen via onderstaande poll. Denk goed na, want het lied dat over een week de meeste stemmen heeft, belandt in de LeetMusic playlist voor én door jullie gemaakt!

Vond je dit artikel leuk? Vergeet dan zeker niet te liken en de lezers in de reacties te overtuigen waarom ze voor welk liedje moeten kiezen. Wie weet kan jij als ervaren debattant iedereen overtuigen!

Tot volgende week!

Poll: The Battle #7 ~ Fire
The Battle #7 ~ Fire

Vonken & Vuur
0%
Girl on Fire
100%

Judy

07/01/2023, 19:37

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ZureBom

29/12/2021, 22:10

Leuk Artikel :)

Sydney

28/10/2021, 20:21

Ik ga dan toch voor Girl on Fire! Dat is toch zo'n lekker plaatje!

Marije

27/10/2021, 13:16

THIS GIRL IS ON FIREEEEEEE.🔥🔥 wat een kracht nummer mijn stem gaat naar Alicia!!🔥🔥

.Laraa.

26/10/2021, 16:37

Vonken & vuur van Clouseau

Sem.

26/10/2021, 14:53

Ik denk toch dat ik voor Alicia kies...

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (5)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid