Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The Release #40
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

02/01/2022, 21:18

10

9

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zullen Keff en Jesse de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

The Motto  |  Tiësto & Ava Max

  • Tiësto’s nieuwste single draagt de titel ‘The Motto’ en is een samenwerking met de zangeres Ava Max;
  • Dit is zijn derde single van zijn aankomende album, deze is helaas nog niet aangekondigd;
  • Beide artiesten zijn blij met de samenwerking:
  • The Motto is het volkslied dat ons in 2022 laat dansen terwijl we een gek jaar afsluiten!”, aldus Tiësto;
  • “Toen Tiësto die met mij deelde, werd ik verliefd en kon ik niet stoppen met spelen. ‘the Motto’ is empowerment en gaat over ‘not caring’,’ doing you’ en een goede tijd hebben waarbij je het de wereld laat weten!”.

Nieuwe releases

1 –  Peru |  Fireboy DML & Ed Sheeran

2 –  Ik Heb je Lief  |  Vajèn van den Bosch

3 –  Eco  |  XEINN

4 –  Body Mind Soul  |  Benny Benassi


Achtergrondinformatie releases

1.  Peru  |  Fireboy DML & Ed Sheeran

Adedamola Adefolahan, beter gekend als Fireboy DML werd geboren 5 februari 1996 in Ogun State (Nigeria). Hij is van beroep Nigeriaanse zanger en is actief sinds 2012. Hij maakt muziek in de genres Afrobeats en R&B. Edward Christopher Sheeran, ook wel gekend als Ed Sheeran werd geboren 17 februari 1991 in Halifax (Verenigd Koninkrijk. Hij is van beroep Brits zanger en liedjesschrijver. Hij is actief sinds 2003 en maakt muziek in de genres Folkpop, Pop en Hiphop. Het nummer ‘Peru’ is een nummer van Fireboy DML, nu heeft hij er een remix van gemaakt met niemand minder dan… Ed SHeeran! De nummers van Sheeran inspireerden Fireboy om akoestische gitaar te gaan spelen, dit instrument werd jaren later onderdeel van zijn muziek. Volgens Fireboy is Sheeran “a big one” voor de [afrobeats] cultuur.

2.  Ik heb je Lief  |  Vajèn van den Bosch
Vajèn van den Bosch werd geboren op 13 maart 1998 in Oijen (Nederland). Ze is van beroep Nederlands zangeres, speelt mee in musicals, acteert en is ook een stemactrice. Ze is actief sinds 2008 en maakt muziek in de genres Pop en Musical. Vajèn startte haar carrière door haar auditie voor The Sound of Music. De zangeres raakte bekend door haar deelname aan The Voice Kids. Vervolgens deed ze mee met Spangas, enkele films en musicals. Soms brengt ze wat muziek uit, nu is het de beurt aan ‘Ik heb Je Lief’. Het nummer is een ode aan iemands geliefde. De artistieke vormgeving is afkomstig van Venna van den Bosch, de zus van Vajèn.

3.  Eco  |  XEINN

Alejandro Agudín Arribas, beter gekend als XEINN is een nieuwe R&B, Trap, Hiphopartiest. Hij is een reizende ster op dit moment. Afgelopen juni heeft hij het album “Pride of the Weak” uitgebracht. Doordat hij fan is van Justin Bieber, heeft dit hem op het pad gebracht als artiest. Enkele jaren geleden is hij begonnen met het uploaden van covers, hierin liet hij zijn zangskills horen en hierbij heeft hij enorm veel fans gekregen over heel de wereld. In januari 2022 zullen 14 artiesten in Spanje de strijd met elkaar aan gaan om voor de overwinning te gaan. De winnaar zal Spanje mogen vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival 2022, deze editie zal plaatsvinden in Turijn (Italië). XEINN zal deelnemen met het nummer ‘ECO’, op 29 januari zak de allesbepalende finale plaatsvinden. Voor de finale zullen de twee halve finales nog gehouden worden. Hoe spannend!

4.  Body Mind Soul  |  Benny Benassi

Marco Benassi, beter gekend als Benny Benassi werd geboren op 13 juli 1967 in Milaan (Italië). Hij is van beroep Italiaans DJ en artiest. Hij is actief sinds de jaren 80 en maakt muziek in de genres House, Electro en Techno. Hij scoorde zijn eerste hit in 2001 met ‘I Feel So Fine’. Het einde jaar is niet alleen om te vieren, maar ook een inventaris met artiesten en allemaal goede dingen om te onthouden. Na enkele samenwerkingen zoals onder andere met Sophie and The Giants met ‘Golden Nights’ (ongeveer een maand geleden). De groep DVBBS is in oktober met een hoogtepunt gekomen, dit is de track ‘SLEEP’ van hun 15-track album. Benassi zal het jaar afsluiten met een nieuw nummer, deze draagt de titel ‘Body mind Soul’. Het is een track met goede vibes.


Remake/cover van de week

De cover van deze week is Just The Two Of Us (Cover by Andrew Foy ft. Renee Foy) van Grover Washington Jr. feat. Bill Withers.

Het originele nummer is van Grover Washington Jr. in samenwerking met Bill Withers. Grover was een Amerikaanse jazz-funk en soul-saxofonist die helaas overleden is op 17 december 1999. Bill Withers was een Amerikaanse soulzanger en componist die helaas overleden is op 30 maart 2020. Het nummer ‘Just The Two Of Us’ is uitgebracht in 1981. Dit nummer wordt wel eens gebruikt in reclames, maar dan wel in een andere versie. De cover is gemaakt door Andrew Foy & Renee Foy, zij zijn broer en zus van elkaar. Hij speelt gitaar en zij zingt. Beide hebben ze enkele liedjes uitgebracht. Dit is een cover met gitaar en zang uiteraard. Het nummer gaat over ‘ons twee’ en liefde.

Heb jij nou nog een goede cover gevonden? Stuur hem snel in via de reacties wellicht hoor je hem volgende week terug!


Let’s Quote!!

*LALALALA!* Houden jullie ook zo van muziek en quotes? Dan is dit de pérfecte competitie voor jou!

De competitie gaat als volgt: jullie mogen tijdens het uur van Tease The Release jullie beste muziekquote bedenken en insturen. De quote gaat over het algemeen over muziek, hoe het vormgegeven zal worden, is aan jullie. (Bv. een quote over een liedje, quote over artiest, etc.)

De winnaar met de beste muziekquote zal random gekozen worden en zal 25bc en een LTD winnen.

Om deel te nemen moeten jullie je antwoord plaatsen in de reacties.
 

Winnaars competitie:

1.  AnoukFM  |  “I don’t want much for Christmas. I just want the person who is reading this to be healthy, happy and loved.”  |  25 bc + LTD + Kersbal (Keff)

2.  Geen artikel (#38)

3.  Desquit  |  “Without a Christmas tree you don't have Christmas, so without hot chocolate or a gift you don't have either. So be happy with each other and enjoy”  |  kerstbal (Accalia)
 

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 21-22 naar Tease The Release

Judy

05/01/2023, 21:55

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

albertkoning

03/02/2022, 23:53

leuk artikel

SlaapKopje

02/01/2022, 21:59

Music is the language of the spirit. It opens the secret of life bringing peace, abolishing strife.

Nova

02/01/2022, 21:55

Succes!!!!

Marije

02/01/2022, 21:47

Succes met de Quotes Mensennn!!!

Minona

02/01/2022, 21:43

You don't get the vibe if you don't touch the "Play" button. :3

Len

02/01/2022, 21:40

Music, The one thing you cant miss!

Sem.

02/01/2022, 21:39

Turn up The Volume, Close Your eyes, And let The Music Take Over Your Soul 👀

microsoft1990

02/01/2022, 21:39

a quote is the music you want to listen and hear all day

Jesse

02/01/2022, 21:28

Lekker quotennnnn

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid