Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Leet Adventskalender 2017
Elke dag cadeautjes openen!

Willie

LeetHotel

1

0

 

Kerstmis staat alweer voor de deur en dat betekent dat langzamerhand heel Leet Hotel verandert in een gezellige boel. Zo is recent de sinterklaaslounge vervangen voor een gezellige lounge met een gloednieuw kerstlogo van Leet. Om het helemaal compleet te maken speelt Leet helemaal mee in de trend, want vanaf vandaag (10 december) is de adventskalender van start gegaan.

 

Wat is een adventskalender?

Een adventskalender is al sinds de 19e een traditie rond kerstmis. Het is een kalender waarbij je elke dag een vakje open mag maken in de maand december. Achter het luikje kun je dan wat leuks vinden. Tegenwoordig zijn vooral kinderen bekend met het adventskalender waar achter elk luikje een stukje chocolade zit en zijn volwassenen druk bezig met het openkrassen van hun kraskalender.

 

Adventskalender van LeetHotel

Vanaf 10 december tot en met 25 december kun je elke dag een cadeautje openmaken in de adventskalender van LeetHotel. Door het cadeautje open te maken krijg je iets leuks. Het is niet bekend welke cadeautjes er allemaal te krijgen zijn, maar het cadeau van dag #1 is al bekend, namelijk de onderstaande badge. 

Zorg dat je elke dag online komt om jouw cadeautje open te maken, want als je een dag gemist hebt kun je dat cadeau helaas ook niet meer openmaken.

 

Stappenplan voor het openmaken van de cadeautjes

Stap 1: Log met jouw avatar in op LeetHotel 
Stap 2: Wanneer je automatisch in de kerstlounge bent gekomen, klik dan links onderaan op het ''L'' icoontje die jou verwijst naar het hoteloverzicht.
Stap 3: Eenmaal in het hoteloverzicht aangekomen klik je op 'Open jouw kalender' zoals hieronder weergegeven.
             

Stap 4: Open het cadeautje voor deze dag, door op het cadeautje te klikken.
  Stap 5: Als je het goed gedaan hebt zie je dat jouw cadeautje is geopend en kun je zien wat je vandaag hebt gekregen.

Op deze manier kun je elke dag een nieuw cadeautje openen van LeetHotel. Hopelijk staan er nog veel meer mooie dingen voor jou en jouw vrienden klaar. Iedereen krijgt dezelfde cadeautjes. Heel veel succes met het openen van alle cadeautjes en heel veel plezier ermee. 

Remie48

31/01/2020, 16:35

2.142 jaar geleden

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid