Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
YouTube Top 5 - Vrolijk
De 5 vrolijkste nummers van het web!

Willie

Muziek Wereld

0

0

Of het nou door school komt, het weer, slaaptekort, of wat dan ook; We hebben allemaal wel eens last van zo'n negatief gevoel, waardoor je hele dag mis dreigt te lopen. Gelukkig hebben we de muziek nog om dat recht te trekken, maar waar moet je dan naar luisteren? Voor je de langzame huilliedjes aanzet, raad ik je aan om snel verder te lezen, want hier zijn de 5 beste liedjes om je weer helemaal vrolijk te maken!

 

#5  Uptown Funk - Mark Ronson Ft. Bruno Mars

Deze funky song kennen we waarschijnlijk allemaal wel. Samen met Bruno Mars maakte Mark Ronson er een van de meest vrolijke en bekende liedjes van! Klik hier om het nummer te beluisteren!

 

#4  Mr. Blue Sky - Electric Light Orchestra

Wat is nou leuker dan een mooie blauwe lucht? Hoewel we dat nu in de winter niet vaak zullen zien, maakt dit lied je meteen naar de zomer verlangen! De vrolijke melodie  en de gekke videoclip maken het een echte zomerhit! Klik hier om het nummer te beluisteren!

 

#3  I Feel Good - James Brown

Op de meest leuke momenten hoor je dit nummer altijd terug. Het lied is een beetje oud geworden, maar het effect is hetzelfde. Je hoeft maar één keer "I Feel Good!" te horen, en je dag is weer helemaal goed! Klik hier om het nummer te beluisteren!

 

#2  Walking On Sunshine - Katrina & The Waves

Of het nou zonnig weer is, of code rood noodweer, voor deze zangers maakt het helemaal niks uit! Zij lopen elke dag "on sunshine", ongeacht het weer! Luister dit maar eens wanneer je door de regen naar school fietst. Klik hier om het nummer te beluisteren!

 

#1  Happy - Pharrell Williams

De naam geeft al alle uitleg over deze nummer 1. Of je nou in De Verschrikkelijke Ikke speelt, of gewoon thuis op de bank zit, dit lied maakt jou gegarandeerd helemaal happy! Klik hier om het nummer te beluisteren!

 

Hopelijk hebben jullie iets aan deze vrolijke deuntjes, en tot de volgende keer!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid