Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The Release #30
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

10/10/2021, 21:36

11

3

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zal Keff de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

Anywhere With You  |  Afrojack

  • Dit nummer is een samenwerking met Lucas & Steve en DubVision. Het nieuwe nummer kan je zeker een megacollab noemen;
  • Deejay Afrojack kende geen slecht jaar met het nummer ‘Hero’;
  • Nu doet de deejay er een schepje bovenop en werkt samen met Lucas & Steve en Dubvision, twee grote namen hoor!;
  • Het nummer zal de titel ‘Anywhere With You’ dragen en gaat over "waar jij gaat, daar ga ik ook”;
  • De videoclip van het nummer zegt het ook, hierin zien we enkele stellen, zowel jong als oud, die met elkaar op roadtrip gaan en er volop van genieten.

Nieuwe releases

1 –  Non Stop Vol D’r Op  |  Snollebollekes

2 –  Doe Nou Niet  |  Rolf Sanchez

3 –  Wij Gaan Door  |  Django Wagner

4 –  Crave  |  Years & Years

5 –  Livestream  |  Oscar

6 –  Ibiza  |  Bilal Wahib

7 –  Met je Zijn  |  Bente


Achtergrondinformatie releases

1.  NonStop Vol D’r Op  |  Snollebollekes

Snollebollekes is een Nederlandse feestact afkomstig uit Best. De groep is opgericht in 2013 en de leden zijn Rob Kemps, Jurjen Gofers en Maurice Huismans. Ze maken muziek in de genres après-ski en carnaval. Het is weer zover.. een nieuw nummer van Snollebollekes! Deze keer komen ze met het nummer ‘Non Stop Vol D’r Op’. Het is een anthem van de SBS De Dansmarathon die deze titel van het nummer draagt. In de video kunnen jullie de gekende zanger zien dansen op verschillende locaties in verschillende outfits. Er zal op 14, 15 en 16 oktober een event zijn in het Breepark in Breda. Daar zullen ze geld ophalen terwijl mensen vele uren dansen op muziek van bekende artiesten.

2.  Doe Nou Niet  |  Rolf Sanchez
Roelof (Johannes) Wienk, beter gekend als Rolf Sanchez werd geboren op 3 juli 1991 in Ede (Nederland)/ Hij is van beroep Nederlands zanger met Dominicaanse roods. Hij is actief sinds 211 en na het behalen van de derde plaats bij X Factor, ontving hij een platencontract. Na het behalen van de derde plaats verscheen al zijn eerste plaats, datzelfde jaar nog. Het nummer ‘Ave Maria’ is een spaans-talige cover van David Bisbal. Na het uitbrengen van dit nummer vertrok hij naar de Dominicaanse Republiek, waar zijn moeder vandaan komt, om Spaanse nummers te gaan maken. In 2015 behaalde een nummer van Sanchez de eerste plek in de Tropical Songs hitlijst van Billboard, hoe tof!. Nu brengt Sanchez opnieuw een nummer uit, getiteld ‘Doe nou niet’.

3.  Wij Gaan Door  |  Django Wagner

Roelof (Johannes) Wienk, beter gekend als Rolf Sanchez werd geboren op 3 juli 1991 in Ede Django Wagner werd geboren op 26 oktober 1970 in Nuenen (Nederland). Hij is van beroep Nederlands zanger met afkomst Roma. Hij is actief sinds 2009 en maakt muziek in de genres Nederlandstalig en Sinti. Hij speelt de instrumenten gitaar en viool. De zanger werd geboren op een woonwagenkamp en groeide op in een muzikale zigeunerfamilie. Hij kan maar liefst zes talen spreken, maar spreekt vooral in z’n eigen taal. Hij woont sinds 1981 in Nuenen. De zanger heeft een solocarrière en daarnaast in hij sinds 2017 onderdeel van de zanggroep ‘Echte Vrienden’. Hij heeft het nummer ‘Wij gaan Door’ uitgebracht.

4.  Crave  |  Years & Years

Years & Years is een Britse synthpopband afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. De band is opgericht in en actief sinds 2010. Olly Alexande is nog het enige bandlid met een soloproject. De band maakt muziek in het genre Synthpop. De band is in 2010 ontstaan doordat Emre Türkmen en de uit Australië geêmigreegde Michael Goldsworthy bandleden zocht. De australiër hoorde olly zingene n hebben hem bij de groep gevraagd. Later kwamen Noel Leeman en Olivier Subrai erbij, maar deze twee waren al snel terug weg. In 2012 werd de debuutsingle ‘I Wish I Knew’ uit. Sinds 2014 heeft de groep een internationaal succes geboekt met enkele singles, waaronder de gekden ‘Real’, ‘Desire’ en ‘King’. Years & Years werkte ook mee aan twee andere nummers in datzelfde jaar. Communion was het debuutalbum en kende succes in verschillende landen met als vervolg een tweede album. Tot slot heeft de zanger Olly Alexander een single uitgebracht dit jaar, deze draagt de titel ‘Starstruck’. Het nieuwe nummer is ‘Crave’.

5.  Livestream  |  Oscar and the Wolf

Oscar and the Wolf is een Belgische electropopact afkomstig uit Gent (België) die opgericht is en actief is sinds 2010. De bandleden zijn Max Colombie (Zang), Ozan Bozdag (Bas/elektronica), Jaser Bllynk (Gitaar) en Claudio Arduini (Drums). De band maakt muziek in de genres Electropop, Dreampop, Indie en barokpop. Het zijn mooie tijden voor de zanger van Oscar and the Wolf. Zijn derde plaat, getiteld ‘Shimmer’, ziet al binnen één maand het licht, ook kondigde de band gisteren aan nog eens een Europese tour te gaan doen, hoe tof! Ze gaan onder andere naar het Verenigd Koninkrijk, Rusland en tot slot ook naar het enige echte Sportpaleis! Nu heeft de band het nummer ‘Livestream’ uitgebracht, dit is het derde voorsmaakje van de plaat. Door de vorige nummer ‘James’ en ‘Oliver’ kunnen we al afleiden dat nummer 3 een interactie heeft gevonden tussen het geluid van de begindagen en elektronische Infinity. Het nieuwste bevestigd dit vermoeden.

6.  Ibiza  |  Bilal Wahib

Bilal El Mehdi Wahib, ook wel gekend als Bilal Wahib werd geboren op 20 januari 1999 in Amsterdam (Nederland). Hij is van beroep Nederlands zanger, acteur en rapt ook. Hij is actief sinds 2013. Wahib heeft een nieuwnummer uitgebracht, deze draagt de titel ‘Ibiza’. Het is een energiek nummer waarbij je benen zeker los gaan op de dansvloer. Het nummer gaat over een meid die hij is tegengekomen op Ibiza en hij zeker wilt leren kennen; In dit nummer hoor je de liefde die hij toont naar de meid.

7.  Met je Zijn  |  Bente

Bente Fokkens werd geboren op 29 september 2000 in Muiden (Nederland). Ze is van beroep Nederlands zangeres en acteert ook. Ze is gekend van haar rol in ‘Kappen!’. Ze is actief sinds 2012 en heeft al enkele singles en EP, van 2014 tot op heden. Opnieuw heeft de zangeres een single uitgebracht, deze is getiteld ‘Met Je Zijn’. Dit nummer is zeker cathy en op hoog tempo en daarmee zeker leuk om naar te luisteren. Ze heeft dit jaar nog een nummer uitgebracht samen met Maan. Het nummer draagt de titel ben gaat over straatintimidatie. Dit nummer was Bente’s eerste hitnotering.


Remake/cover van de week

De cover van deze week is Hero (Cover by Enrique Iglesias) van Music Travel Love.

Het originele nummer is van Music Travel Love, is een Canadees muziek duo bestaande de broers Bob en Clint Moffatt. Voor het duo-tijdperk zaten ze met de broers Scott en Dave Moffatt in een muzikale band, tot ze gesplitst waren en een duo gingen vormen. Het nummer is origineel een akoestische versie die gaat over het zijn lief haar ‘Hero’. De cover is van 9 maart 2021.

Heb jij nou nog een goede cover gevonden? Stuur hem snel in via de reacties wellicht hoor je hem volgende week terug!


Raad de artiest en win!!

Denk jij een grote muziekkennis te hebben? Dat gaan wij testen!

Nu gaan wij jullie kennis van artiestennamen testen..
Er zal een artiestennaam achterstevoren staan in het artikel dat jullie moeten bihaw lalib zoeken en sturen in de reacties.

De winnaar zal random gekozen worden en zal 50 bc winnen.
Om deel te nemen moeten jullie je antwoord plaatsen in de reacties.

Lijst met winnaars:

1.  Marije.  |  zechnas flor (rolf sanchez)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

2.  RaniaKook,  |  seniccav eht (the vaccines)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

3.  Susan  |  naam (maan)  |  50 bc + 25 bc (extra wegens moeilijke editie) – Gefeliciteerd!!

4.  dunya |  eecuq (qucee)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

5.  Desquit |  yeslah (halsey)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

6.  Marije. |  rebeib nitsuj (justin bieber)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

7.  Sem. |  ndldogk42 (24kgoldn)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

8.  Yaron |  dranyam ronoc (conor maynard)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

9.  ZureBom |  ogirdor aivilo (olivia rodrigo)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 20-21 naar Tease The Release!

 

Judy

07/01/2023, 19:50

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ZureBom

29/12/2021, 22:18

Leuk Artikel

Trustable

11/10/2021, 18:59

Bilal Wahib

.Laraa.

11/10/2021, 18:08

Bilal Wahib

Andreatjuh

10/10/2021, 21:51

Bilal Wahib

Luvix

10/10/2021, 21:43

Bilal Wahib :)

microsoft1990

10/10/2021, 21:42

Bilal Wahib

Marije

10/10/2021, 21:40

Bilal Wahib ;P

@Kijara.

10/10/2021, 21:39

Bilal Wahib

Jesse

10/10/2021, 21:37

Balil van de kopje koffie

Sem.

10/10/2021, 21:37

Bilal Wahib, onze gangster van de straat! :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid