Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The Release #28
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

26/09/2021, 21:15

12

4

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zal Keff de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

That’s What I Want  |  Lil Nas X

  • Na verschillende hits had hij geen albums uitgebracht, tot nu…;
  • Het nummer ‘Montero (Call Me By Your Name)’ zorgde voor de beslissing;
  • Er staan enkele hits, zoals ‘Industry Baby’ en dat ene nummer erop;
  • Heeft al vaker samengewerkt met grote namen zoals Elton John, Miley Cyrus, Megan Thee Stallion en Doja Cat;
  • Het nieuwe nummer was al eerder te horen en dat in de video’s van de aankondiging van het album op zijn social media.

Nieuwe releases

1 –  Meisje Zonder Naam  |  Emma Heesters, Ronnie Flex & Trobi

2 –  Vol  |  MEROL

3 –  Down For Love  |  Chef’Special & La Pegatina

4 –  Alright  |  Alle Farben

5 –  You Will Be Found  |  Sam Smith & Summer Walker

6 –  Vriend Voor Altijd  |  Jeroen van der Boom

7 –  Who’s In Your Head  |  Jonas Brothers


Achtergrondinformatie releases

1.  Meisje Zonder Naam  |  Emma Heesters, Ronnie Flex & Trobi

Emma Heesters werd geboren op 8 januari 1996 in ’s-Gravenpolder (Nederland). Ze is van beroep Nederlands zangeres en YouTuber met haar eigen covers. Ze is actief sinds 2017 en maakt muziek in het genre Popmuziek. Ronell Langston Plasschaert, beter gekend als Ronnie Flex werd geboren op 16 april 1992 in Capelle aan den IJssel (Nederland). Hij is van beroep Nederlands rapper, zanger en ook producer. Hij is actief sinds 2008 en maakt muziek in de genres Pop, Nederhop en Rap. Bryan du Chatenier, beter gekend als Trobi (Trobeats) is een nederlandse DJ. Hij is maakt muziek in het genre Deephouse en heeft een contract bij Spinnin’ Records. Afgelopen jaar hebben Emma Heesters en Ronnie Flex al samengewerkt met Kris Kross Amsterdam met het nummer ‘Alles Wat Ik Mis’, zijn ze nu weer aan het samenwerken met elkaar en dat voor het nummer ‘Meisje Zonder Naam’. Dit nummer is ook in samenwerking met DJ Trobi. Wie het nummer ‘Mysterious Girl’ van Peter Andre kent, zal ongetwijfeld de sample van dit nummer herkennen in de release. Het originele is een zomerhit uit het jaar 1997. In de videoclip van het nieuwe nummer zie je Heesters en Flex het tegen elkaar opnemen op de tennisbaan.

2.  Meisje Zonder Naam  |  Emma Heesters, Ronnie Flex & Trobi
Merel Baldé, beter gekend als MEROL werd geboren op 10 februari 1991 in  Dordrecht (Nederland). Ze is van beroep Nederlands zangeres en is actief sinds 2011. Ze maakt muziek in de genres Pop en Electronic. De Nederlandse zangeres heeft enkele grote hits gehad, waaronder ’Lekker Met De Meiden’ en nu heeft ze al de volgende klaar staan. Het nieuwe nummer van de zangeres heeft als titel ‘Vol’ en is haar derde single dit jaar. Haar vorige nummers zijn ‘Foefsafari’ en ‘Feromonen’. Het nieuwe nummer is geschreven met het duo The Companions en de videoclip zal in première gaan op het NFF (Nederlands Film Festival).

3.  Down For Love  |  Chef’’Special & La Pegatina

Chef’Special is een Nederlandse band afkomstig uit Haarlem (Nederland) die actief is sinds 2008. De bandleden zijn Joshua Nolet (Leadzang-rapper), Wouter Prudon (Drum), Wouter Heeren (Toesten), Guido Joseph (Gitaar) en tot slot Jan Derks (Bas). De band maakt muziek in de genres Rap-rock, Funkrock en Poprock. Tot slot kan je ze vergelijken met de Red Hot Chili Peppers en nog enkele. La Pegatina is een Catalaanse band binnen het ska en rumba. De band is afkomstig uit Catalonië en actief sinds 2003. De bandleden zijn Rubén Sierra en Adrià Salas (Zang en gitaar), Ovidi Díaz (cajon en percussie), Ferran Ibáñez (bas en contrabas), Axel Magnani (trompet), Romain Renard (accordeon en gitaar) en tot slot Sergi López (Drums). De Haarlemse band heeft een nieuwe nummer klaar en dat in samenwerking met het Spaanse La Pegatina. Beide artiesten hebben mekaar ontmoet tijdens een festival in Madrid in 2019. Vervolgens spraken ze af om eens in de studio te duiken voor een nummer. Het nieuwe nummer heeft de titel ‘Down For Love’. “Het nummer is een liefdeslied, niet alleen in de traditionele zin, maar ook als ode aan het samenkomen van talen en culturen”, aldus Nolet.

4.  Alright  |  Alle Farben

Frans Zimmer, beter gekend als Alle Farben werd geboren op 5 juni 1985 in Berlijn (Duitsland). Hij is van beroep Duits DJ en muzikant. Hij is actief sinds 2010 en maakt muziek in het genre Deephouse. Er is veel te horen over de Duitse muzikant. Als eerste kondigde hi zijn nieuwe contract aan bij ‘Warner Music Germany’ en nu staat de eerste single van dit label er al op. Het nieuwe nummer heeft de titel ‘Alright’ en is een samenwerking met KIDDO. De bedoeling van dit nummer is om je op te beuren en verteld over het terugvinden van jezelf na de nasleep van een relatiebreuk.

5.  You Will Be Found  |  Sam Smith & Summer Walker

Samuel Frederick (Sam) Smith, beter gekend als Sam Smith werd geboren op 19 mei 1992 in Bishop’s Stortford (verenigd Koninkrijk). Hij is van beroep Brits zanger en liedjesschrijver. Hij is actief sinds 2012 en maakt muziek in de genres Pop, Dance Soul en R&B. Summer Marjani Walker, beter gekend als Summer Walker werd geboren op 11 april 1996 in Atlanta, Georgië (Verenigde Staten). Ze is van beroep Amerikaans zangeres en liedjesschrijver. Ze is actief sinds 2018 en maakt muziek in de genres R&B, Alternative R&B en Neo soul. De musical “Dear Evan Hansen” is nu verfilmd en heeft uiteraard ook een soundtrack. De soundtrack van dit nummer mogen de beide artiesten een duetnummer opnemen en dat is getiteld ‘You Will Be Found’. De film is vanaf 28 oktober te zien in de bioscoop in Nederland.

6.  Vriend Voor Altijd  |  Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom werd geboren op 22 juni 1972 in Nijmegen (Nederland). Hij is van beroep Nederlands zanger, imitator, presentator op de televisie en sinds 2009 lid van ‘De toppers’. Hij is actief sinds 1992 en maakt muziek in de genres Nederhop en Poprock. Het nieuwe nummer, getiteld ‘Vriend Voor Altijd’, is geschreven door Tjeerd Oosterhuis. Na het beluisteren van de demo, vond Fred vanLeer dat Jeroen dit nummer zou moeten zingen. Hij nam dit nummer op en zal dit brengen tijdens de “Fred & de Friends-show” in de Rotterdamse Ahoy. Het nummer omschrijft de zanger zelf als zijn ode aan vriendschap.

7.  Who’s In Your Head  |  Jonas Brothers

Jonas Brothers is een Amerikaanse poprockband afkomstig uit Wyckoff (New Jersey) die opgericht is in 2005. De band was actief van 2005-213 en is terug actief sinds 2019 tot op heden. De bandleden zijn Joe Jonas (Leadzang tamboerijn, keyboard, gitaar, piano en drums), Nick Jonas (leadzang, gitaar, piano en drums) en KevinJonas (zang, gitaar en piano). De band maakt muziek in de genres Poprock, Powerpop en Poppunk. De laatste jaren maakt de band een behoorlijke ‘revival’ door het uitbrengen van grote hits die het succes van hun beginperiode nog overtreft. Het nieuwe nummer, getiteld ‘Who’s In Your Head’ , is een vrolijk lied met een poprockdeuntje en heeft ook een makkelijk mee te zingen refrein. Dit is zeker een leuk cadeau want Nick Jonas is de 16de september 29 geworden, Gefeliciteerd!


Remake/cover van de week

De cover van deze week is You Broke Me First (Cover by Conor Maynard) van Tate McRae.

Het originele nummer is van Tate McRae, zij is Canadees zangeres, liedjesschrijver en tot slot danst ze ook. Ze raakt in 2020 wereldberoemd met het nummer ‘You Broke Me Fist’. De cover is gemaakt door Conor Maynard, ook een bekende artiest. Hij heeft onder andere meegezongen met ‘Early In The Morning’ en nog enkele liedjes. De cover is een versie met een piano op de achtergrond, deze versie is uitgekomen op 18 oktober 2020. Wat vinden jullie van de cover?

Heb jij nou nog een goede cover gevonden? Stuur hem snel in via de reacties wellicht hoor je hem volgende week terug!


Raad de artiest en win!!

Denk jij een grote muziekkennis te hebben? Dat gaan wij testen!

Nu gaan wij jullie kennis van artiestennamen testen..
Er zal een artiestennaam achterstevoren staan in het artikel dat jullie moeten zoeken en sturen in de reacties.

De winnaar zal random dranyam ronoc gekozen worden en zal 50 bc winnen.
Om deel te nemen moeten jullie je antwoord plaatsen in de reacties.

Lijst met winnaars:

1.  Marije.  |  zechnas flor (rolf sanchez)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

2.  RaniaKook,  |  seniccav eht (the vaccines)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

3.  Susan  |  naam (maan)  |  50 bc + 25 bc (extra wegens moeilijke editie) – Gefeliciteerd!!

4.  dunya |  eecuq (qucee)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

5.  Desquit |  yeslah (halsey)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

6.  Marije. |  rebeib nitsuj (justin bieber)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

7.  Sem. |  ndldogk42 (24kgoldn)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

 

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 20-21 naar Tease The Release!

 

Judy

07/01/2023, 20:02

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Keet

04/10/2021, 22:13

wie wie wie zal t toch zijn

.Laraa.

28/09/2021, 17:19

Leuk artikel! :)

Marije

26/09/2021, 21:53

ik zoek ik zoek en ik zoek en wat vind ik Conor maynard!!!!

Desquit

26/09/2021, 21:48

Conor maynard

Yaron.

26/09/2021, 21:32

Conor Maynard

Jesse

26/09/2021, 21:29

Het is toch Drama Corne?

RaniaKook

26/09/2021, 21:24

Conor Maynard

Luvix

26/09/2021, 21:24

conor maynard zie ik daaro staan!

Rieta

26/09/2021, 21:19

Ik denk zomaar dat het Conor Maynard is.

ZureBom

26/09/2021, 21:18

Oeh, zie ik daar nou: Conor Maynard?!

Sem.

26/09/2021, 21:16

Conor maynard

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid