Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The Release #27
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

19/09/2021, 21:30

10

5

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zal Keff de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

‘LALISA’ M/V  |  BLACKPINK LISA

  • Meestal starten bandleden van een uiteengevallen groep een solocarrière, maar dat is niet zo bij Blackpink;
  • Jennie heeft in 2018 al een solodebuut, getiteld “SOLO”, in 2021 bracht Rosé twee singles uit, getiteld “On The Ground” en “Gone”;
  • Nu brengt Lisa het nummer “LALISA” en “Money”, LALISA is ook haar echte naam;
  • Lisa is gekend om het zijn van de stoerste van de vier, dat is duidelijk te horen in haar muziek;
  • Beide nummers zetten Lisa in de “verf” zoals ze zeggen en laten zien hoe ze echt is als solo-artiest, tot slot klinkt het top!

Nieuwe releases

1 –  Hold On |  Armin van Buuren

2 –  Is het Beter Zo  |  Sterre Koning

3 –  Shivers  |  Ed Sheeran

4 –  Arcadia  |  Lana Del Rey

5 –  Una Nota  |  J Balvin

6 –  LALA (Unlocked)  |  Alicia Keys & Swae Lee

7 –  Geef Je Hart Niet Zomaar Weg  |  Racoon

8 –  Love Under Pressure  |  James Blunt


Achtergrondinformatie releases

1.  Hold On  |  Armin van Buuren & Davina Michelle

Armin Jozef Jacobus Daniël van Buren, beter gekend als Armin van Buuren werd geboren op 25 december 1976 in Leiden (Nederland). Hij is van beroep Nederlands DJ en producent van muziek. Hij is actief sinds 1995 en maakt muziek in het genre Trance. Michelle Davina Hoogendoorn, ook wel gekend als Davina Michelle werd geboren op 12 november 1995 in Nieuwerkerk aan den Ijssel (Nederland). Ze is van beroep Nederlands zangeres en is naast muziek ook bezig met YouTube. Ze is actief sinds 2016 en maakt muziek in het genre Pop. Beide artiesten hebben in samenwerking met Marco Borsato in 2019 het nummer ‘Hoe Het Danst’ uitgebracht, dat werd een serieuze hit! Allebei wisten ze dat ze zeker nog eens gingen samenwerken, maar was niet zeker wanneer. Dit moment is aangebroken... Samen hebben ze het nummer ‘Hond On’ uitgebracht, dit is een nummer in het Engels zoals op de planning stond. Ze hebben beide input gegeven aan het nummer door er allebei aan mee te schrijven. Tot slot hebben beide artiesten opgetreden tijdens de Formule 1 Grand Prix in Zandvoort.

2.  Is Het Beter Zo  |  Sterre Koning
Sterre Koning werd geboren op 23 januari 2003 in Zutphen (Nederland. Ze is van beroep Nederlands zangeres en is ook actrice. Ze is actief sinds 2015 en is bekend van verschillende films en series, waaronder de film van Dylan Haegens en Brugklas. Sterre is nog maar 18 en ziet nu al voor zich wat haar doel is in het leven, ze wilt namelijk een carrière starten als Nederlands zangeres en haar wens zijn Nederlandstalige popliedjes. Deze wens komt uit met het nummer ‘Is Het Beter Zo’, deze is uitgekomen op 10 september. Dit nummer is geschreven in samenwerking met Jacqueline (Krezip) en de producer Gordon Groothedde (Miss Montreal, Bløf en Marco Borsato). Sterre is al actief binnen de muziek en ook de media sinds haar negen jaar. Naast zingen is haar ambitie ook online actief zijn als presentatrice op haar eigen inmiddels populaire YouTube-kanaal. Ze interviewt daarop meerdere artiesten en BN-ers. De reeks op haar kanaal heeft de naam ‘Patatje Met’. Ze is regelmatig aan het uploaden, naar deze video’s plaatst ze ook haar interpretatie van enkele bekende liedjes. Check zeker haar YouTube-kanaal voor meer!

3.  Shivers  |  Ed Sheeran

Edward Christopher Sheeran, beter gekend als Ed Sheeran werd geboren op 17 februari 1991 in Halifax (Verenigd Koninkrijk). Hij is van beroep Brits zanger en songwriter. Hij is actief sinds 2003 en maakt muziek in de genres Folkpop, Pop en Hiphop. Na zijn vorige hit ‘Bad Habits’, waarmee hij nog altijd hoog staat in de hitlijsten, is hij al hier met nieuwe muziek. Het nummer ‘Shivers’ is gelanceerd en is daarmee de tweede single van het album dat zal verschijnen volgende maand op 29 oktober. Het nummer ‘Visiting Hours’ maakt helaas geen deel uit van het album en is dus een losstaand nummer. In de videoclip van zijn nieuwe nummer zien Ed Sheeran in een “Elton John-achtige’ outfit. Dit is zijn verklaring over de videoclip: “Ik heb zelf ook geen idee wat erin gebeurt”, aldus Sheeran. Hierbij heeft hij dus zelf geen verklaring.

4.  Arcadia  |  Lana Del Rey

Elizabeth Woolridge Grant, beter gekend als Lana Del Rey werd geboren op 21 juni 1985 in Lake Placid (New York). Ze is van beroep Amerikaans zangeres, zangeres en model. Ze is actief sinds 2005 en maakt muziek in de genres Alternatief, Indie en Sad core. Nadat ‘Chemtrails Over The Country Club’ was uitgekomen, beloofde ze dat de opvolger zou komen in juli dit jaar. Helaas kwam daar niks van in huis en hebben de fans tot op vandaag nog gene duidelijkheid gekregen. Deze staat gepland voor 22 oktober en de nieuwe single heeft zoals bovenstaand de titel ‘Arcadia’.

5.  Una Nota  |  J Balvin

José Álvaro Osorio Balvin, beter gekend als J Balvin werd geboren op 7 mei 1985 in Medellín (Colombia). Hij is van beroep Colombiaans reggaetonzanger. Hij is actief sinds 2004 en maakt muziek in het genre Reggaeton. Carlos Isaías Morales Williams, beter gekend als Sach werd geboren op 3 december 1993 in Río Abajo (Panama). Hij is van beroep Panamese zanger en is actief sinds 2014. Hij maakt muziek in de genres Reggaeton en Latin R&B. Zoals altijd zingt J Balvin in het Spaans en dat ook in het nieuwe nummers. Het nieuwe nummer, getiteld ‘Una Nota’ is in samenwerking met Sach en gaat over ‘een nota’, oftewel een briefje. Het nummer klinkt zomers en heeft goede beats op de achtergrond en daarna ook op de voorgrond. Het nummer is uitgekomen afgelopen vrijdag en heeft voorlopig enkel een lyrics en audio video, helaas nog geen videoclip. Wie weet volgt deze snel?

6.  LALA (Unlocked)  |  Aliacia Keys & Swae Lee

Alicia J. Augello-Cook, beter gekend als Alicia Keys werd geboren op 25 januari 1981 in Manhattan (New York). Ze is van beroep Amerikaans zangeres, liedjesschrijver, product, componist en actrice. Ze is actief sinds 2001 en maakt muziek in de genres R&B en Soul. Khalif Marik Ibn Shaman Brown, beter gekend als Swae Lee werd geboren op 7 juni 1993 in Inglewood, Californië (Verenigde Staten). Hij is van beroep Amerikaans rapper, zanger en liedjesschrijver. Hij is actief sinds 2008 en maakt muziek in de genres Hiphop, Trap, R&B en Pop. Hij was genomineerd voor vijf Grammy Awards. Jullie kunnen Alicia Keys ongetwijfeld kennen van enkele nummers: ‘Fallin’’, ‘If I Ain’t Got You’, ‘No One’ en ‘Girl on Fire’. Tot slot is een zeer gekend nummer van haar: ‘Underdog’. Haar nieuwe nummer, getiteld ‘LALA’, is gemaakt in samenwerking met Swae Lee. Dit is haar nieuwe werk sinds 2020 na het album “Alicia”. Hierop is de bekende hit ‘Underdog’ terug te vinden.

7.  Geef Je Hart Niet Zomaar Weg  |  Racoon

Racoon is een Nederlandse band afkomstig uit Goes, Zeeland (Nederland). Deze is opgericht in 19972014. De bandleden zijn Bart van der Weide (zang), Maarten van Damme (Basgitaar), Dennis Huige (Gitaar) en Paul Bukkens (Drums). De band maakt muziek in de genres Alternative muziek, Poprock en Nederpop. De zanger van de band zat al langer met het idee om een plaat uit te brengen in het Nederlands. Oceaan was een hit uit 2012 en daarna duurde het jaren voor het album echt vorm kreeg. ‘Spijt Is Iets Voor Later’ zal verschijnen op 1oktober en zal enkele nummers dragen, onder andere: ‘Het Is Al Laat Toch’, ‘De Echte Vent’ en tot slot ‘Hee Joh Jip. Het nieuwe nummer ‘Geef Je Hart Niet Zomaar Weg’ is geschreven voor de zanger zijn dochter.

8.  Love Under Pressure  |  James Blunt

James Hillier Blount, beter gekend als James Blunt werd geboren op 22 februari 1974 in Tidworth (Verenigd Koninkrijk). Hij is van beroep Brits zanger, schrijft liedjes en ook voormalig Brits Legerofficier. Hij is actief sinds 2004 en maakt muziek in de genres Alternatief en Folkrock. De artiest staat op punt om een nieuw album uit te brengen, in dit geval een album waarop zijn grootste hits zijn verzameld. Deze zal de titel “The Stars Beneath My Feet” dragen en deze verschijnt op 19 november. Naast zijn grootste hits zal er ook nieuw werk op verschijnen, onder andere het nummer ‘Love Under Pressure’ dat de eerste single zal zijn. Sinds 2019 is dit nieuw werk van de artiest na zijn zesde album, getiteld “One Upon A Mind”.


Remake/cover van de week

De cover van deze week is Mood (Cover by Napsnick) van 24kGoldn ft. Iann Dior.

Het originele nummer is van 24kGoldn, hij is zanger, rapper, liedjesschrijver maar ook child actor. Het nummer is in samenwerking met Iann Dior. Hij is zanger, rapper en liedjesschrijver. De cover van het nummer ‘Mood’ is gemaakt door Napsnick. Het nummer gaat over ‘mood’, wat ook duidelijk opvalt in de videoclip van het originele nummer. In die videoclip zie je precies een soort van ‘moodswings’ Ik ben benieuwd, zijn jullie fan van de cover?


Raad de artiest en win!!

Denk jij een grote muziekkennis te hebben? Dat gaan wij testen!

Nu gaan wij jullie kennis van artiestennamen testen..
Er zal een artiestennaam achterstevoren staan in het artikel dat jullie moeten ndldogk42 zoeken en sturen in de reacties.

De winnaar zal random gekozen worden en zal 50 bc winnen.
Om deel te nemen moeten jullie je antwoord plaatsen in de reacties.

Lijst met winnaars:

1.  Marije.  |  zechnas flor (rolf sanchez)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

2.  RaniaKook,  |  seniccav eht (the vaccines)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

3.  Susan  |  naam (maan)  |  50 bc + 25 bc (extra wegens moeilijke editie) – Gefeliciteerd!!

4.  dunya |  eecuq (qucee)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

5.  Desquit |  yeslah (halsey)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

6.  Marije. |  rebieb nitsuj (justin bieber)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!
 

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 20-21 naar Tease The Release!

 

Judy

07/01/2023, 20:09

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ZureBom

29/12/2021, 22:19

Leuk Artikel

.Laraa.

19/09/2021, 22:48

Leuk artikel!

Sem.

19/09/2021, 21:53

24kgoldn, die heb ik gevonden!!

Susan

19/09/2021, 21:43

Geen idee wie 24kgoldn is. Komt hij uit de 80's?

Marije

19/09/2021, 21:39

Ik heb 24kgoldn gevondennn!!!!

xSORBETx

19/09/2021, 21:36

24kgoldn is de artiets

Nina!

19/09/2021, 21:34

24kgoldn is de artiest

microsoft1990

19/09/2021, 21:33

24kgodldn is de naam

Jesse

19/09/2021, 21:32

42 Justin Biebers

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid