Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The release #24
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

29/08/2021, 21:33

11

5

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zal Keff de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

Visiting Hours  |  Ed Sheeran

  • Zijn albums bestaan grotendeels uit wiskundige symbolen: +, x en nu =;
  • Meest recente album is Sheeran’s hedendaagse kant;
  • Onlangs is de zanger trotse vader geworden en in het huwelijksbootje gestapt, hiermee zegt hij zichzelf gevonden te hebben;
  • Om zijn geluk te vieren, brengt hij “Visiting Hours” uit.

Nieuwe releases

1 –  Summer Of Love |  Shawn Mendes

2 –  Hier Voor Mezelf  |  BENR

3 –  Running Wild  |  G-Eazy

4 –  Zolang Je Bij Me Blijft  |  Jan Smit

5 –  Maldita Foto  |  TINI, Manuel Turizo

6 –  I guess I’m In Love  |  Clinton Kane

7 –  Alleen  |  Ronnie Flex

8 –  Kippenvel  |  Qucee


Achtergrondinformatie releases

1.  Summer Of Love  |  Shawn Mendes

Shawn Peter Raul Mendes, beter gekend als Shawn Mendes  werd geboren op 8 augustus 1998 in Pickering (Canada). Hij is van beroep Canadees zanger en songwriter. Hij is actief sinds 2012 en maakt muziek in de genres Pop, Soul, Folk rock en Pop rock. Mendes heeft onlangs het nummer ‘Summer Of Love’  uitgebracht wat hij voor de uitgave al heeft ‘aangekondigd’ op zijn Instagram. De ankondiging was bestaande uit een video van hij rijdend in Mallorca bij zonsondergang met al kleine stukjes van het nummer dat te zien in op de achtergrond. Op 8 augustus was Shawn jarig en heeft hij ook bevestigd dat het nummer zou uitkomen op 20 augustus. Het nummer is in samenwerking met de Puerto Ricaanse Tainy.

2.  Hier Voor Mezelf  |  BENR
BENR is een muzikaal duo die wekelijks covers maken en dat voor een groot radiostation. Maar… deze keer zijn ze er zelf met een nummer. Het nummer heeft de titel ‘Hier Voor Mezelf’. In het nummer zingen ze over een levensmotto en ook hoor je letterlijk ‘ik ben hier voor mezelf’. Wat wel een goed is dat ze niet voor iemand anders leven en je soms toch wel aan jezelf moet denken. Het nummer is al eerder uitgebracht, maar het Label weigerde soort van het uit te brengen waardoor het pas later officieel werd. BENR riep de hele fanbase op en haalde op korte tijd maar liefst 65.000 pre-saves waardoor het label het nummer uiteindelijk toch heeft besloten om het nummer uit te brengen door het grote succes.

3.  Running Wild  |  G-Eazy

Gerald Earl Gillum, beter gekend als G-Eazy werd geboren op 24 mei 1989 in Oakland (Verenigde Staten). Hij is van beroep Amerikaans rapper, producer en songwriter. Hij is actief sinds 2008 en maakt muziek in het genre Hiphop. Dd’Running Wild’  is een vervolg op het nummer ‘Tumblr Girls’ verteld G-Eazy zelf. ‘Tumblr Girls’ was 7 jaar geleden een succesvolle hit. “Toen ik alleen maar te vinden was in hotels in plaats van thuis verhalen vertellend die ik nog niet eens persoonlijk had kunnen beleven. Ik was nog steeds een kind aan de buitenkant dat een droom najaagde.”. “Ik waardeer je geduld van de afgelopen jaren, want ik heb geprobeerd alles in het werk te stellen om ervoor te zorgen dat dit album alle eer aandoet. Ik waardeer elke stap van de reis en elke persoon die er deel van uitmaakte.”, aldus G-Eazy.

4.  Zolang Je Bij Me Blijft  |  Jan Smit

Jan Smit werd geboren op 31 december 1985 in Volendam (Nederland). Hij is van beroep Nederlands zanger, presentator maar schrijft ook eigen liedjes en acteert. Hij is actief sinds 1996 en maakt muziek in de genres Nederlandstalig, Palingsound, Schlager en Pop. Na stilte die 3 jaar heeft geduurd, is hij eindelijk terug. Na rust i.v.m. een burn-out, verscheen hij weer en dat voor het eerst sinds de presentatie van het Eurovisiesongfestival dit jaar. Jan Smit heeft het nummer ‘Zolang Je Bij Me Blijft’ uitgebracht dat hij heeft geschreven in samenwerking met Alain Clark. “Ik vind het enorm spannend om na meer dan drie jaar weer met eigen geschreven muziek te komen. Ik hoop dat de fans het leuk vinden, ik ben in ieder geval heel erg trots op het resultaat.”, aldus Jan Smit. Dit nummer zal een voorproefje zijn van zijn toekomstig album die dit jaar nog zal uitkomen. Spannend!

5.  Madita Foto  |  TINI, Manuel Turizo

Martina Alejandra Stoessel Muzlera, beter gekend als TINI werd geboren op 21 maart 1997 in Buenos Aires (Argentinië). Ze is van beroep Argentijns zangeres, actrice, model, songwriter en danseres. Ze is actief sinds 2007 en maakt muziek in de genres Pop, Dance pop, Latin pop, reggaeton en trap. Manuel Turizo Zapata, ook wel gekend als Manual Turizo werd geboren op 12 april 2000 in Montería (Colombia). Hij is van beroep Colombiaans reggaeton zanger en is actief sinds 2016. Hij maakt muziek in het genre Reggaeton. TINI is al langer betrokken in de entertainmentindustrie als actieve gebruiker van sociale media. Ze heeft op haar sociale media enkele fragmenten geplaatst met daarbij een kijkje achter de schermen behorend tot de ontwikkeling van de muziekvideo. Ze is ook wel gekend van de tv-series ‘patito feo’ en ‘Violetta’. In 2016 heeft ze zangeres en actrice haar eerste studioalbum uitgebracht. Sinds de uitgave concentreert ze zich op het muzikale. Ze heeft samengewerkt met Karol G, Morat en tot slot Sebastion Yatra. In de loop van 2021 kunnen wijn haar nieuwe plaatzien verschijnen. Het nummer ‘Maldita Foto’ zal een verhaal vertellen over twee vervreemde geliefden die niet kunnen stoppen met aan elkaar te denken. Dit nummer zal mogelijks een grote hit kunnen worden voor de allebei redelijk jonge artiesten.

6.  I Guess I’m In Love  |  Clinton Kane

Clinton Kane is een zanger en multi-intrumentalist. Hiermee kan hij veel instrumenten bespelen en daarmee ook zijn eigen nummers maken. Hij heeft samengewerkt met martin Garrix aan het nummer ‘Drown’. Garrix zelf zegt geinspireerd te zijn door Kane’s werk en zegt dat hij een ‘crazy voice’ heeft. Het nummer ‘drown’ heeft in de Billboard Hot 100  gestaan op de 17de plaats en was zijn eerste grote hit. Clin Kane excuseert zich dat het nummer ‘I Guess I’m In Love’ pas later is gekomen. Zelf wilde hij dit liefdeslied enkele maanden geleden al uitbrengen, maar steeds kwamen er volgens hij video’s en producties ertussen waardoor het even onmogelijk werd. Hij probeerde het nog te relativeren door er grappen over te maken, maar is vooral zijn fans dankbaar dat ze er nog steeds zijn en geduld hebben ondanks het even niet lukte. Hij houdt enorme veel van z’n fans en zegt dat dit niks zou zijn zonder zijn trouwe fans ❤️.

7.  Alleen  |  Ronnie Flex

Ronell Langston Plasschaert, beter gekend als Ronnie Flex werd geboren op 16 april 1992 in Capelle aan den IJssel (Nederland). Hij is van beroep Nederlands zanger en rapper en produceert ook. Hij is actief sinds 2008 en maakt muziek in de genres Pop, Nederhop en rap. Het was de bedoeling dat de plaat ‘Alleen’ al zou verschijnen op 1 januari 2020, maar 1 tot 2 dagen voor de release besloot Flex het toch maar uit te stellen, dat kon de producer Jordan Wayne meedelen. “Dat was echt zwaar,: ik had er zoveel tijd en energie in zitten, na dat besluit moest ik me echt even terugtrekken. Maar we zijn toch weer aan het werk gegaan, en nu ben ik zo blij.”, aldus de producer. Na de oorspronkelijke releasedatum werd de helft van de plaat weggegooid en Flex vertelde dat de producer hem toen weer zelfvertrouwen heeft gegeven. Na even een minder momentje te hebben waarbij vrienden hem probeerden er terug bovenop te geraken, heeft hij het besef dat wanneer je ouder wordt, de kwaliteit minder kan worden. Hij heeft besloten daar vrede mee te hebben en dit heeft hem de boost gegeven door te zetten. Zelf zegt hij klaar te zijn om nog meer muziek uit te brengen.

8.  Kippenvel  |  Qucee

Quentin Correla, beter gekend als Qucee werd geboren op 1 januari 1992 in Rotterdam (Nederland). Hij is van beroep Nederlands Rapper en YouTuber. Hij is gekend van het duo Supergaande. In het nummer refereert Qucee naar zijn verleden waar hij het minder breed had. “Ik strijd nog met de klachten van toen/Ik had geen geld voor m’n lichten, het was dark in m’n rooms.’, aldus Qucee. 2 maanden geleden heeft Qucee nog een foto gepost op zijn Instagramfamilie voor het huis dat ze hebben gekocht, dat deed hij met trots. “Jullie willen niet weten hoe trots ik ben “, aldus Qucee. In het nummer zal hij gaan rijmen: ‘Ik heb heel vaak moeten voelen of de kachels het doen/Nu koop ik huizen met m’n wifey van een half miljoen.’, dit is een stukje van de songtekst.


Remake/cover van de week

De cover van deze week is When I Look At You (cover by Davina Michelle) van Miley Cyrus.

Het originele nummer is van Miley Cyrus waarvan Davina Michelle een prachtige cover heeft gemaakt. Haar echte naam is Michelle Davina Hoogendoor, artiestennaam Davina Michelle. Ze is Nederlands zangeres. De cover die ze heeft gemaakt is uitgekomen op 22 februari 2021 en heeft nu al 1 000 000+ weergaven! Dit jaar nog heeft Davina de Top 40 Award in ontvangst mogen nemen.

Heb jij nou nog een goede cover gevonden? Stuur hem snel in via de reacties wellicht hoor je hem volgende week terug!


Raad de artiest en win!!

Denk jij een grote muziekkennis te hebben? Dat gaan wij testen!

Nu gaan wij jullie kennis van artiestennamen testen..
Er zal een artiestennaam achterstevoren staan eecuq in het artikel dat jullie moeten zoeken en sturen in de reacties.

De winnaar zal random gekozen worden en zal 50 bc winnen.
Om deel te nemen moeten jullie je antwoord plaatsen in de reacties.

Lijst met winnaars:

1.  Marije.  |  zechnas flor (rolf sanchez)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

2.  RaniaKook,  |  seniccav eht (the vaccines)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

3.  Susan  |  naam (maan)  |  50 bc + 25 bc (extra wegens moeilijke editie) – Gefeliciteerd!!
 

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 20-21 naar Tease The Release!

 

Judy

07/01/2023, 20:21

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

.Laraa.

29/08/2021, 23:39

Weer een top artikel!

Marije

29/08/2021, 21:45

Qucee whoohooooo!!!!:)

ZureBom

29/08/2021, 21:42

OMG!!! het is Qucee :)

Susan

29/08/2021, 21:38

Het is qucee!

dunya

29/08/2021, 21:36

het antwoord is Qucee

Sem.

29/08/2021, 21:34

Het goede antwoord is natuurlijk onze enige echte Qucee :)

Nova

29/08/2021, 21:34

Tis Queen of course :))

microsoft1990

29/08/2021, 21:34

het is qucee

Keff

29/08/2021, 21:33

jan smit uiteraard

Jesse

29/08/2021, 21:33

HET IS AVICII

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid