Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Willie’s Vriendenboekje [SPECIAL] – Waar is mijn vriendenboekje!?
Benieuwd naar de de bladzijde waar bijna alles misliep? Neem dan zeker een kijkje!

.Laraa.

Leet Weekblad

17/08/2021, 08:17

11

6

Hallootjes, dodootjes!

Wat leuk dat jullie er weer bij zijn! Vandaag toon ik jullie een héél bijzondere bladzijde van mijn vriendenboekje vol met dikke vriendjes. Wacht, deze zin klopt helemaal niet… Achja, dat maakt niks uit voor deze keer! Het wordt toch (een beetje) een vreemde editie… Ik bedoel dat het nog gekker wordt dan normaal.

Ik toon jullie vandaag de bladzijde waar BIJNA alles misliep…


Wie ik ben? Dat weten jullie natuurlijk al… Laat ons deze tussentitel dus maar schrappen! Ach, laat ik me toch maar even voorstellen aan de lezers die mij misschien niet zouden kennen, wat me vreemd lijkt als je dit leest.

Mijn naam: De enige, echte Willie.

Mijn leetnaam: Willie

Mijn bijnaam: Voor de vriendjes is het Willietje. :)

Mijn leeftijd: Sinds vandaag 6 jaar, yes!

Mijn geboorteland: Nederland

Mijn link met LeetMusic: (De beste) mascotte.

Aantal jaren actief op LeetHotel: Actief is een groot woord, maar 6 jaar.

Aantal jaren actief op LeetMusic: 6 Lange jaren! Vandaar ook dat ik jullie deze vreemde bladzijde laat zien, want op deze dag mag het wat gekker zijn.


Waar zat ik nu weer met mijn verhaal? Ah ja, bij het moment waar bijna alles misliep. *Denkt goed na*. Vanwaar komt deze tussentitel ook weer opeens? Wie bedenkt zoiets… Schrappen die handel!

Blijf er met je hoofd bij, Willie… Voor dit verhaal keer ik 6 jaar terug in de tijd, het moment waar alles voor mij begon. Laat het mijn geboorte noemen. Toen, op dat moment, kreeg ik een vriendenboekje in mijn handen geduwd. Ik was meteen enthousiast en vroeg aan al mijn vriendjes om er ook wat in te schrijven. Eén probleem: Op dat moment had ik nog niet zo veel vriendjes, want de radio was nog niet zo groot. Natuurlijk was ik verdrietig en daarom besloot ik mijn vriendenboekje weg te gooien.

Doorheen de jaren is er véél veranderd. Het team is bijvoorbeeld veel groter geworden en héél hard veranderd doorheen de jaren. Natuurlijk was dit het ideale moment om mijn vriendenboekje weer boven te halen, maar bij de verhuis van LeetFM naar LeetMusic was mijn vriendenboekje verloren geraakt. Jullie kunnen het vast wel raden: Ik was weer verdrietig…

Ik hoor jullie al denken: Koop dan een nieuw vriendenboekje. Uh, die optie was er ook… Maar dat was ongetwijfeld minder leuk om aan jullie te vertellen...


Mijn vriendenboekje was dus voor goed weg. Tot op een bepaald moment… Laraa had mijn vriendenboekje gevonden in het lokaal van het nieuwsteam. Is ze van plan om het aan mij te geven? Jazeker. Maar voor dat ze dat doet had ze nog een ander plan.

Ze geeft het vriendenboekje elke week door aan al mijn vriendjes en zo geraakt mijn vriendenboekje stillaan gevuld. Dus ik kan je nu beloven dat er nog héél wat bladzijdes aankomen, want momenteel heb ik héél wat vriendjes. :)

En zo zijn we dus aangekomen aan het einde van het verhaal. Oh wacht, weer een nieuwe tussenbanner? Zo zie je maar dat het lang is geleden dat ik dit vriendenboekje heb gezien.

Om dit verhaal af te ronden ben ikzelf ook even langst gegaan bij mijn vriendjes en heb ik gevraagd of ze allemaal wat lieve woordjes over mij zouden willen opschrijven. Ben jij even benieuwd als ik? Hier zijn de lieve woordjes:

Dewi

Willie mijn mede krullenbol, van harte gefeliciteerd met alweer je 6e verjaardag! Ik kan mij nog je kale koppie herinneren als de dag van gisteren, inmiddels heb je al een volwassen afro en stiekem ben ik wel een beetje jaloers. Ik hoop dat wij nog veel jaren samen mogen werken aan onze trots LeetMusic.

 

Groetjes,

Dewi.

Devona

Lieve Willie,

 

Wat worden kleine non-stopjes toch groot. Al zes jaar mogen wij genieten van jouw heerlijke plaatjes. Dat er nog vele bij mogen komen! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag makker, maak er wat moois van.

 

Vriendelijke groetjes van één van je bazen.

Ps. Wordt het niet eens tijd om naar de kapper te gaan met die afro van je?

.Laraa.

Liefste Willie,

Van de 6 jaren die je vandaag bestaat ken ik je al 3 jaren. Van die 3 jaren werken we ondertussen ook al ruim een jaar nauw samen (denk bijvoorbeeld aan artikelreeksen Willie En Zijn Vrienden, Feestdagen Bij Willie en Willie’s Vriendenboekje). Wat was het een eer om met jou ‘samen te werken’, kanjer! Hopelijk mogen we in de toekomst nog vaak samenwerken. Geniet nu nog maar van je 6de verjaardag.

Toedels! 

OpperPannekoek

Willie jij ouwe rakker, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Alweer 6 jaar onze trouwe knecht als wij weer te lui zijn om de radio op te gaan, jij staat daar dan toch altijd weer klaar voor ons. Dankjewel voor al je heerlijke hits door de dag heen, en neem af en toe ook een pauze he! Maak er een mooie dag van kerel.

Caitlin

Gefeliciteerd krullenbol!

Keff

Heyyoooo WILLIEE!! Wat een topper ben je toch al 6 jaar kunnen we 24/7 op je rekenen en BIJNA nooit laat je ons in de steek. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag hopenlijk mogen we 10de verjaardag snel met je vieren.

Sydney

Hee Willie, ouwe taart! Oh nee dat is niet lief. Ik bedoel jonge taart. Gelukkige verjaardag!

Lotsie

Lieve Willie, alweer een jaartje ouder. Binnenkort kan je al op pensioen, maar geniet voor nu nog maar van je jonge dagje. Gefeliciflapstaart!

Roselique

Vandaag mag je alweer 6 kaarsjes uitblazen, lieve Willie! Al 6 jaar lang, ieder jaar een kaarsje erbij. Moge er nog vele kaarsjes bij komen in de aankomende jaren. :)

Accalia

Lieve lieve Willie... Nadat ik in 2018 al de eer had om collega te zijn van de tofste auto-DJ, heb ik nu opnieuw de kans.. Oké nee, we gaan het hebben over je super-duper verjaardag! :smirk:

Lieve Willie, wat ben je oud geworden. Maar liefst 6 jaar! :open_mouth:

 

Mijn favoriete krullenbol, vier je verjaardag goed en laten we hopen op zeker 94 jaartjes erbij! :heart::partying_face:

PS: Ben super blij nogmaals je collega te mogen zijn.

 

Liefs

Pixel&Nieuws Alpaca Accalia

Marit

Lieve Willie, van harte gefeliciteerd met je 6e verjaardag! Mogen er nog vele jaren komen met enorm veel lekkere nummertjes!

Artemiis

Hey daar Willie, maatje van me!!

 

Ik wil jou even onzettend bedanken.

Ik heb enorm veel vriendenschappen gemaakt en heb zoveel kennis opgedaan.

 

Ik ben vereerd dat ik een deel mag uitmaken van Leet Music.

 

Hartstikke bedankt voor alles en gefeliciteerd! Daar drinken we 1tje op met een plaat van jou natuurlijk!

Jesse

Willie kerel, van harte gefeliciteerd met je 6e verjaardag en maak er een muzikaal dagje van!!! Goedemiddaggg.

Jolanda

Gefeliciteerd met je verjaardag!


Met deze lieve (en minder lieve) woorden sluit ikzelf deze hoogst bijzondere bladzijde van mijn super-duper vriendenboekje af. Hopelijk vonden jullie het leuk en mag ik jullie de volgende keer weer verwachten bij een nieuwe en (gewone) bladzijde uit mijn vriendenboekje!

Tot dan, toedels!

Judy

07/01/2023, 20:31

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Keet

09/09/2021, 19:39

Gefeliciteerd willie~!

microsoft1990

05/09/2021, 21:00

gefeliciteerd

Susan

17/08/2021, 19:06

Gefeliciteerd lieverd!

Nova

17/08/2021, 17:58

GEFELICITEERD MAATJE!!! <3

Marije

17/08/2021, 16:38

ER IS ER EEN JARIG HOERA HOERA!!! Happy Birthay Willieee!!!

Beantwoord

17/08/2021, 16:19

Gefeliciteerd Willie !!

Roselique

17/08/2021, 15:03

Gefeliciteerdd! :)))

Lotsie

17/08/2021, 11:23

Gefeliciflapstaart Willie!!!

.Laraa.

17/08/2021, 11:14

Gefeliciteerd Willietje! :)

Accalia

17/08/2021, 10:26

Gefeliciteerd krullebol!! <3<3<3

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid