Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
YouTube Top 5 - Gehaat
De 5 meest gehate nummers van het web!

Willie

Muziek Wereld

0

0

Dislikes, oorpijn, agressie... Het zijn allemaal kenmerken voor een erg gehaat nummer! Of het nou komt omdat je het al miljoenen keren hebt beluisterd, of omdat de artiest geen enkel zangtalent heeft, het maakt je in ieder geval alles behalve vrolijk! Maar wat zijn nou de aller, aller, aller ergste? Dat lees je in dit artikel!

 

#5  Friday - Rebecca Black

Hoe erg de meeste mensen ook van vrijdag houden, viel dit nummer toch wat minder goed in de smaak. Het duurde dan ook niet lang voor het nummer hét icoon van slechte muziek werd, dankzij de rare videoclip en teksten in het nummer. Klik hier om het nummer te beluisteren!

 

#4  My Humps - The Black Eyed

Of dit nog als muziek mag worden gezien, kunnen we over discussiëren. Maar één ding is zeker; De meeste personen zullen niet blij worden wanneer je dit nummer opzet! Klik hier om het nummer te beluisteren!

 

#3  What makes you beautiful - One Direction

Een tijdje terug behoorde het tot de top, maar het is af te raden het nu in een openbare ruimte aan te zetten. Of het nou komt door de band, of doordat we het al oneindig veel keren hebben gehoord, dit lied verdient zeker een plekje! Klik hier om het nummer te beluisteren!

 

#2  Stupid Hoe - Nicki Minaj

Je hoeft het maar even te horen voor de hoofdpijn begint. Een marathon aan geschreeuw, flikkerlicht, en iets wat op een alarm lijkt bracht dit lied naar waar het vandaag is; op de 2e plaats van meest gehate nummers op het web! Klik hier om het nummer te beluisteren!

 

#1  Sweatshirt - Jabob Sartorius

Het kon haast niet missen; Jacob en zijn sweatshirt gaan er met de eerste prijs vandoor! Hoewel het simpel begon met "Playbackvideo's" op Musical.ly, ging het volledig de mis in toen Jacob begon met eigen muziek! Een welverdiende eerste plaats, goed gedaan, Jacob! Klik hier om het nummer te beluisteren!

 

Dat was de top 5 alweer voor deze week. Welke vond jij nou het aller ergste?

 

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid