Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Medley Monday #34
Deze week de ideale nummers voor als je je even eenzaam voelt

Lotsie

Muziek Wereld

17/05/2021, 20:15

5

0

Het is alweer maandag, de leukste dag van de week! Waarom? Omdat het tijd is voor Medley Monday! Ook deze week ben ik in het archief gedoken op zoek naar enkele topnummers binnen eenzelfde thema.

Heb jij er NU al zin in? Laat het weten!


Vandaag is het thema “alleen zijn”. Voel je je eenzaam, onthoud dan dat je nooit de enige bent want je bent nooit alleen!

Lonely - Justin Bieber & benny blanco

Ook Justin Bieber voelde zich wel eens alleen. In dit zelfgeschreven nummer kom je al luisterend zijn verhaal te weten. Hij werd namelijk al beroemd toen hij nog heel jong was, waardoor iedereen zijn leven vanbinnen en vanbuiten kende. Het leek uiteindelijk alsof zijn naaste omgeving zich niet meer in hem interesseerde en zo kreeg hij het gevoel dat er niemand voor hem was. In een interview vertelde Bieber dat dat waarschijnlijk de prijs geweest zal zijn voor de bekendheid die hij dezelfde tijd wel kreeg.

 

Hann (Alone in Winter) - (G)i-dle

Dit nummer van de Zuid-Koreaanse groep (G)i-dle verscheen op hun meest recente album I burn, waar ook Hwaa op staat dat een bewerking kende door het DJ-duo Dimitri Vegas en Like Mike. Dit lied vertelt over de overgang naar het thema van Hwaa, wat voor betekent. Er wordt namelijk gezongen over verraad en eenzaamheid die volgt na een break up, als fictioneel de winter begint.

 

Scared to Be Lonely - Martin Garrix & Dua Lipa

Een top samenwerking tussen twee wereldberoemde artiesten! In 2017 werd het uitgebracht en voor het eerst gebeurde dit live op het AVA Festival in Myanmar. Voor beide artiesten ver van huis! De cover toonde een afbeelding van het duo die zich naast elkaar bevinden en elkaar aankijken. Deze hoes lijkt dan ook sterk op die van In The Name Of Love, Garrix’ vorige single in samenwerking met Bebe Rexha.


Dit was Medley Monday alweer voor deze week. Wat is jouw favoriete nummer in dit thema? Laat het weten in een reactie! Vergeet dit artikel ook zeker niet te liken als je het artikel leuk vond.

Tot volgende week!

Sem.

03/01/2022, 19:43

Leuk Artikel

Keet

12/09/2021, 21:10

sneeuwvlokjess!

Marit

03/06/2021, 14:29

super artikel!

JamesJane

18/05/2021, 20:04

Dat is inderdaad een liedje wat je niet moet vergeten Jesse, 100% klassieker!

Jesse

18/05/2021, 12:58

Weer een prachtartikel! Ff een liedje die je ook niet moet vergeten is: Lonely van Akon wat gaat zo van "Lonelyyy, i'm mr lonelyyyyyy"

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid