Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The release #6
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

04/04/2021, 20:15

6

5

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zal Keff de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

You All Over Me (From The Vault)  | Taylor Swift & Maren Morris

  • Aankondiging over haar eerste zes albums die opnieuw worden opgenomen na geschil met haar voormalige platenmaatschappij;
  • Beginnend met haar tweede plaat “Fearless” uit 2008;
  • De nieuwe versies van de albums die zullen worden opgenomen zullen geen bestaand materiaal bevatten;
  • Opname met countryzangeres Maren Morris, zij is bekend van haar samenwerking met Zedd voor het lied ‘The Middle’.

Nieuwe releases

1 –  No Diggity  |  Lucas & Steve & Blackstreet

2 –  Last Time  |  Becky Hill

3 –  Dancing With The Devil  |  Demi Lovato

4 –  MONTERO (Call Me By Your Name)  |  Lil Nas X

5 –  ASAP  |  Milow

6 –  I Will Help You  |  Ilse DeLange

7 –  10 keer  |  Jonna fraser

8 –  Horizon  |  BLØF


Achtergrondinformatie releases

1.  No Diggity  |  Lucas & Steve & Blackstreet
Lucas de Wert en Steven Jansen, beter gekend als het dj-duo Lucas & Steve. Het is een Nederlands dj-duo dat al actief is sinds 2010. Beide deejays zijn afkomstig uit Maastricht. Lucas & Steve maakt muziek in twee genres; House en Future house. Dit duo heeft als voornemen elk jaar een klassieker in een nieuw jasje te steken, deze keer kozen ze voor et nummer ‘No Diggity’. De originele versie is van Blackstreet. Het contact leggen met alle liedjesschrijvers van het originele was niet simpel en dus ook om toestemming te vragen voor de nieuwe versie. Uiteindelijk kregen ze toestemming en wilden zelfs de leden van Blackstreet meewerken aan het nummer en nieuwe vocalen opnemen. Volgens Chauncey Black heeft dit nummer zelfs de potentie voor winst van een Grammy.

2.  Last Time  |  Becky Hill
Rebecca Claire Hill, beter gekend als Becky Hill werd geboren op 14 februari 1994 in Bewdley (Worcestershire – Verenigd Koninkrijk). Ze is actief als zangeres sinds 2012 en zingt in het genre Electropop. Deze nieuwe release is afkomstig van haar langverwachte debuutstudio-album. Dit album zal deze zomer uitkomen. Ze heeft samen met haar release gezworen dat ze in 2021 een wereldster zal worden. Zelf zegt ze dat ze geen beter nummer kon bedenken voor dit debuutalbum om haar albumjaar mee af te trappen. Samen met Lostboy, Negin en Tom mann en na het doornemen van haar huidige levenservaringen begonnen ze te werken aan iets waar ze meteen verliefd op werd.

3.  Dancing With The Devil  |  Demi Lovato

Demetria Devonne (Demi Lovatio), beter gekend als Demi Lovato werd geboren op 20 augustus 1992 in Albuquerque (grootste stad in de Amerikaanse staat New Mexico). Ze is actief als zangeres sinds 2002 en zingt in de genres Pop, Poprock, R&B en Dance. Buiten haar carrière als zangeres is ze ook songwriter, actrice en tot slot auteur. Ze is helemaal terug van weggeweest. Nadat ze vorig jaar al een comeback heeft gemaakt, heeft de coronacrisis haar terug volledig in de startblokken gezet. Haar album verschijnt volgende week, het is een pijnlijk overzicht van verschillende gebeurtenissen die haar zelfs bijna fataal werden. Demi heeft dit allemaal verwerkt in dit album.

4.  MONTERO (Call Me By Your Name)  |  Lil Nas X

Montero Lama Hill, beter gekend als Lil Nas X werd geboren op 9 april 1999 en is een Amerikaanse rapper, zanger en songwriter. Hij is actief sinds 2018 en maakt muziek in de genre Hiphop, Rap en Country. Ook heeft hij één label; Columbia Records. Na het uitbrengen van zijn ondertussen megahit ‘Old Town Road’, heeft hij een nieuwe release uitgebracht, genaamd ‘MONTERO (Call Me By Your Name)’. In dit nummer verwijst hij naar zijn echte naam (Montero Lamar Hill). Ook is dit lied een ode aan de film Call Me By Your Name. Het nummer gaat over een jongen die hij afgelopen zomer ontmoet heeft. Ook wilt hij laten zien dat het niet altijd even simpel is voor mensen met een andere geaardheid.

5.  ASAP  |  Milow

Jonathan Ivo Gilles Vandenbroeck, beter gekend als Milow werd geboren op 14 juli 1981 in Borgerhout. Hij is een Belgisch-Nederlandse singer-songwriter en is al actief als zanger sinds 2003. Hij zingt in de genres Pop en Akoestisch en heeft 2 labels; Munich records en Homerun. Zijn nieuwe release ‘ASAP’ is al de derde single die hij heeft geschreven, opgenomen en uitgebracht heeft in deze coronatijd. Ook is dit nummer de opvolger van ‘Whatever It Takes’ en ook van ‘First Day Of My Life’. In zijn nieuwe release zal je hem horen zingen over de onvoorwaardelijke steun die hij wilt bieden aan een vriend die het wel hard nodig heeft.

6.  I Will Help You  |  Ilse DeLange

Ilse Annoeska de Lange, beter gekend als Ilse DeLange werd geboren op 13 mei 1977 in Almelo. Ze is een Nederlandse zangeres en ook de leadzangeres van “The Common Linnets”. Ze zingt in de genres Country, Pop en Rock en is al actief als zangeres sinds 1985. Haar albums hebben al maar liefst achttien keer platina gewonnen. DeLange heeft opnieuw een single uitgebracht dat voor haar een speciaal plekje in haar hart heeft. Haar nieuwe release heeft ze geschreven in samenwerking met Sacha Skarbek. Skarbek is een van haar lievelingsschrijvers. Persoonlijk houdt ze wel van de hoopvolle boodschap in dit nummer en wilt daarmee zeggen dat als je er voor elkaar bent, je samen door de moeilijke tijden heen geraakt. You never walk alone.

7.  10 keer  |  Jonna Fraser & Boef

Jonathan Jeffrey Grando, beter gekend als Jonna Fraser werd geboren op 11 december 1992. Hij maakt muziek in de genres Pop, Nederhop en Rap. Sofiane Boussaadia, beter gekend als Boef werd geboren op 28 februari 1993 in Aubervilliers (gemeente in het Franse departement Seine-Saint-Denis). Beide zijn het rappers en zijn beide ook al actief sinds 2015. Deze twee van de grootste namen in de hiphopwereld hebben samen een nieuwe release uitgebracht, genaamd ’10 keer’. Boef zal te horen zijn in de nieuwe single van Jonna Fraser. Dit nummer volgt Fraser’s twee recente singles op, ook is zijn recentste album uitgekomen in 2020.

8.  Horizon  |  BLØF

BLØF is een Nederlandse poprockband dat afkomstig is uit Vlissingen (Zeeland). Deze groep maakt muziek in de genres Rock, Pop, Nederpop en Poprock. De leden zijn Paskal Jakobsen (Zanger/gitaar), Peter Slager (Bas), Bas Kennis (toetsen/gitaar) en tot slot speelt Norman Bonink op de Drums. Na toch wel een afwezigheid van drie jaar komt deze groep weer met nieuw materiaal. Ze brengen de release ‘Horizon’ uit. Met deze song hopen ze een gevoel van hoop en verwachting te kunnen vasthouden. Op hun website hebben ze geschreven dat ze de fans missen en dat de lange tijd van niet mogen optreden hen zwaar valt.


Remake/cover van de week

De cover van deze week is Bittersweet Symphony van The Knocks en Foster The People. The Knocks is een Amerikaanse electronisch muziekduo dat bestaat uit de leden B-Roc Ruc en JPatt. In 2008 vormden zij het duo The Knocks. Ze deden dat niet als act, maar wel als producers van verschillende wereldberoemde artiesten zoals Katy Perry, Britney Spears en Ellie Goulding. In 2010 hebben ze hun eerste single ‘Make It Better’ uitgebracht. Vele jaren later hebben ze met nog meer artiesten samengewerkt er ervoor geproducet. The Verve-frontman Richard Ashcroft heeft in 2019 de rechten op het nummer ‘Bittersweet Symphony’, waarvan de originele artiest de Britse rock-’n-rollband ‘The Rolling Stones’ is, na lange juridische strijd gewonnen.


Maak het verhaal af

Het is tijd voor een competitie! Het begin van het verhaal is geschreven door de Deejay.

Verhaal
Op een zonnige zondagavond zaten Keff en een mysterie dj samen naar Leetmusic te luisteren. Samen met de draaiende dj was het een feestje en hebben ze wat af gelachen.
Alleen… toen het afgelopen was zat hun dwars, want zij misten wat.. Maar wat? Zoiets als de slagroom op de cake, de mayonaise bij de friet.


Marije145: Even later kwamen ze erachter dat ze maar met z’n 3en in de kamer stonden. Ze keken maar wat om hun heen en zongen mee op de muziek. Maar na 5 min nadenken wisten ze wat ze misten! Doordat ze zo aan het meezingen waren hadden ze niet door dat iedereen weg gegaan was. Hoe leggen we dit uit aan het beheer?

Microsoft1990: Keff wist dat hij dit moest gaan vertellen, maar durfde niet. Dus hij besloot om een zogenaamd feestje te geven in de Leet-Efteling samen met het Radio beheer. Al snel was het een gezellig sfeer. Alleen… Stiekem… toen Devona even niet keek deed Keff wat in haar drankje. Daarna besloot Keff te vertellen dat hij had gezongen op de radio. De volgende dag: ……

Judy (Sunset!): De volgende dag was Devona niet meer haarzelf door het drankje en spoorde ze iedereen aan om te gaan zingen op de radio en er een gezellige boel van te maken er werden heel veel nieuwe zangtalenten ontdekt. de radio was niet meer hoe het eerst was maar een echte talentenshow. zelfs bekende artiesten hoorde van de gouden keeltjes en wilde graag nummers met ze gaan opnemen maar het ging niet zoals gepland, maar… met wie?

Merel (Livia.): De weken gingen voorbij, Er bestond een eigen talente programma. Met Keff en de mysterie dj in de jury. Het programma verliep als een ster door de lucht! Het verliep als een speer door Nederland! Maar toen kregen ze een bericht van het beheer.. Waar iets vreselijks instond... Maar wat?

-District: er stond: Het gaat slecht met Leetmusic... Bijna niemand gaat meer naar de events. We moeten zorgen dat leetmusic niet meer op een kippenhok lijkt maar terug de oude wordt. Anders zal LeetMusic verdwijnen... Wat nu?

Vul aan…

Nu is het aan jullie om het verhaal aan te vullen. Het is de bedoeling dat jullie een vervolg schrijven dat bestaat uit 3 a 5 zinnen. Het vervolg moet uiteraard in het thema Tease The Release zijn. Het winnende vervolg zal aan het bestaande verhaal toegevoegd worden.
Om deel te nemen moeten jullie het verhaal plaatsen in de reacties

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 20-21 naar Tease The Release!

virtualic

21/12/2021, 12:07

mooi artikel dit

Jesse.

05/04/2021, 14:34

Fantastisch!

hfiefinhezrih

05/04/2021, 01:26

Super leuk!

.Laraa.

05/04/2021, 00:16

Weer een leuke afsluiter van de week!

livia.

04/04/2021, 20:22

Wat nu? Het beheer besloot om er een echt radio zender van te maken, maar Keff en de mysterie dj vonden het een grote stap. Het beheer besloot iets heel anders....

Esmee

04/04/2021, 20:21

Devona en Dewi zorge dat LeetMusic weer de oude werd en Keff en de mysterie dj moesten zich gaan gedragen anders mochten ze 1 maand niet draaien maar de mysterie dj werd een paar weken lang gepest en ging naar Keff toe maar en hadden een diepe gesprek maar er kwam wat ergs..... maar wat?

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid