Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The Release #5
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

28/03/2021, 20:15

5

4

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zal Keff de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

Selfish  | Nick Jonas

  • Bonusnummer van Nick’s nieuwste album;
  • De naam van het album is Spaceman;
  • In dit liedje zingen zowel Nick Jonas als de Jonas Brothers, de groep waarin Nick Jonas en zijn broers zitten.

Nieuwe releases

1 –  Verder Dan Dat  |  Sjaak

2 –  Nobody is Perfect  |  Davina Michelle

3 –  Schat ik ben Ok  |  Emma Heesters

4 –  Harmonica Andromeda  |  KSHMR

5 –  White Dress  |  Lana Del Rey

6 –  Peaches  |  Justin Bieber & Daniel Caesar & Giveon

7 –  Falling For You  |  Champ & Don Diablo

8 –  Used to Be  |  Steve Aoki & Kiiara


Achtergrondinformatie releases

1.  Verder Dan Dat  |  Sjaak
Mehdi Chafi, beter gekend als Sjaak werd geboren op 24 september 1985. Hij is een Marokkaans-Nederlandse rapper uit Amsterdam-Oost. In het begin van zijn muziekcarrière begon hij als lid van de muziekgroep Dubbel-O-Plein. Na het zingen bij deze groep heeft hij een solocarrière gestart in 2007. De karakteristieke rapstijl die hij gebruikt wordt gekenmerkt door een levensvisie waar vooral het straatleven en drugsgebruik in worden besproken. Hij had een lopend contract bij Top Notch van mei 2011 tot 2017, dat gebeurde na eerder muziek uitbrengen bij SPEC Entertainment.

2.  Nobody is Perfect  |  Davina Michelle
Davina Michelle, geboren op 12 november 1995 is een Nederlandse zangeres. De nieuwe release ‘Nobody is Perfect’ is al haar tweede single dit jaar na de soundtrack van Big Brother. Met deze single wilt ze haar fans verrassen. De inspiratie voor dit nummer kreeg ze door gesprekken die zij, als Ambassadeur van de Vrijheid, voerde. Davina hoopt dat dit lied mensen zal doen realiseren dat iedereen eigen dingen heeft meegemaakt en niemand perfect is, maar imperfecties heeft. Ook zegt ze dat dit ons juist uniek maakt en de wereld kleurrijk.

3.  Schat ik ben Ok  |  Emma Heesters

Emma Heesters, geboren op 8 januari 1996 in Zeeland, is een Nederlandse zangeres. Door deelname aan ‘Beste Zangeres’ brak ze In 2019 brak door bij het grote publiek, ook leverde dat haar de hit ‘Pa Olvidarte’ op, dit is een samenwerking met Rolf Sanchez. Sinds deze samenwerking scoort ze verschillende hits. In samenwerking werd haar nieuwe single ‘Schat ik ben Ok’ geschreven, het lied werd door haarzelf geschreven. De personen waar ze mee samenwerkte zijn Ramon de Wilde, Oliver Rosa en Catalina Schweighauser.

4.  Harmonica Andromeda  |  KSHMR

DJ KSHMR werd geboren op 6 oktober 1988 in Berkeley (stad in de Amerikaanse staat Californië). Hij is een DJ en muziekproducer. Hij maakt muziek in de genres Electrohouse, Bigroom house, Psytrance en Hardstyle. KSHMR heeft zijn langverwachte debuutalbum “Harmonica Andromeda” Uitgebracht. De uitgever is Dharma Worldwide & Spinnin’ Records. In dit liedje voelt Harmonica Andromeda het verhaal van een jonge jongen die net zijn moeder is verloren. Hij geeft hij haar overlijden instructies om op avontuur te gaan en verschillende werelden te verkennen. Hij heeft als soloartiest een toonaangevend label en merk “Dharma Worldwide” opgericht en was ook de headliner op verschillende grote festivals verspreid over de hele wereld. Een aantal voorbeelden van festivals zijn; Coachella, Tomorrowland, Ultra Jaman en Sunburn India.

5.  White Dress  |  Lana Del Rey

Elizabeth Woolridge Grant, beter gekend als Lana del rey werd geboren op 21 juni 1985 in New York. Ze heeft zopas haar nieuwe release ‘White Dress’ de wereld ingestuurd. Buiten haar nieuwe release heeft ze ook haar nieuwe album ‘Chemtrails Over The Country Club’ uitgebracht. Het was de bedoeling om haar nieuwe release al uit te brengen in 2020. Helaas liep het een aantal keren vertraging op. Als eerste omdat Del Rey zelf niet echt tevreden was over het resultaat en vervolgens omdat Corona er een stokje voor stak.

6.  Peaches  |  Justin Bieber & Daniel Caesar & Giveon

Justin Bieber, geboren op 1 maart 1994 in Londen (Ontario) is een Canadese zanger. ‘Peaches’ is een nieuwe release van Justin Bieber. Hij heeft zeker niet stilgezeten tijdens de lockdown en bracht amper een jaar na zijn vorige hit ‘Changes’ een nieuw album uit. Op dit album zijn een aantal samenwerkingen te horen, waaronder met; Khalid, The Kid LAROI en Burna Boy. Ook brengt Bieber voor zijn nieuwe release een videoclip uit. Dit is een samenwerking met Daniel Caesar en Giveon.

7.  Falling For You  |  Champ & Don Diablo

Don Diablo, geboren op 27 februari 1980 in Coevorden is een Nederlandse muziekproducer en DJ. In samenwerking met Denzel Chain (zanger en nieuwkomer) vormen ze “Camp Kubrick”. Na maar liefst twee jaar werken aan het lied , zal het duo je sonische golven van vreugde brengen. Deze zullen je vibes geven en naar de jaren-80 terugbrengen. Camp Kubrick is klaar of een eigen unieke draai te geven aan de nostalgische jaren 80. De eerste single van dit duo, genaamd “Johnny’s Online”, is een perfect voorbeeld van opwinding in de nabije toekomst.

8.  Used to Be  |  Steve Aoki & Kiiara

Steve Aoki, geboren op 30 november 1977, is een Amerikaanse DJ en muziekproducer. Samen met zijn Amerikaanse identiteit heeft hij ook de Japanse afkomst. Steve Aoki is alweer gearriveerd met nieuwe muziek. Samen met de multi-platina verkopende zangeres Kiiara heeft hij zijn krachten met haar gebundeld en hebben ze samen een nieuwe single uitgebracht, genaamd ‘Used To Be’. Ook hebben ze samengewerkt met de Grammy en Golden Globe-genomineerde Wiz Khalifa. Er zal, samen met de release, ook een animatie komen van Dreambear dat geregiseerd is door Noah Sterling. Noah Sterling is een filmregisseur die ook wel gekend staat om zijn samenwerkingen met een aanatl grote artiesten, waaronder; Doja Cat, The White Stripes en nog veel meer artiesten. In de video van dit lied zien we een gevecht van de trifecta tegen een kwaadaardige schurk ter bescherming van hun galactische stad


Remake/cover van de week

De cover van deze week is Rather Be van Jasmine Thompson. Jasmine Thompson werd geboren op 8 november in Londen en is een Britse zangeres. Ze raakte bekend via YouTube. Ze heeft op YouTube meerdere filmpjes geplaatst van liedjes waar ze liedjes zong, zelf is ze te zien in beeld. Een aantal van deze liedjes zijn ook covers van verschillende popsterren wereldwijd. In 2015 zorgde de cover ‘Ain’t Nobody’, van de originele artiest Chaka Khan, de doorbraak voor Jasmine Thompson.


Maak het verhaal af

Het is tijd voor een competitie! Het begin van het verhaal is geschreven door de Deejay.

Verhaal
Op een zonnige zondagavond zaten Keff en een mysterie dj samen naar Leetmusic te luisteren. Samen met de draaiende dj was het een feestje en hebben ze wat af gelachen.
Alleen… toen het afgelopen was zat hun dwars, want zij misten wat.. Maar wat? Zoiets als de slagroom op de cake, de mayonaise bij de friet.


Marije145: Even later kwamen ze erachter dat ze maar met z’n 3en in de kamer stonden. Ze keken maar wat om hun heen en zongen mee op de muziek. Maar na 5 min nadenken wisten ze wat ze misten! Doordat ze zo aan het meezingen waren hadden ze niet door dat iedereen weg gegaan was. Hoe leggen we dit uit aan het beheer?

Microsoft1990: Keff wist dat hij dit moest gaan vertellen, maar durfde niet. Dus hij besloot om een zogenaamd feestje te geven in de Leet-Efteling samen met het Radio beheer. Al snel was het een gezellig sfeer. Alleen… Stiekem… toen Devona even niet keek deed Keff wat in haar drankje. Daarna besloot Keff te vertellen dat hij had gezongen op de radio. De volgende dag: ……

Judy (Sunset!): De volgende dag was Devona niet meer haarzelf door het drankje en spoorde ze iedereen aan om te gaan zingen op de radio en er een gezellige boel van te maken er werden heel veel nieuwe zangtalenten ontdekt. de radio was niet meer hoe het eerst was maar een echte talentenshow. zelfs bekende artiesten hoorde van de gouden keeltjes en wilde graag nummers met ze gaan opnemen maar het ging niet zoals gepland, maar… met wie?

Merel (Livia.): De weken gingen voorbij, Er bestond een eigen talente programma. Met Keff en de mysterie dj in de jury. Het programma verliep als een ster door de lucht! Het verliep als een speer door Nederland! Maar toen kregen ze een bericht van het beheer.. Waar iets vreselijks instond... Maar wat?

Vul aan…

Nu is het aan jullie om het verhaal aan te vullen. Het is de bedoeling dat jullie een vervolg schrijven dat bestaat uit 3 a 5 zinnen. Het vervolg moet uiteraard in het thema Tease The Release zijn. Het winnende vervolg zal aan het bestaande verhaal toegevoegd worden.
Om deel te nemen moeten jullie het verhaal plaatsen in de reacties

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 20-21 naar Tease The Release!

.Laraa.

30/03/2021, 12:55

Weer een tof artikel!

-District

28/03/2021, 21:02

er stond in: Het gaat slecht met Leetmusic... er gaat niemand meer naar de events, er luisteren alleen maar mensen naar deze talentenshow. We gaan een grote verandering moeten ondergaan namelijk: we moeten zorgen dat leetmusic niet meer op een kippekot lijkt maar terug de oude wordt. als we dit niet doen of hier niet in slagen zal leetmusic verdwijnen... dagen gngen voorbij maar wat er toen gebeurde geloof je niet ...

livia.

28/03/2021, 20:59

Er stond in dat ze allebei een week niet mochten draaien omdat Keff en de mysterie dj. Heel erg veel tijd hadden getoken in het programma. Maar toen besloten ze allebei iets.. Maar wat?

Esmee

28/03/2021, 20:56

daarin stond dat leetstaff Keff en de mysteriedj te bannen behalve als Devona 50 bc aan Eevee zou moeten geven en een maand lang niemand mag laten draaien. Devona gaf Eevee zelfs het dubbele omdat het wel eblangrijk was dat leetmusic zou blijven bestaan. en elke dj was verdrietig omdat ze een maand niet mochten draaien en gingen in gesprek aan met Eevee maar die wilde er niet over praten de volgende ochtend gebeurde er iets met Keff..... maar wat?

microsoft1990

28/03/2021, 20:43

Daarin stond dat ze moesten bezuinigen in het leetteam het eerste wat weg bezuinigd zou worden zou leetmusiz zijn. Dit kwam omdat vele mensen naar leetmusic gingen luisteren. En niet meer naar de event,s kwamen zoals altijd. Hierdoor begon het staffteam zich enkele zorgen te maken omdat zij het bericht kregen van de eigenaar. Om dingen aan te passen om zo toch wat in de kosten te sparen. Maar het hele leetmusicteam werd kwaad toen ze dr achter kwamen wat leet van plan was. Helaas voor Devona kon ze leetmusic niet redden maar wat er toen gebeurde. Had niemand verwacht leetmusic werd op gedoekt en er kwam een nieuwe radio. Deze radio zender gaf niks om belcredits of welk betaalmiddel dan ook. Toen besloot het team om snel te gaan solliciteren. En wat bleek bijna alle dj,s werden aangenomen op Devona en Glaspaneel na dit kwam omdat zij de fantasie niet in zich hadden om te werken bij leeteftelingradio. Maar wat er toen gebeurde.

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid