Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Throwback Thursday #5
Elke week keer ik terug in de tijd van LeetMusic. Deze week keer ik terug naar de tijd met Glaspaneel!

.Laraa.

Leet Weekblad

01/10/2020, 13:00

14

5

LeetMusic was jarig en mag dit jaar maar liefst vijf kaarsjes uitblazen. Dat gaan we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, daarom duik ik elke week de geschiedenis van LeetMusic in. In de artikelreeks Throwback Thursday interview ik elke week één persoon die meewerkt(e) aan de leukste radio van LeetHotel.   

De (ex)LeetMusic-medewerker van deze week: Glaspaneel.


Wist Je Datjes

De kans bestaat natuurlijk dat je hem niet kent. Dit is helemaal geen probleem, want ik zet hier enkele ‘Wist Je Datjes’ van hem op een rijtje. Zo kun je hem een beetje beter leren kennen.

Wist Je Dat Glaspaneel al sinds zijn 11de DJ is en sinds 2018 ook deel uitmaakt van LeetMusic?

Wist Je Dat hij momenteel als PR-expert, DJ en huisalpaca werkt bij LeetMusic?

Wist Je Dat hij ook ontzettend veel van oudere muziek houdt (jaren 80/90)?

Wist Je Dat Glaspaneel niet helemaal gestopt is met radio maken? Hij maakt namelijk nog steeds radio bij de lokale omroep!

Wist Je Dat je hem nooit moet vragen wie zijn favoriete artiest is of wat zijn favoriete plaat is? Dat vind hij echt een onmogelijke vraag.


De vragen

Goedemiddag Glaspaneel! Hoe gaat het met je?

Leuk dat je het vraagt. Zoals ik vaak zeg: stabiel. Nee hoor, geintje! Het gaat goed met mij. Met jou ook?

Met mij gaat het ook goed. Zoals je eerder vertelde ben je al een hele tijd actief als medewerker bij LeetMusic. Hoe lang zou je nog willen werken bij LeetMusic?

Ik hoop natuurlijk nog lang, maar laten we ook realistisch zijn. Ik ben niet meer één van de jongste van het team. (lacht)

Je hebt heel wat functies gehad. Welke functie vind je het leukste?

DJ beheerder was absoluut de leukste functie. Van het opleiden van mensen tot aan gesprekken met mensen tot de vergaderingen (met de nodige chaos). Het is gewoon heel veelzijdig. Helaas kost het ook veel tijd, waardoor ik er destijds mee moest stoppen.

In al die jaren heb je waarschijnlijk heel veel herinneringen aan LeetMusic. Welk moment zal je je altijd blijven herinneren van LeetMusic?

Lastig. Leetmusic bestaat natuurlijk nog niet zo lang. LeetFM waarschijnlijk de DJ uitslag waarbij ik aangenomen werd. Anders de avonden dat ik werd opgeleid tot DJ beheerder. Deze waren gewoon ontzettend leerzaam en ook nog eens gezellig.

Bij gezellige avonden wordt er ook vaak gelachen. En daar gaat ook de volgende vraag over: Waar heb je het hardst om gelachen?

Hahaha, zoveel dingen. Van de quotes van Femke tot aan de avonden waarin we naar matige online radiostations luisterden.

Ik beeld het me al in, zalig. Er zijn dus heel wat leuke dingen gebeurd, maar is er ook iets waarvan je dacht ‘dat had ik beter niet gedaan’?

De eerste weken na mijn afscheid als DJ en DJ beheerder had ik spijt van mijn ontslag. Inmiddels weet ik wel beter en was het gewoon de beste keus! Verder nergens spijt van.

Dat kan ik begrijpen. Dan nog een vraagje voor de nieuwsgierige onder ons: Raad je anderen aan om te komen werken bij LeetMusic?

Zeker! Je maakt echt vrienden en raakt gehecht aan het team. Daarnaast is het radio maken, nieuws schrijven of pixelen gewoon ontzettend leuk en een hobby!

Daar ben ik helemaal akkoord mee! Dan zijn we bij de laatste vraag aangekomen: Hoe zie je je toekomst? Wat zou je nog graag bereiken?

Binnen Leetmusic? Ik ga de dictatuur van Devona afbreken. Geintje natuurlijk. Nou zoals ik eerder al aangaf, ik ben niet meer de jongste van het team. Ik denk dat mijn tijd er op een gegeven moment op zit. Daarnaast is er bij PR-expert niet echt de mogelijkheid om te groeien! Wat totaal niet erg is maar niet een doel stelt.


Jullie vragen

Natuurlijk is LeetMusic ook niks zonder zijn lezers en luisteraars. Daarom geef ik jullie ook de kans om jullie vragen te stellen. Hier zijn jullie vragen voor Glaspaneel.

Jesco.: Wat vind je het leukste aan LeetMusic?

Om een ding te noemen is altijd lastig. Ik denk juist dat het geheel het zo leuk maakt. De gezellige mensen, de radio die ze maken, de artikelen die ze schrijven. Noem allemaal maar op.

Meike: Met wie heb je de meeste uren gedraaid?

Hmm. Dat is een goede vraag. Ik heb met veel verschillende mensen gedraaid. Wel heb ik meerdere keren met Mandy gedraaid. Met als hoogtepunt ons fantastische thema uur!

Bartje: Wat is het gekste uurtje dat je hebt gedraaid?

Het gekste uurtje was denk ik toen iedereen cadeautjes ging uitdelen. Ik heb nog nooit zoveel cadeautjes gezien in een ruimte. Natuurlijk zat er op elk cadeau ook een leuke tekst.

Jesco.: Wat was jouw favoriete draaikamer?

Poeh, daar doe je een beroep op m'n geheugen. Ik kan mij niet meer zo goed herinneren waar ik allemaal ben geweest. Maar ik heb altijd in hele mooie kamers mogen staan.

Tams: Wat is het moeilijkste van je rol in Leet?

Echt moeilijk zou ik het niet willen noemen. Je hebt natuurlijk wel een soort voorbeeldfunctie. Helemaal als DJ beheerder. (En DJ's mogen geen prijzen winnen, dat is ook altijd moeilijk te verwerken).

KingKoen: Wanneer ga jij weer eens een fuifje houden op LeetMusic?

Hahaha, dat laat ik aan de DJ's over. Die hebben alle ingrediënten voor een fuifje. Zolang ze DoeMaarDave maar draaien.

Mathijzi: Als je aankomt op de camping, pak je dan eerst de barbecue of het krat 0.0 Heineken uit de caravan?

Absoluut eerst de barbecue. Lekker aan gooien, stukje vlees erop (sorry vegetariërs) en dan zet je de barbecue song aan.


Met deze mooie antwoorden in gedachten wil ik Glaspaneel graag bedanken voor het interview en natuurlijk ook voor zijn bijdrage aan LeetMusic. Ook wens ik hem nog veel succes in de toekomst. Ken jij Glaspaneel? Wat vind jij van zijn aanwezigheid bij de radio? Laat het hieronder zeker weten. Tot volgende week bij een nieuw artikel!

Sem.

04/01/2022, 12:51

Leuk Artikel :)

Marit

08/12/2020, 19:37

Leuk artikel!

Kiara

07/12/2020, 04:24

Stefanooo jongeeee wat doe jij toch allemaal 😅

hfiefinhezrih

08/10/2020, 20:11

Leukk, echt n coole gast Stefff

JariBeat

04/10/2020, 22:57

Wat een topper die Glaspaneel!

Sissen

04/10/2020, 21:08

Heel interessant artikel dit! :)

Keet

03/10/2020, 21:04

Superleuk artikel!

.Laraa.

02/10/2020, 21:15

Wat een toppertje, die huisalpaca van LeetMusic! :)

Sydney

02/10/2020, 10:01

top artikel weer!!

Glaspaneel

01/10/2020, 21:35

Wat een aardige gast. Oh wacht ik ben dat!

Lotsie

01/10/2020, 18:24

"Dat laat ik aan de DJ's over".... Niet gebeurd? Dan maar zelf DJ worden he xD Supertof artikel!

Maitheetje

01/10/2020, 17:14

Wiejoeeee Top Artikel!

Sassieee

01/10/2020, 16:29

11de EN DJ??!! DAMNNNNNN LEUK ARTIKELLL :))

Accalia

01/10/2020, 15:45

Weer een top artikel hoor! GG Alpaca ❤️❤️❤️

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid