Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Maar liefst VIER Nederlanders in de TOP 5!
De officiële uitslag van de DJ Top 100 2017! En deze lijst is zeker het checken waard!

Willie

Muziek Wereld

0

0

Niet zo heel lang geleden is dan eindelijk bekend gemaakt wie de 100 beste Dj’s wereldwijd zijn die een plekje hebben veroverd in de Top 100 Dj’s van 2017! Dit jaar mag Nederland extra trots zijn. Er staan namelijk maar liefst 4 Nederlandse Dj’s in de top 5!


Martin Garrix opnieuw beste Dj van de wereld

We kunnen er natuurlijk niet om heen draaien, maar opnieuw heeft Martin Garrix bewezen dat hij toch wel de baas is van de Dj-wereld. De nu 21-jarige Martin Garrix wint namelijk voor de tweede keer op rij en mag zichzelf dus beste Dj van 2017 noemen! Dit jaar hebben ruim 1 miljoen danceliefhebbers wereldwijd gestemd en veel van hen vinden Martin Garrix toch wel hun favoriet. Op Twitter bedankt hij na afloop zijn fans voor de gekke reis die hij tot nu toe heeft meegemaakt.

Nederlands trots

Natuurlijk zijn wij extra trots op de Nederlandse Dj’s die de top 5 hebben gehaald! Onze enige echte Tiësto staat dit jaar op nummer 5. Vorig jaar stond Hardwell nog op nummer 3 en Armin van Buuren op nummer 4, maar zij zijn dit jaar van plek gewisseld. Om het nog is extra goed af te sluiten staat op nummer 2 het Belgische duo Dimitri Vegas & Like Mike. Dus kortom.. We mogen best wel trots zijn op wat we hebben bereikt!

De top 10

Maar hoe zit nu eigenlijk de top 10 in elkaar? Hieronder vind je een lijstje:

  1. Martin Garrix
  2. Dimitri Vegas & Like Mike
  3. Armin van Buuren
  4. Hardwell
  5. Tiësto
  6. The Chainsmokers
  7. David Guetta
  8. Afrojack
  9. Steve Aoki
  10. Marshmello
Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid