Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Interview met Sytec
Alles over het halloween evenement

Willie

Evenementen

0

0

Hallo Sytec, daar zijn we dan. Een paar dagen na het griezelige halloween evenement van LeetFM. Goed nieuws is natuurlijk dat de moord is opgelost! Hoe is het evenement verlopen?

Het evenement is goed verlopen. Het kon op het gebied van voorbereiding natuurlijk altijd wel beter. We hebben onvoldoende rekening gehouden met de grote aantallen spelers die mee wilden doen aan het evenement, dus tot onze grote schrik moesten er nog heel wat teleporters bijgeplaatst worden om de doorgang naar de verschillende kamers toch wat makkelijker te maken.


Hoe is het evenement ontvangen door de spelers van Leet Hotel?

Het is nog maar kort naar het evenement dus ik heb nog niet met super veel mensen kunnen spreken over het evenement zelf. Tijdens het evenement kreeg ik al wel wat reacties van spelers die wisten dat ik samen met Devona het evenemententeam beheer. Die reacties waren vooral erg positief, hier en daar wat negatieve geluiden in verband met het lange wachten voor de teleporters en veel spelers hadden door de drukte veel last van lagg. Daar hadden wij helaas weinig invloed op.


Hoe is het idee voor dit evenement ontstaan?

Zoals elk jaar organiseert LeetFM een evenement met halloween, dus ook dit jaar moest er weer iets op poten gezet worden. Het was Sadderdaze die het voorstel deed om een cluedo te organiseren, dus ik was direct verkocht en heb het direct in gang gezet.
 

Hoe gaat het proces van idee tot evenement in z’n werking?

Na het voorstel van Sadderdaze heb ik het idee direct voorgelegd aan de rest van het team. Zij waren ook direct enthousiast en stemden in om dit idee door te voeren. De volgende stap is dan eigenlijk het uitwerken van het concept. Er is een verhaallijn bij gemaakt en op basis van dat verhaal zijn we eigenlijk gelijk begonnen met het bouwen van de kamers. Dit kostte ook het meeste werk en ik ben erg blij met het talent wat we in ons team hebben op het gebied van bouwen, ik zou het zelf niet kunnen. Er zijn hele mooie kamers gemaakt, dus alleen maar lof voor onze eventleden.


Waar ben je het meest trots op?

Toch wel op iedereen die heeft meegewerkt aan dit evenement. Zonder hen was dit niet mogelijk geweest, want keer op keer merk je weer hoe hard je elkaar nodig hebt om samen iets groots en moois neer te zetten. Als je de startkamer ziet … dan voel je hoe trots je bent. Die is echt zóó ongelofelijk mooi geworden. Dus heel veel dank en complimenten voor alle evenementleden van LeetFM: Niemand1, Luc, Jeff, Panie en Sadderdaze. 

Heel erg bedankt voor je tijd en vooral namens iedereen ook bedankt voor het organiseren van dit event, want het was wel een succes. We kunnen niet wachten op de volgende evenementen.
 


Omdat dit evenement niet alleen mogelijk is gemaakt door Sytec en Devona (ook evenementen beheerder) ben ik stiekem, zonder dat Sytec dit wist, eens alle evenementen medewerkers af gegaan om eens naar hun mening te vragen. Zij vormen namelijk een belangrijk team binnen LeetFM en het zou niet eerlijk zijn als zij nooit aan het woord komen. Daarom als kleine verrassing hierbij ook de reacties op dit evenement van de overige teamleden binnen de afdeling evenementen.


 

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid