Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Nieuwsflash Zondag Week 24
Lees hier de meest ingrijpende en spannendste gebeurtenissen van de voorbije week!

.Laraa.

Muziek Wereld

14/06/2020, 11:00

8

1

Wat is er deze week gebeurd in muziekland? Dat is de centrale vraag die ik me stel gedurende dit nieuwe artikel van ‘Nieuwsflash Zondag’. Aan de hand van vier korte onderdelen ga ik dit voor jullie proberen uit te zoeken! De onderdelen zijn ‘Kort Nieuws’, ‘Beste Uit België’, ‘Beste Uit Nederland’ en ‘Beste Wereldwijd’.

Benieuwd? Lees dan zeker verder!


In het eerste onderdeel ‘Kort Nieuws’ bespreek ik enkele kleine, maar krachtige nieuwsflashes. Deze week gebeurde er veel in de muziekwereld, maar enkele nieuwsflashes haalde dit artikel.

  1. Gene Thomas geeft deze zomer privé-optredens bij de fans thuis.
  2. Camille van #LikeMe haalt platencontract binnen.
  3. André Hazes op nummer één in België en Nederland.
  4. Céline Dion komt volgend jaar alsnog naar Ziggo Dome.
  5. Zangeres Bonnie Pointer is op 69-jarige leeftijd overleden.
  6. Countryband Lady Antebellum veranderd naam naar Lady A..

In het tweede onderdeel kijken we in de richting van België. Wat was het beste muziekartikel van België?

Deze week maakte Loïc Nottet en Laura Tesoro bekend dat ze samen een duet zouden opnemen. Ze hebben heel wat gemeen. Beiden vertegenwoordigen ze België op het Eurovisiesongfestival, Loïc in 2015 en Laura in 2016. Ook hebben ze al samen opgetreden op Rode Neuzen.

De plannen zijn al concreet en ze hebben er beide veel zin in.


Voor het derde onderdeel gaan we naar het Noorden, want dit onderdeel gaat over het beste muziekartikel van Nederland. Wat gebeurde er deze week in Nederland?

Was je van plan om dit jaar naar een festival te gaan, maar kan dit helaas niet doorgaan? Dan heb ik goed nieuws voor je! Radiozender SLAM! organiseert een festival waar je op 1,5 meter kunt genieten van livemuziek. Maar, helaas kan niet iedereen meegenieten. De radiozender organiseert eerst een wedstrijd waarbij je kans maakt op een ticket.

Het festival zal doorgaan op 4 juli op een geheime locatie in Nederland.  


Voor het laatste onderdeel gaan we verder kijken dan het binnenland. In dit onderdeel bespreek ik het beste muzieknieuws dat heel de wereld in de ban houdt. Maar, wat was dat nu?

Goed nieuws voor de fans van Avicii. Volgend jaar opent er in Stockholm (zijn geboorteplaats) een museum dat volledig in het teken staat van de Zweedse DJ.

Tijdens de ‘Avicii Experience’ kun je naar niet uitgebrachte muziek luisteren en kijken naar foto’s.  Een deel van de opbrengst zal naar ‘Tim Bergling Foundation’ gaan, een stichting die is opgericht door de ouders van Avicii. Deze stichting richt zich op zelfmoordpreventie en geestelijke gezondheid.


Dat was het muzikale nieuws voor deze week. Welk nieuws vond jij het interessantst? Laat het hieronder zeker weten! Nog een fijne zondag en tot volgende week bij een nieuw artikel van Nieuwsflash Zondag!

Sem.

24/06/2022, 20:13

Super cool

Marit

08/12/2020, 19:20

Leuk artikel!

Whitney

17/06/2020, 22:05

Celine Dion .. Love it. Mooi artikel :)

ertopia=xd

16/06/2020, 12:12

Toffe nieuws update!

hfiefinhezrih

15/06/2020, 21:05

Nice!!!!!!!!!!

Sydney

14/06/2020, 21:15

Leuk artikel!!

Disto

14/06/2020, 13:53

Super artikel Lara!

Accalia

14/06/2020, 11:18

Top artikel!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid