Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
SHOW: PopIt!
Elke maandagavond op LeetFM!

Willie

LeetMusic

0

0

Elke maandag verschijnt onze Row met haar nieuwe show op LeetFM. Op zoek naar de grootste muziekkenners van Leet!
Benieuwd naar deze show? Lees snel verder voor meer informatie over deze: PopIt! Show.

Wat houdt deze show in?

Tijdens deze nieuwe show kom jij in aanraking met de pophits van vroeger en nu. Van oude hits en lekkere meezingers tot de nieuwste platen die de wereld in gesleurd zijn. Aan muziek dus geen gebrek in deze show, maar er is meer! Er is namelijk een gloednieuw spel verbonden aan deze show waarbij alleen de grootste muziekkenners grote prijzen in de wacht kunnen slepen. Het spel dat gespeeld wordt heeft de naam 'PopHit' en is het spel om jouw muziekkennis eens goed te testen. 

Wat is PopHit?

Gedurende deze show zal Row zinnetjes opnoemen die afkomstig zijn uit bekende PopHits van vroeger en nu. Je raad het ongetwijfeld al... het is aan jou de taak om zo snel mogelijk te achterhalen bij welke hit deze zin hoort. Elke keer worden drie zinnen genoemd afkomstig vanuit drie verschillende liedjes. Lukt het jou om alle drie de nummers te achterhalen dan heb je een zogenaamde 'Tripple Hit' te pakken. 'Tripple Hits' zijn belangrijk, want deze zijn punten waard. De drie spelers die aan het einde van de showeditie de meeste punten bij elkaar hebben gesprokkeld mogen zich officieel een echte muziekkenner noemen en vallen in de prijzen.

Wanneer kan ik deze show beluisteren?

Elke maandagavond van 19:00 tot 21:00 zal PopIt! te horen zijn op LeetFM, dus een betere start van een nieuwe week kun jij je niet wensen. Speel wekelijks mee met PopHit en versla al je vrienden met dit spel. Mocht je nou geen muziekkenner zijn kun je deze show mooi gebruiken om meer kennis op te doen van de muziek en natuurlijk kun je ook gewoon prijzen winnen met andere competities.

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid