Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Fan Friday #13
Fan Friday, het weekblad waar je meer komt te weten over ... Francis!

.Laraa.

Leet Weekblad

01/05/2020, 19:00

14

1

Misschien ken je het gevoel: Je luistert al jaren naar je favoriete DJ op LeetMusic of leest vaak artikels van je favoriete nieuwsreporter. Je weet wel wie de persoon is, maar daar blijft het dan ook bij. Eigenlijk weet je bijna niks over die persoon in kwestie. Met mijn artikelreeks ‘Fan Friday’ ga ik dit probleem voor jullie proberen op te lossen! Daarom stel ik een aantal gênante en ongemakkelijke vragen om meer inzicht te krijgen in het leven van de LeetMusic-medewekers.

Ben jij benieuwd welke vragen de LeetMusic-medewerker voorgeschoteld krijgt en hoe hij/zij daarop reageert? Lees dan zeker verder!



De Intro

Elke week trek ik naar het LeetMusic-team en neem ik één persoon uit het team waar ik enkele gênante vragen aan ga stellen. Vandaag is het de beurt aan Francis! Ken je haar nog niet? Geen probleem! Dat ga ik in de intro proberen uit te zoeken!

     Naam: Hoi, ik ben Francis.

     Leetnaam: Op Leet ook Francis.

     Leeftijd: 17 

     Functie binnen LeetMusic: Ik heb twee functies: DJ en DJ beheerder.

     Actieve jaren LeetMusic: Ik ben al sinds 9/11/2018 DJ. Het verbaast me echt dat het al zo'n lange tijd terug is (lacht).

     Lievelingsartiest/liedje:  Ik heb niet echt een favoriete artiest, maar een nummertje dat ik laatste tijd wel vaak luister is Tappat van Victor Leksell. 



De Vragen

Natuurlijk heeft ook Francis zoals iedereen heel wat gênante momenten gehad. Ben jij benieuwd naar de gênantste momenten van Francis?  Dat kom je hieronder te weten!

Goedenavond Francis! Hoe gaat het tot nu toe met je? Ben je klaar voor het interview?

"Hey hoi Goedenavond! Het gaat heel goed met mij en ik ben helemaal ready voor het interview!"

Om welke film of serie heb je het hardst gehuild?

"Dat was eigenlijk nog niet heel lang geleden! Ik had de film ‘Meet Joe Black’ voor de tweede keer gekeken en zelfs de tweede keer begonnen de tranen over mijn wangen te rollen. Oeps! Maar het is zeker een hele mooie film. Hij staat op Netflix, dus als je een keertje vrije tijd heb zou ik hem zeker gaan kijken."

Zou je iemand doden voor 1 miljoen euro?

"Iemand doden voor 1 miljoen euro.... Oh, jeetje. Nou, zoiets zou ik nooit durven of willen doen. Tenzij ik stiekem een drankje heb waarmee ik die persoon daarna weer tot leven kan brengen (lacht). Maar hé, dat kan natuurlijk niet!"

Zing je onder de douche?

"Je kan het eerder schreeuwen noemen. Ik weet niet hoe mijn familie mijn katten gejank overleefd maar ik doe het echt altijd als ik ga douchen. Mijn muziek box meenemen en er gewoon lekker mijn eigen muziek show van maken (lacht)!"

Wat is de grootste leugen die je ooit hebt verteld?

"Ik weet nog dat ik heel klein was, zo’n 6 jaar en ik wilde ergens niet heen omdat ik dat zo vervelend vond. Hierdoor heb ik de sleutel van de schuur in een schoen verstopt en ik bleef maar volhouden bij mijn ouders dat ik het niet gedaan had! Zelfs toen de sleutel gevonden was."

Wat was je meest beschamende moment in het openbaar?

"Oei, mijn meest beschamende moment ooit (lacht). Nou, dat is wel grappig. Dat heeft zelfs nog met de radio te maken! Ik was aangenomen als proef DJ en ik wilde oefenen op de test stream. In plaats van de test stream zat ik op de Stream van LeetFM die tijd. Wat een beschamend moment hoor. Iedereen kon mij horen oefenen. Ik heb me nog nooit zo erg geschaamd voor iets!"



Dat waren de vragen voor Francis! Wat vond jij het gekste wat ze meegemaakt heeft? Ben jij meer te weten gekomen over haar? Wie wil jij dat ik volgende week interview en welke vragen zou jij willen stellen aan die persoon? Laat het hieronder dan zeker weten. Tot volgende week bij een nieuw artikel van Fan Friday!

Marit

08/12/2020, 19:10

Leuk artikel!

Kiara

07/12/2020, 04:43

Aangenaam Francis

killer-kamal

21/07/2020, 17:15

OH NEE EEN FRANCIS

Whitney

22/06/2020, 03:04

Leuk om dat altijd te horen van andere mensen dat ze het zo leuk vinden :)

Tyeisha

28/05/2020, 18:53

haha leuk francis!

@nke

18/05/2020, 22:49

Leuk artikel!❤️ Ik lees ze allemaal even terug en ze zijn stuk voor stuk allemaal super!!

radicallysane

07/05/2020, 11:10

Hahah leuke vragen en antwoorden ! :D

lolerdelol7

03/05/2020, 14:55

Super Tof!

hfiefinhezrih

02/05/2020, 20:56

Wat n leuk artikel, jammer dat ik niet bij je officiële generale repetitie was van je Proef DJ tijd.. :c

Francis

02/05/2020, 19:03

Vond het leuke vragen ;)

ertopia=xd

02/05/2020, 18:42

Oefenen op de officiële stream, hoe kom je dat tegen xD Tof artikel!

Sassieee

02/05/2020, 16:25

leuk intervieuwtje weer! :)

Sydney

01/05/2020, 22:08

Leuk artikel weer!

Disto

01/05/2020, 22:04

Leuk artikel hoor

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid