Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Fan Friday #11
Fan Friday, het weekblad waar je meer komt te weten over ... Nish!

.Laraa.

Leet Weekblad

17/04/2020, 19:00

11

1

Misschien ken je het gevoel: Je luistert al jaren naar je favoriete DJ op LeetMusic of leest vaak artikels van je favoriete nieuwsreporter. Je weet wel wie de persoon is, maar daar blijft het dan ook bij. Eigenlijk weet je bijna niks over die persoon in kwestie. Met mijn artikelreeks ‘Fan Friday’ ga ik dit probleem voor jullie proberen op te lossen! Daarom stel ik een aantal gênante en ongemakkelijke vragen om meer inzicht te krijgen in het leven van de LeetMusic-medewekers.

Ben jij benieuwd welke vragen de LeetMusic-medewerker voorgeschoteld krijgt en hoe hij/zij daarop reageert? Lees dan zeker verder!



De Intro

Elke week trek ik naar het LeetMusic-team en neem ik één persoon uit het team waar ik enkele gênante vragen aan ga stellen. Vandaag is het de beurt aan DJ Nish! Maar, wie is ze eigenlijk? Dat ga ik in de intro proberen uit te zoeken!

     Naam: Manisha

     Leetnaam: Nish

     Leeftijd: 20 

     Functie binnen LeetMusic: DJ

     Actieve jaren LeetMusic: Vanaf Maart ben ik weer terug gekomen als DJ.

     Lievelingsartiest/liedje: Dat verschilt van tijd tot tijd en waar ik zin in heb. Ik vind meezingers van 2008/2010 op het moment leuk, maar ik kan ook erg genieten van       goede dans nummers en bijvoorbeeld bubbling muziek (uitgaansmuziek).



De Vragen

Natuurlijk heeft ook Manisha zoals iedereen heel wat gênante momenten gehad. Ben jij benieuwd naar de gênantste momenten van Manisha? Dat kom je hieronder te weten!

Goedenavond Manisha! Hoe gaat het tot nu toe met je? Ben je klaar voor het interview?

“Wat lief dat je het vraagt! Ondanks de gekke periode gaat het tot nu toe erg goed met mij. Gelukkig komen we er met z’n allen doorheen en is het draaien van muziek voor iedereen een afleiding. Klaar voor het interview?  Kom maar op!”

Wat is de ongeloofwaardigste smoes die je ooit verteld hebt?

“Grappig dat je het vraagt. Een smoes bedenken is iets anders dan liegen, maar zelfs daar ben ik niet goed in. Je kan dan alles van m’n gezicht of manier van doen aflezen.”

Wat is de slechtste ervaring die je hebt aan een ex?

“Niet mijn eigen ‘ex’, want een verkering van een week noem ik geen ex. Maar ik heb wel genoeg gekke dingen meegemaakt. Ik zal de details besparen, want een ex is niet voor niets een ex.”

Wat vind je een afknapper aan een vrouw of man?

“Bij een vrouw vind ik het erg jammer dat ze zo snel beoordelen op het uiterlijk van iemand of zich voordoen als iemand anders. Iedereen moet kunnen zijn wie ze zelf willen zijn en dat ze zich daar goed bij voelen. Bij een man is dat stoer doen bij vrienden en onverzorgd zijn. Voor mij maakt het uiterlijk niks uit, als je maar verzorgd bent.”

Hoeveel selfies neem je een dag?

“Ik had al heel lang geen selfies meer genomen, maar ik heb sinds kort een nieuw make-up pallet van Anastasia en ik experimenteer er graag mee. Hierdoor maak ik dus ook veel foto’s.”

Wat was je meest beschamende moment in het openbaar?

“De laatste keer was met kerstnacht. Dan is er een feest in het café is ons dorp. Ik heb toen blijkbaar heel gek lopen dansen en allemaal glitters op mijn gezicht laten smeren. Wat het meest beschamende van dit verhaal is, is dat het op YouTube staat.”



Dat waren de vragen voor Manisha! Wat vond jij het gekste wat ze meegemaakt heeft? Ben jij meer te weten gekomen over haar? Wie wil jij dat ik volgende week interview en welke vragen zou jij willen stellen aan die persoon? Laat het hieronder dan zeker weten. Tot volgende week bij een nieuw artikel van Fan Friday!

Marit

08/12/2020, 19:08

Leuk artikel!

Kiara

07/12/2020, 04:44

Aangenaam Nish

killer-kamal

21/07/2020, 17:45

ken ik niet oef

IWantACarrot

24/06/2020, 20:58

Haha leuk artikel, mooi geschreven ook! :)

Tyeisha

29/05/2020, 19:23

leuk hoor dj nish!!

@nke

29/05/2020, 15:48

topperdd leuk artikel!!

Nish

25/04/2020, 09:06

Ik was alweer helemaal vergeten wat ik had geantwoord..

Calgan

18/04/2020, 23:19

Leuk artikel hoor! Ik vind de meezingers van 2008-2010 ook echt de max ! :-)

Hammiee

18/04/2020, 18:59

whahahahah hiii ik heb perm ban

ertopia=xd

18/04/2020, 00:39

Tof artikel! Weer een aantal originele vragen.

Disto

17/04/2020, 19:18

Wat een leuk artikel. Zo weten we ook wat meer over Manisha ;)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid