Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Fan Friday #10
Fan Friday, het weekblad waar je meer komt te weten over ... Disto!

.Laraa.

Leet Weekblad

10/04/2020, 19:00

14

7

Misschien ken je het gevoel: Je luistert al jaren naar je favoriete DJ op LeetMusic of leest vaak artikels van je favoriete nieuwsreporter. Je weet wel wie de persoon is, maar daar blijft het dan ook bij. Eigenlijk weet je bijna niks over die persoon in kwestie. Met mijn artikelreeks ‘Fan Friday’ ga ik dit probleem voor jullie proberen op te lossen!

Ondertussen zitten we al aan het tiende artikel van Fan Friday. Om dit te vieren ben ik opnieuw LeetHotel ingetrokken en heb ik een Leet gevonden die een aantal gênante en ongemakkelijke vragen had voor Disto.

Ben jij benieuwd welke vragen de LeetMusic-medewerker voorgeschoteld krijgt en hoe hij/zij daarop reageert? Lees dan zeker verder!



De Intro

Deze week ben ik naar Leet Hotel getrokken en heb ik een Leet gevonden die een aantal vragen had voor Disto. Het was Meike, dat je uitspreekt als Mei-ke, die een portie gênante vragen had. Zelf zegt ze dat sommige mensen moeite hebben met het uitspreken van haar naam, maar noemt geen namen. De personen in kwestie zullen dit wel begrijpen. Ze is al sinds 2017 vaste luisteraar van LeetMusic. Ze wilt te weten komen wie Disto nu eigenlijk is. En dat ga ik in de intro proberen uit te zoeken!

     Naam: Quinten

     Leetnaam: Disto

     Leeftijd: 19, maar mentaal ben ik een jaar of 8.

     Functie binnen LeetMusic: DJ beheerder

     Actieve jaren LeetMusic: Sinds oktober 2018 ben ik weer actief.

     Lievelingsartiest/liedje: Ik luister eigenlijk naar veel artiesten. Dus één favoriet kiezen is erg lastig. Rae Sremmurd, Post Malone, Khalid, Juice Wrld en XXXTentacion zijn       wel echt de artiesten die ik dagelijks luister zonder te skippen. Mijn lievelingsnummer is 1-800-273-8255 van Logic, Alessia Cara & Khalid.



De Vragen

Benieuwd naar de vragen van Meike naar Quinten? Dat kom je hieronder te weten!

Goedenavond Quinten! Hoe gaat het tot nu toe met je? Ben je klaar voor het interview?

“Hey Lara, met mij gaat het goed. Bedankt dat ik nog een keer wordt geïnterviewd! Kom maar op met de vragen.”

Heb je een gekke bijnaam?

“Pfoe, gekke bijnamen. Ik heb niet echt bijnamen, mensen korten vaak gewoon mijn naam af en dan is het ‘Quint.’ Tegenwoordig noemen wel meer mensen op Leet mij ‘Quinnieboy’, dit dankzij mijn DJ collega Tyeisha.”

Als je een dag van het andere geslacht zou zijn, wat zou je dan doen?

“Ik denk dat we daar allemaal wel het antwoord op weten (lacht). Laat ik dit maar niet zeggen, aangezien dit vrij ongepast is. Laten we het houden op, dingen die meiden dagelijks doen.”

Wat is de beste openingszin die je gehoord hebt?

“Ik heb eigenlijk vrijwel weinig goede openingszinnen gehoord. Ik deed vroeger wel eens een competitie met de ‘beste openingszin’, maar daaruit kwam niet de beste openingszin. Ik vond deze wel grappig: Are you from Tennessee? Because you’re the only ten I see around here.”

Heb je weleens een crush gehad op iemand waarvan dat echt niet kon? Bijvoorbeeld op vader/moeder van een vriend(in), op een leraar of misschien op de partner van één van je vrienden/vriendinnen?

“Nou, een gênante crush heb ik nooit écht gehad. Moest ik er toch ééntje kiezen, dan was het één van mijn leidinggevenden op het werk. Maar zij was 23 toen der tijd, dus dat is niet heel erg.”

Welk woord kun jij niet goed uitspreken?

“Er zijn heel erg veel woorden die ik niet goed kan uitspreken. Vooral in andere talen hahaha. Als ik eerlijk ben, kan ik vrijwel geen woorden uitspreken van het Engels die beginnen met ‘th’, denk hierbij aan het woord ‘through’.”

Je moet kiezen: meedoen aan Temptation Island of aan Adam zoekt Eva. Welke van de twee kies je?

“Als ik er één echt moet kiezen, kies ik voor Temptation Island. Dat vind ik wat minder erg, dan jezelf naakt tonen op tv. Het liefste zou ik NIET aan beide programma’s meedoen, aangezien dit zorgt voor een slechte reputatie voor jezelf. Dit heeft vooral effect op je baan die je hebt of wilt.”



Dat waren de vragen van Meike voor Quinten! Wie wil jij dat ik volgende week interview en welke vragen zou jij willen stellen aan die persoon? Laat het hieronder dan zeker weten of stuur ze door. Tot volgende week bij een nieuw artikel van Fan Friday!

Marit

08/12/2020, 19:07

Leuk artikel!

Francis

13/04/2020, 18:16

He bah informatie over quinten! <3

R3nzO

12/04/2020, 17:32

MHHh niet gepast Wat zou dat zijn ;)

jessemeijer

12/04/2020, 14:23

HAHAHAHAHA Lekker hoor!

Ron

12/04/2020, 14:16

Leuk interview! :)

Meike

11/04/2020, 18:54

Hahaha, kei leuk

Sydney

11/04/2020, 11:26

Leuk interview!

Sassieee

10/04/2020, 23:16

Super leuk intervieuwtje weer!

ertopia=xd

10/04/2020, 22:42

mooi gedaan dit! toffe artikels worden er hier geschreven!

Tibo

10/04/2020, 22:35

BLACKPINK IN YOUR AREA!!!!! past oep!

Calgan

10/04/2020, 21:19

Leuke vragen en grappige antwoorden hahah :D !

ItsIrisLJ

10/04/2020, 19:32

Leuk interview! :)

Disto

10/04/2020, 19:26

Bedankt dat ik opnieuw geïnterviewd werd. Het was echt super!

hfiefinhezrih

10/04/2020, 19:07

First :) Quinnieboy, zo beroemd hier dan? Al je tweede interview phfff :D Leuk gemaakt, zoals altijd

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid