Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Fan Friday #7
Fan Friday, het weekblad waar je meer komt te weten over ... Tyeisha!

.Laraa.

Leet Weekblad

20/03/2020, 19:00

12

7

Misschien ken je het gevoel: Je luistert al jaren naar je favoriete DJ op LeetMusic of leest vaak artikels van je favoriete nieuwsreporter. Je weet wel wie de persoon is, maar daar blijft het dan ook bij. Eigenlijk weet je bijna niks over die persoon in kwestie. Met mijn artikelreeks ‘Fan Friday’ ga ik dit probleem voor jullie proberen op te lossen! Daarom stel ik een aantal gênante en ongemakkelijke vragen om meer inzicht te krijgen in het leven van de LeetMusic-medewekers.

Ben jij benieuwd welke vragen de LeetMusic-medewerker voorgeschoteld krijgt en hoe hij/zij daarop reageert? Lees dan zeker verder!



De Intro

Elke week trek ik naar het LeetMusic-team en neem ik één persoon uit het team waar ik enkele vragen aan stel. Vandaag is het de beurt aan Tyeisha! Maar, wie is ze eigenlijk? Dit ga ik in de intro proberen uit te zoeken!

     Naam: Tyeisha

     Leetnaam: Tyeisha

     Leeftijd: 22 

     Functie binnen LeetMusic: Deejay

    Actief als LeetMusic-medewerker: +/- 2 maanden

    Lievelingsartiest/liedje: Momenteel is dat Gryffin, Maia Wright - Body Back! Maar dit veranderd elke week (lacht)



De Vragen

Natuurlijk heeft ook Tyeisha zoals iedereen heel wat gênante momenten gehad. Ben jij benieuwd naar de gênantste momenten van Tyeisha? Dat kom je hieronder te weten!

Goedenavond Tyeisha! Hoe gaat het tot nu toe met je? Ben je klaar voor het interview?

“Ik zit er helemaal klaar voor, ik ben net een open boek.. kom maar op met die vragen!”

Waar schaam je je het meest over?

“Ik schaam me het meest over het feit dat ik vroeger heb mee gedaan aan zang programma's op retro radio's. Het is namelijk zo dat ik helemaal niet kan zingen, maar daar had ik toen der tijd schijt aan. Tot er een liedje van mij op YouTube belanden en inmiddels 1.152 weergaven heeft.. Ja uhm.. volgende vraag?”

Ben je wel eens betrapt op het eten van je eigen snot?

“Eerlijk gezegd kan ik me dit niet herinneren, dit zou dan in de kleuterklassen moeten zijn.. Maar goed dat deel heb ik verwijderd uit mijn geheugen.”

Wat is de grootste leugen die je ooit hebt verteld?

“Dit is me nog eens een verhaal.. Het gebeurde allemaal 8 jaar geleden. Samen met mijn zusje was ik door het dorp aan het fietsen tot dat er een grote groep fietsers voorbij kwamen, dat vond ik blijkbaar fascinerend en ik bleef er naar kijken. Mijn zusje was van plan om af te slaan maar ik was niet aan het opletten... Vervolgens knalde ze tegen mij aan. Waarschijnlijk heb je het al geraden, maar ja mijn fiets was stuk!  Mijn spaken lagen uit mijn wiel en nog wat kleine mankementjes. Toen wij thuis kwamen hadden wij een verhaal verzonnen dat er een vrouw tegen me aan was gereden en heel snel was weggefiets. Maar kom op.. wie geloofd dat nou weer? Mijn moeder in ieder geval niet haha! Uiteindelijk gingen we samen naar beneden om de waarheid te vertellen aan onze moeder. Want liegen, dat voelt helemaal niet goed. Liever de waarheid!”

Wat is het raarste dat je ooit voor de spiegel hebt gedaan?

“Het raarste wat ik voor mijn spiegel heb gedaan... dat is inmiddels ook al een hele tijd geleden. Ik zat toen in een fase waarvan ik nog niet wist wat ik later wilde doen als ik groot was. Toen heb ik een jurk van mijn moeder aangetrokken en ben met een borstel voor de spiegel gaan staan. Ik zag mezelf als artiest.. maar met welk talent? Ja die is nog steeds niet ontwikkeld (lacht)!”

Slaap je nog steeds met een knuffeldier?

“Nee, ik kan me ook niet herinneren dat ik echt ooit met knuffel heb geslapen. Vroeger wel, toen was Tweety de gele vogel helemaal mijn ding! Maar mee geslapen.. nee eigenlijk niet.”



Dat waren de vragen voor Tyeisha! Wie wil jij dat ik volgende week interview en welke vragen zou jij willen stellen aan die persoon? Laat het hieronder dan zeker weten of stuur ze door. Tot volgende week bij een nieuw artikel van Fan Friday!

Marit

08/12/2020, 19:03

Leuk artikel!

killer-kamal

21/07/2020, 17:48

super leuk om te lezen

Siemke

01/04/2020, 09:47

Kei leuk artikel!

Sunset!

31/03/2020, 22:00

Leuk artikel

Danielle.

27/03/2020, 12:26

Leuk interviewtje! <3

hfiefinhezrih

26/03/2020, 01:11

Yeah yeah, ready for action!

Sydney

21/03/2020, 22:57

Leuk artikel

Tyeisha

21/03/2020, 15:37

hahaha yeah! :)

Tibo

21/03/2020, 14:53

omg rainbow naampjes wat leuk ^-^

Forresttt

21/03/2020, 14:52

hahaah zeker leukkk

Disto

21/03/2020, 14:25

WAt een leuk interview!

XavieraXO

21/03/2020, 12:09

TYEISHAAAAAAAA je hebt een leuke stem hihiihhih

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid