Nu LIVE .Marieke
Luisteraars
Huidig nummer
Nieuwsreporter Sollicitaties [UITSLAG]
Hier is die dan eindelijk, de langverwachte uitslag!

Willie

LeetMusic

0

0

Aan alles komt een einde en zo ook aan het lange wachten op de uitslag van de sollicitaties! Vele van jullie hebben deze week vol spanning gezeten. Vanaf 25 september tot en met 3 oktober hebben jullie kunnen solliciteren naar een geweldige functie binnen LeetFM namelijk; Nieuwsreporter! En 4 mensen krijgen de kans om zich te bewijzen!

 

Deze 4 mensen zijn;

  • Noa
  • Emily-Nirvana
  • Migente
  • Xbackspace.

 

Proefperiode

Wij wensen deze 4 personen natuurlijk heel veel succes in de proefperiode die bestaat uit 2 week tijd. Benieuwd naar de artikelen die zij speciaal voor jullie gaan maken. Dus hou het nieuws in de gaten voor de artikelen van deze kersverse reporters!

 

Liever geen nieuwsreporter?

Toch liever een andere leuke functie binnen LeetFM? Neem dan een kijkje op de vacature pagina om te kijken of jouw droomfunctie open staat! Zo niet? Dan zul je helaas eventjes geduld moetenhebben en natuurlijk het nieuws checken, hier zal je altijd het laatste nieuws lezen over geopende sollicitaties!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (3)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid