Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
SHOW: Das Foute Hour
Vanaf deze weken gaan er weer een aantal shows van start, benieuwd naar deze specifieke show? Lees dan snel verder.

Willie

LeetMusic

0

0

Jaaaaaaa de komende weken komen er weer heel wat leuke shows aan voor jullie als luisteraars! Wat betekent elke week op een vaste dag en een vast tijdstip een uurtje gepland staat van 1 of 2 DJ’s en aan mij de eer om te gaan schrijven over de toffe show van onze Femke en Wessel!

 

Femke en Wessel gaan een onwijs leuke show op de radio neerzetten genaamd ‘’Das Foute Uur’’ maar wat houdt het nou eigenlijk in? Eigenlijk is het best wel simpel, een uur lang de foutste platen die je maar kan bedenken! Maar niet alleen foute platen die aan bod komen ook foute weetjes, foute verhalen, hele foute quizzen en ga zo maar door. Laten we het erop houden dat het onderwerp fout centraal staat! En alvast even een sneakpreview voor deze week, het thema van volgende week zal Oktoberfest zijn, dus trek de tirolerjurkjes en de lederhosen maar alvast uit de kast. Want donderdag 19 oktober van 20:00-21:00 gaat het van start! En zoals ik het zou zeggen: JETZT GEHT LOSS!

 

Zijn jullie er donderdag 19 oktober van 20:00-21:00 ook bij? Ik in ieder geval wel! Want dit foute feestje wil je zeker niet missen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid