Nu LIVE kiznear
Luisteraars
Huidig nummer
Interview: Eventteam over de meimaand
Een terugblik op de meimaand: eventmaand

Willie

Evenementen

4

0



Dag eventteam, al weer lekker bijgekomen van de drukke meimaand? Hoe is het jullie bevallen?

We zijn weer helemaal bijgekomen van de drukke meimaand en alweer aan het wachten tot de voorbereidingen voor de volgende evenementen starten. Het evenement is ons redelijk bevallen, helaas liep niet alles zoals gepland. Een wiredrun is altijd lastig om te organiseren, aangezien alle wireds dan goed moeten werken, zeker met veel mensen. De opbouw van dit evenement verliep zo goed als vlekkeloos, de meeste eventmedewerkers hebben zich aan de deadline gehouden, dus daar was niets aan op te merken. Helaas was de opkomst soms niet zo hoog als we misschien verwacht of gehoopt hadden, maar al met al was het super leuk om aan dit evenement te werken en we leren allemaal een beetje bij van de puntjes die wat minder goed verliepen.

 

Voor de mensen die niet hebben deelgenomen of niet weten wat de meimaand inhield, kunnen jullie uitleggen wat er allemaal is gebeurd?

De meimaand: Eventmaand vond elke zaterdag in mei plaats. Dit evenement bestond uit twee onderdelen, namelijk: de quiz / goed of fout en de Wiredrun. We kwamen er na de eerst week achter dat een quiz niet ideaal werkte, daarom zijn we daarna overgestapt naar het spel waar of niet waar. Elke zaterdag in mei konden de Leets tien levels spelen van de Wiredrun, wanneer je deze had gehaald ontving je een badge. In de eerste week van juni vond de finale plaats.

 

Natuurlijk vielen er ook prijzen te winnen, hoe ging dat in z'n werking en wie hebben er gewonnen?

Bij de Quiz en het spel Goed of Fout werden direct na afloop prijzen uitgedeeld aan de winnaars. Bij de Wiredrun ging dat net even anders. Daar kon je elke week na het uitspelen van de tien levels die geopend waren een badge ontvangen. Deze badge is op zich al een prijs, maar geeft jou ook toegang tot meer prijzen. Aan het einde van dit evenement kon je namelijk maar liefst vijf badges verzameld hebben, wanneer je elke week zou hebben meegespeeld. Tijdens de finale gingen de laatste levels open en de eerste zes Leets die deze wisten te doorstaan vielen in de prijzen. Afhankelijk van de hoeveelheid badges die je in je bezit had werden de prijzen verdeeld. Uiteindelijk stond de teller op zes winnaars. De volgende Leets hebben gewonnen tijdens de Wiredrun:

1. Cequestt

2. Remie48

3. .Rachel

4. Meesjagerman

5. HetMeisjeSophie

6. xHeeftxHetxMeestxSwaggx


Er gaat een hele voorbereiding aan vooraf, was het de tijd waard, of denken jullie ergens kansen te hebben laten liggen om er een nóg groter succes van te maken?

De meningen zijn nogal verdeeld als het gaat over de vraag of het de moeite waard was. Dit komt omdat we allemaal wel een beetje teleurgesteld zijn over de lage opkomst bij het evenement. Zeker gezien onze vorige events die allemaal op een hoge opkomst konden rekenen, was dit voor ons toch een flinke tegenvaller. Het hele team heeft hard gewerkt en desondanks de wat kleinere opkomst was het event wel een succes. Onze kamers zagen er prachtig uit en we hebben allemaal het beste eruit gehaald om de Wiredrun zo goed mogelijk te laten werken. Voor de volgende keer zullen we toch meer reclame moeten maken, zodat zoveel mogelijk Leets weten dat we een evenement organiseren.


Hebben jullie al plannen voor komende events? En kunnen jullie ons een kleine preview geven?

Een pauze is wel fijn, na het maken van zoveel kamers. Natuurlijk gaat ons vizier snel weer op de volgende evenementen, de eerste zal binnenkort al plaatsvinden in samenwerking met het nieuwsteam van LeetFM. Voor de rest is het voor jullie een vraag, voor ons een weet.


Gerelateerde artikelen

Klik hier om meer te lezen over de evenementen van LeetFM & LeetHotel
Klik hier voor de algemene informatie over de Meimaand: Eventmaand
Klik hier voor een interview met Sytec over de Meimaand: Eventmaand

Sunset!

01/02/2020, 05:24

Top team dat leet team

Remie48

31/01/2020, 16:30

Blub

Tamai

30/01/2020, 21:08

BAAAAAAAAAAAAP

Vince

30/01/2020, 20:58

Meer interviews!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid