Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
MYSTERY TUESDAY #1
Ben jij net Sherlock Holmes?

Willie

LeetMusic

1

0



De wereld zit vol mysteries. Wat kwam er eerst, de kip of het ei? Zijn we alleen in het universum? Wat als dit allemaal een simulatie is, net zoals De Sims? Wij als mensen en Leet spelers zijn erg nieuwsgierige wezens en dat is precies waar het hierom draait! Hier bij Mystery Tuesday krijg jij als lezer en top detective elke dinsdag de kans om een persoon te ontmaskeren met behulp van een aantal hints. Ga jij de uitdaging aan?

Nu we allemaal ons Sherlock Holmes costuum aan hebben getrokken, zijn er natuurlijk een aantal regels. Hieronder staan een aantal feitjes en antwoorden van de Mystery Guest van deze week. Wanneer jij denkt te weten wie hij of zij is, is het de bedoeling dat je dit achterlaat in de reacties. Over precies een week zal er één willekeurige winnaar worden gekozen uit de correcte antwoorden en die persoon zal maar liefst 50 Belcredits rijker worden! Het is natuurlijk niet de bedoeling om andere spelers te helpen, dit verkleint enkel jouw kans om te winnen. Wel mag je je vedachten het hemd van het lijf vragen, mits zij het geen probleem vinden.

En dan nu, de hints! Veel succes!
 




Het Mini-Interview

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Mystery Guest: Dit is een lastige, want ik doe heel erg veel. Gamen, zakelijke meetings, gezellig doen en ga zo maar even door! Wil je de hele waslijst?

Wie is je grootste voorbeeld binnen Leet?

Mystery Guest: Dat is Creative, without a shadow of a doubt. Wat een multitalent is dat zeg! Ik kan heel goed met haar in gesprek en ze heeft altijd wel wat interessants te vertellen. Weet je dat zij net zo'n goeie moppen tapper is als ik? Meestal probeer ik altijd grappen bij haar uit te halen maar het lukt nooit!

Wat is de grootste blunder die je ooit maakte?

Mystery Guest: Tijdens bokspringen met gym zo ver springen dat ik de landing mat achter de bok miste en alsnog volop met mijn snuit op de grond klapte... Auw...

 

Random Facts

-De persoon werkt bij LeetFM
-Zijn/haar lievelingskleur is blauw
-Zijn/haar Leet Avatar draagt dit item:



 


Weet jij wie het is en wil je graag 50 BC winnen? Laat dan voor komende dinsdag achter in de reacties wie dit is! Heel veel succes!

Sunset!

01/02/2020, 05:30

Spannend wie is het

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid