Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Ed Sheeran weigert tienduizenden concertkaartjes
Met een doorverkocht kaartje kom je niet binnen!

Willie

Muziek Wereld

1

0


Een aantal dagen geleden maakte het management van Ed Sheeran een bijzondere mededeling bekent; zij zouden meer dan tienduizend kaartjes voor zijn concert gaan weigeren. Dit is natuurlijk met een reden, de kaartjes waren namelijk voor hoge prijzen doorverkocht.


Waarschijnlijk kennen we Ed Sheeran allemaal wel. Bekend van hits zoals 'Shape Of You' is het natuurlijk geen wonder dat er een enorme animo is voor zijn concert. Helaas hadden een aantal personen dit ook in de gaten en kregen zij het idee om hier flink wat geld mee te gaan maken. Dit deden ze door middel van een doorverkoopstrategie. Ze kopen zoveel mogelijk kaartjes voor een prijs tussen de 50 en 90 euro. Vervolgens verkopen ze deze kaartjes op een site voor een vraagprijs van soms wel 400 euro per kaartje! 

Dit bleef gelukkig niet onopgemerkt door Ed Sheeran en zijn management. Zij besloten dan ook om de doorverkochte kaartjes ongeldig te laten verklaren. Erg vervelend natuurlijk, maar gelukkig werden de gedupeerde fans aan échte kaartjes geholpen. Sheeran zelf vindt het verschrikkelijk wat er is gebeurd. "Ik haat het idee dat mensen zoveel meer betalen voor tickets, terwijl dat helemaal niet nodig is." zegt hij tegen de media. Ook ging het niet zomaar om een concert, maar om een benefiet concert om geld in te zamelen voor jongeren met kanker. 

Het team van Sheeran staat op scherp en laat geen enkel afgekeurd kaartje meer binnen. Ook moeten de doorverkopers de nu ongeldige kaartjes terugkopen.

Zou jij 400 euro betalen voor een concertticket? Wat vind jij van die actie, extra zakcentje of laf gedrag? Laat het zeker achter in de reacties!

Sunset!

01/02/2020, 05:31

Ow dat is niet best

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid