Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Zijn Nicki Minaj & Eminem een koppel?
Ze gaf al een paar hints op Sociale Media.

Willie

Muziek Wereld

0

0

Rappers Nicki Minaj (35) en Eminem (45) hebben een relatie, of toch bijna. Dat werd bevestigd door Nicki Minaj zelf. Ze postte een Instagram bericht waarin ze zei dat ze Miss Slim shady is. Wat verwijst naar het populairste nummer van Eminem. Eerder had ze al relaties met rapper Nas en Meek Mill.

In die Instagram post reageerde een fan van Minaj: “Zijn jullie aan het daten?”. Waarop ze simpelweg ‘ja’ op antwoordde. Sommige fans zijn er heel gelukkig mee en denken dat hun kinderen de beste rap ooit zullen maken. Er zijn ook fans die denken dat de 2 een grapje aan het maken zijn. Ookal is het geen 1 april.

Ze kennen elkaar al jaren, ze brachten in 2010 een single uit die ‘Roman’s Revenge’ heette. Ookal zeiden ze dat ze tijdens het maken van deze schijf niet altijd overeen kwamen, Eminem was zeer krytisch over de muziek. “Maar alles bij elkaar maakte het zeer leuk om samen te werken met hem.” zei Nicki. Ze bevestigd nu ook dat ze al die jaren nog steeds contact hadden met elkaar.

Nicki Minaj had nog tot eind vorig jaar een relatie met rapper Meek Mill. En januari dit jaar eindigde ze er een met rapper Nas. Eminem daaraantegen trouwde in 1999 al met Kimberly Scott. Die relatie duurde maar een jaar. In 2006 stapte ze opnieuw in het huwelijksbootje, maar de liefde duurde niet lang, ze gingen uit elkaar in datzelfde jaar. Ze hebben een dochter en adopteerde 2 meisjes.

Er is dus nog niks bevestigd vanuit beide kanten dus neem het nog niet aan. Maar de kans is wel sterk aanwezig.

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid