Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Zingt Dua Lipa nieuwe Bondliedje?
Er gaan geruchten rond dat Dua Lipa het nieuwe themalied zou gaan zingen voor de nieuwe 007 film.

Willie

Muziek Wereld

1

0

Het is nu officieel bevestigd dat er een 25e James Bond film aankomt. De hoofdrol zal zoals de vorige 4 films, gespeeld worden door Daniël Craig. De film zal over anderhalf jaar op het doek te verschijnen zijn. Maar dan is er nog één belangrijke vraag: Wie mag het themalied zingen? Er gaan geruchten rond dat dit nu Dua Lipa zou gaan worden.

Bij elke Bondfilm hoort uiteraard een goede soundtrack. De makers kiezen hiervoor altijd een succesvolle Britse artiesten van het moment. De vorige twee films werden Sam Smith en Adele al ingezet. Nu zijn de pijlen dus vooral gericht op de succesvolle popzangeres Dua Lipa.

De keuze voor de 22-jarige Dua Lipa zou niet onlogisch zijn. Zij is op dit moment de meest succesvolle Britse zangeres. Zelf wilt ze niet reageren op het nieuws. Ze wil nog niets vastleggen, maar liet wel al weten dat ze het zeer graag zou doen. Natuurlijk zijn er nog Britse artiesten die de rol graag op zich zouden nemen. Zo lieten sterren zoals Ed Sheeran, Harry Styles, Rita Ora, Beyoncé en opnieuw Adele al weten dat ze ook intresse hebben. Maar Dua Lipa zou nu toch wel op de pole position liggen.

Er is natuurlijk nog niets bevestigd, maar de fans van Dua Lipa en ook van de 007 films konden hun enthousiasme niet verbergen. Daarnaast is er ok al vernomen dat de eerste oscar voor Lipa binnen handbereik ligt.

Sunset!

02/02/2020, 20:40

nieuwe film leuk

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid