Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
KEUZESTRIJD #19
De keuzestrijd van Caitlin

Willie

Leet Weekblad

1

0

Het leven bestaat voornamelijk uit keuzes maken. Sommige keuzes zijn tijdelijk, andere keuzes zijn niet definitief en heel af en toe maak je een keuze voor het leven. De ene keuze is makkelijk en de andere is lastig. Keuzes ontkom je nou eenmaal niet aan. Helemaal niet als LeetFM medewerker, wanneer Creative bij je op de stoep staat met een aantal dilemma's. Elke week krijgt een medewerker van LeetFM namelijk een aantal lastige keuzes voorgeschoteld die beantwoord moeten worden.
Leer de medewerkers beter kennen en lees welke keuzes zij maakten. 

Naam: Caitlin
Leetnaam: Caitlin
Zo zou ik heten als ik van het andere geslacht was: Kylian
Huidige functie bij LeetFM: Eventmedewerker
Levensmotto: Niet geschoten is altijd mis
Mijn grootste idool: Harry Styles (Duhh)
Ik kan echt niet leven zonder: Muziek 
Ik heb een hekel aan: Lang wachten
Hiervoor kun je mij wakker maken: Een concert
Ik geef mijn geld het liefste uit aan: Sims4 pakketten
Ik koos voor LeetFM, omdat: Ik het heel leuk vind om kamers te bouwen op Leet en het graag voor een grotere groep mensen wilde bouwen. Daarmee wil ikook mensen vermaken en daar was het 
                                        eventteam perfect voor. Na een jaartje weggeweest te zijn wilde ik het opnieuw proberen.

Wat is jouw absolute droombaan (ongeacht of je het ooit zult worden)? 

Eeh, ik denk dan toch wel beeldende vorming docent. Hierin komen al mijn hobby’s naar voren, tekenen en schilderen. Omdat ik dit vak zelf ook gehad heb en ik vond dat het vak niet goed gegeven werd en zou dit zelf goed willen doen (uitleg geven, helpen waar het nodig is) of helpen met ideeën geven, maar de kinderen het wel zelf laten doen.. want het blijft ten slotte hun project.  Het lijkt mij heel leuk om les te geven op een middelbare school of zelfs op het mbo/hbo.


Als je één ding mocht noemen van je bucket list die je nu zou mogen uitvoeren wat zou dat zijn?

Alle toetjes op een menukaart bestellen (en opeten natuurlijk!) Wie houd er nou niet van toetjes..? Lijkt me leuk om de gezichten van de mensen te zien, wanneer alle toetjes op mijn bord liggen. Toetjes zijn meestal lekkerder dan het eten zelf.
 

Stel dat je morgen je bankrekening opent en ziet dat er €100.000,- is bijgeschreven om te schenken aan een goed doel. Welk doel zou dit zijn?

Ik denk toch wel KWF kankerbestrijding. Teveel mensen overlijden nogsteeds aan deze ziekte. Bij dit doel gaat t geld naar onderzoeken en uiteindelijk meer genezingen.

Toelichting: KWF Kankerbestrijding is vastberaden om kanker zo snel mogelijk te verslaan. Het ideaal is een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Het doel van KWF: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Om dit te bereiken werven ze fondsen waarmee ze onderzoek naar kanker financieren en begeleiden.
 

Wat is je grootste wens? (ongeacht of het ooit zal uitkomen) 

Mn moeder nog een keertje kunnen spreken, er zijn nog zoveel vragen waar ik mee zit en die ik haar zou willen vragen.. bijvoorbeeld hoe zij met bepaalde dingen om zou gaan. Zoals ruzies of relaties.


Stel dat je veroordeeld wordt voor een gevangenisstraf van 5 jaar, je mag één voorwerp uit je huis meenemen naar binnen, wat zou dat zijn?

Kleurpotloden, zo kan ik mn cel een beetje opvrolijken met tekeningen, bijvoorbeeld bloemetjes en gezichten van mensen.
 

Liever een volledig geautomatiseerd huis of liever een robot hebben die alle huishoudelijke klusjes voor je doet?
Een volledig geautomatiseerd huis, leuk zo’n robot maar je moet dat ding ook nog aansturen en in alle films over robots keren ze tegen de mensheid..


Liever onbeperkt naar een attractiepark of liever onbeperkt naar de bioscoop?
Naar de bioscoop, stel je voor de hele dag in de bioscoop loungen en alle films van de dag kijken en dat voor helemaal niks!


Liever de beste zijn in iets wat niemand serieus neemt of liever gemiddeld scoren bij iets wat hoog gewaardeerd wordt?
Beste in wat niemand serieus neemt, want als je gemiddeld scoort op iets wat hoog gewaardeerd word, heb je toch niks bereikt.. en tja mensen nemen mij toch al niet te serieus... :)


Liever nooit boos worden of liever nooit jaloers zijn?
Liever nooit boos, ik ben toch over het algemeen niet zo vaak boos... (alleen teleurgesteld) en je hebt ook positieve jaloezie, I guess.


Liever de ongemakkelijke waarheid kennen of liever een geruststellende leugen geloven?
Liever de ongemakkelijke waarheid kennen. Een geruststellende leugen is in t begin wel beter.. maar de waarheid komt toch wel uit en dan wordt het alleen maar ongemakkelijker.
 


Volgende week zondag is er weer een gloednieuwe editie van 'keuzestrijd'. Heb jij een dilemma of een lastige keuze die de medewerkers van LeetFM voorgeschoteld moeten krijgen? Laat deze dan achter in de reacties.

:: Creative
:: Nieuwsreporter LeetFM

Sunset!

02/02/2020, 21:52

Leuk al die informatie :-)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid