Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Achievement Tutorial: Vikingen
Check hier hoe het werkt...

Willie

LeetHotel

0

0

Laatst zijn er een hoop nieuwe achievements toegevoegd aan Leet Hotel. Je hebt vast een hoop nieuwe badges ontvangen en je bent er ongetwijfeld wel eventjes mee bezig geweest om jouw score wat op te krikken. Over het algemeen zijn achievements prima te doen, maar sommige achievements lijken of zijn toch wat onduidelijk. Natuurlijk gunnen wij iedereen een hogere score, daarom hebben wij speciaal voor jou een tutorial gemaakt. Heb je zelf een achievement waar je niks van snapt, of toch graag iets meer over wilt weten. Neem dan contact op met een van de LeetFM medewerkers, wie weet vinden de nieuwsreporters van LeetFM het wel de moeite waard om er een tutorial over te maken.



Achievement Tutorial: Vikingen

Leef je helemaal uit als echte viking van LeetHotel. Om deze achievement te behalen mag je iets doen wat je thuis nooit zou mogen, spelen met vuur. Doe snel je outfit aan en steek zoveel mogelijk vikinghuizen in de fik! Om de achievement volledig te halen moet je maar liefst 600 vikinghuizen in de fik gestoken hebben. Aangezien deze achievement extra aandacht van je vereist staat hieronder de tutorial om alles zo goed mogelijk uit te voeren, anders zul je veel tijd verspillen voor niks.

Let op: De veel voorkomende fout die gemaakt wordt is dat mensen vergeten om hun effect aan te zetten. Hierdoor zul je geen score behalen.

STAP 1: Plaats een vikinghuis (of meerdere als je dat prettig vind) in de kamer.
STAP 2: Trek de bijbehorende outfit aan, dit kan door :effect 172 te typen (dit is nodig om de score te behalen)
STAP 3: Klik dubbel op een vikingshuis terwijl je het effect draagt, je zult dan direct een score krijgen.

Deze stappen herhaal je, om uiteindelijk 600 huizen in de fik te steken zul je dus flink moeten klikken. Je kunt er ook voor kiezen om de huizen met stapeltegel in elkaar te zetten en als een gek te klikken of huizen los in de kamer te plaatsen, maar in principe is één huis genoeg als je blijft doorklikken.



Heel veel succes met het behalen van deze achievement :-).

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid