Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Selena Gomez en Justin Bieber weer samen?
Hun relatie liep niet van een leien dakje, geeft ze haar Justin weer een kans?

Willie

Muziek Wereld

1

0

Missen?

Nu het indrukwekkende Met Gala snel nadert, beseft zangeres Selena  Gomez dat ze haar ex-vriend (Justin Bieber) toch mist. “Ze zou graag met Justin naar het gala gegaan zijn”, zeggen de bronnen die dicht bij de ster staan. “Ze mist hem verschrikkelijk. Ze wilt echt niet met iemand anders gaan.”

 

Met Gala

Anna Wintour, de hoofdredacteur van de Vogue, is al lang verantwoordelijk voor dit event. Het event viert de opening van een tentoonstelling: Metropolitan Museum of Arts Costume Institute. Er staan meer dan 35 kledingstukken ten toon van de afgelopen 7 eeuwen. Ieder jaar heeft het event een dresscode. Dit jaar is dit “Heavenly Bodies: Fashion and Catholic Imagination.”

 

Geen goede band?

Ondanks allemaal ruzies en meningsverschillen, wordt Selena nog steeds naar de Canadese zanger toe getrokken. Ze luistert nog steeds elke dag naar zijn muziek en dat brengt hem altijd maar dichterbij. Vrienden en familie hopen dat ze hun relatie nog maar eens een kans geven.

Sunset!

02/02/2020, 23:43

zou het zo zijn?

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid