Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
ABBA maakt een comeback!
's Werelds succesvolste popgroep dook de studio's na 35 jaar terug in.

Willie

Muziek Wereld

1

0

Na 35 jaar wachten zijn de leden van de Zweedse popgroep ABBA terug de studio ingetrokken. Dat meldde ze zelf op hun eigen Instagram. Er zullen in december twee nieuwe liedjes uitgebracht worden. Dit doen ze naar aanleiding van hun "avatar-tourproject".

Fans konden hun ogen niet geloven na het horen van het heugelijke nieuws. Als een van de succesvolste bands uit de hele muziekgeschiedenis kijken heel wat mensen uit naar hun nieuwe tour: ABBA – avatartour. Een tournee over de hele wereld, maar dan als een hologram; een projectie die zodanig gericht is dat het 3D is en net echt lijkt. De bandleden zijn nu al bejaard en niet echt in staat om nog eens een hele wereldtour te doen.

Een preciese realeasedatum van de twee liedjes kennen we nog niet, maar we zijn wel al zeker dat één van de twee liedjes "I still have faith in you" zal heten. Deze zal getoond worden aan het grote publiek ergens in december.

Het was een zeer leuke ervaring om terug de studio in te duiken, het was alsof de tijd had stilgestaan. Dat zeiden Agnetha, Benny, Björn en Anni-Frid, de vier leden van ABBA. De twee nieuwe kunstwerkjes zullen typisch ABBA zijn, maar met een moderne twist.

ABBA, waarvan de naam van de band van elke eerste letter van de naam van de bandleden komt, scoorde in de jaren 70 en 80 grote hits waarmee ze de wereld veroveren. Hun bekendste nummers zijn: "Summer night city”, “I do I do I do I do I do” en “Waterloo”. Ze werden ooit bekend door hun deelname bij het Eurovisiesongfestival in 1974 voor hun land, Zweden.

Sunset!

02/02/2020, 23:49

ABBBBBBBBBBBAAAAAAAA

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid