Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Interview met Sytec
Alles over het aanstaande evenement

Willie

Evenementen

1

0

Enkele weken geleden bereikte ons het nieuws dat het eventteam van LeetFM onder leiding van Sytec al druk bezig is met de voorbereidingen van een nieuw evenement. (klik hier voor meer informatie). Onder de naam 'de meimaand' kunnen alle Leets vanaf komend weekend elke zaterdag in mei meespelen met het evenement en zo kans maken op fantastische prijzen. Na het verschijnen van dat artikel besloot ik om het gesprek aan te gaan met Sytec over dit evenement.
 

Aankomend weekend start jullie evenement 'de meimaand'. Wat houdt dat in?

Meimaand: Eventmaand houdt in dat je elke week wel iets te doen hebt! We vragen om je talenten in te zetten middels een quiz en een super leuke en lastige Wired Run! Genoeg om je voor in te spannen dus! 
 

Hoe zijn jullie op dit idee gekomen en hoelang zijn jullie met de voorbereidingen bezig geweest?

Meimaand Filmmaand op Veronica, ken je dat? Ik zat laatst eens te denken, om half drie in de nacht met een alcoholisch drankje bij me, hoe ik de Leets bezig kon houden. Toen dacht ik ineens aan die filmmaand. Daar moest ik iets mee doen, dus toen stelde ik dit voor aan het team. Men verklaarde me eerst compleet voor gek, en dat doen ze nu nog, maar het is tot nu toe een zeer goed idee! We zijn al in maart gestart met bouwen en de hele maand april heeft het eventteam dag en nacht gebouwd om alle 50 kamers af te krijgen, zowel mechanisch als het uiterlijk!


Dat is een bijzonder verhaal! Waarom is dit evenement de moeite waard?

Omdat het eventteam zich met ziel en zaligheid ingezet heeft om dit te maken voor de Leets! Dat betekent dus dat iedere dag er een arme eventmedewerker zich heel druk heeft gemaakt om het voor jou super leuk te maken! Tevens kan je leuke badges en prijzen scoren, maar het gaat vooral om de inzet die getoond is in het maken van alles!


Dan toch wel de belangrijkste vraag; Hoe speel je dit evenement en kun je meerdere keren meedoen?

Je speelt het in leet met je leet poppetje (Duuuhh). Elke zaterdag in mei is er een quiz en een wired run. Je kan en moet elke week mee doen met de run om de finale levels te mogen spelen! Heb je een week gemist? Oeps, dan kan je niet deelnemen aan de finale en mis je de kans op de beste prijzen! Spelen dus! Je kan ook elke week meedoen aan de quiz. We zijn benieuwd of jij de meeste kennis hebt!


Kun je in de prijzen vallen? En wat valt er allemaal te winnen?

Er in vallen doet pijn... Je kan wel leuke dingen winnen! Sowieso moet je de badges van de run verzamelen om uiteindelijk mee te kunnen doen aan de finale. Dus het is van belang dat je elke week aanwezig bent. Welke prijzen verder weggegeven worden weet ik nog niet precies. Dat moet ik nog eens heel goed bedenken, maar wat je wint is goed! 
 

Nou we gaan het zien, vanaf aankomende zaterdag in LeetHotel en op LeetFM! Heel veel succes aan het gehele eventteam ;)

Dankjewel en namens ons wensen wij alle Leets ook onwijs veel succes!


Voor alle inhoudelijke informatie, het rooster en uitleg over dit evenement klik dan hier.
Het evenement vindt elke zaterdag in mei plaats. De Quiz is van 14:00 - 15:00 te spelen in LeetHotel en te horen op LeetFM. Wired Run is geopend van 15:00-20:00, waarbij het tussen 15:00 en 17:00 ook begeleid wordt door een DJ op LeetFM.

Sunset!

02/02/2020, 23:52

Jammer dat hij gestopt is bij de radio

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid