Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Koningsdagcompetitie
Raad het woord in win prijzen!

Willie

LeetMusic

0

0

Vandaag is het dan, na een heel jaar wachten, eindelijk zover; onze koning is weer jarig! Dit is al genoeg reden voor een feestje met oranje toeters, maar het LeetFM nieuwsteam gooit er nog een schepje bovenop! Want zeg nou eens eerlijk, wat is er beter dan gigantische prijzen winnen op Willem-Alexanders verjaardag?

Nu we je aandacht hebben met 'prijzen', wil je natuurlijk wel weten hoe je die dan kunt winnen. Het is niet ingewikkeld, het enige wat je moet doen is het woord raden! Maar hoe doe je dat dan? Onderaan dit artikel staan heel wat leuke afbeeldingen, van Willem-Alexanders hoofd tot een kroontje. Deze staan hier niet voor niets, deze afbeeldingen bevatten namelijk letters wanneer je erop klikt. Aan jou de taak om met jouw gevonden letters een woord te vormen. Voor je nu als een kip zonder kop op alle afbeeldingen gaat klikken, is het misschien handig om te weten dat niet alle afbeeldingen een letter bevatten. Denk jij dat je de beste puzzelaar van Leet bent? Bewijs het maar!

Hebben we je nog altijd niet overtuigd? Bekijk dan de prijzen maar eens goed, je puzzelt namelijk niet voor een badeendje! 

#1 - SS
#2 - 100 BC
#3 - 50 BC


Wil jij voor die prijzen wel een poging wagen? Dan wensen wij jou namens het hele LeetFM Nieuwsteam heel veel succes! De winnaars worden dit weekend bekend gemaakt in dit artikel.

Het winnende woord was 'majesteit'. Dit is door maar liefst 12 mensen geraden. Enkel de drie snelsten vallen in de prijzen, en wat was het spannend. Het verschil tussen de nummer #1 en nummer #4 scheelt maar 18 minuten, dus extra zuur als je buiten de boot bent gevallen.

Namens het LeetFM nieuwsteam feliciteren wij:

#1 [SS] meesjagerman | 27/04/2018, 15:18:18
#2 [100 BC] | K3V!N |  27/04/2018, 15:25:09
#3 [50 BC] | Hardwell |  27/04/2018, 15:26:54

Er wordt zo spoedig mogelijk contact met jullie opgenomen, zodat jullie de prijs in ontvangst kunnen nemen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid