Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
KEUZESTRIJD #16
De keuzestrijd van Trustable

Willie

Leet Weekblad

0

0

Het leven bestaat voornamelijk uit keuzes maken. Sommige keuzes zijn tijdelijk, andere keuzes zijn niet definitief en heel af en toe maak je een keuze voor het leven. De ene keuze is makkelijk en de andere is lastig. Keuzes ontkom je nou eenmaal niet aan. Helemaal niet als LeetFM medewerker, wanneer Creative bij je op de stoep staat met een aantal dilemma's. Elke week krijgt een medewerker van LeetFM namelijk een aantal lastige keuzes voorgeschoteld die beantwoord moeten worden.
Leer de medewerkers beter kennen en lees welke keuzes zij maakten. 

Naam: Marco
Leetnaam: Trustable
Zo zou ik heten als ik van het andere geslacht was: Mijn ouders hadden daar niet echt een naam voor, maar als ik zou mogen kiezen Isabelle of Melissa.
Huidige functie bij LeetFM: DJ
Levensmotto: Be who you want to be, and don't change for others.
Mijn grootste idool: Ariana Grande
Ik kan echt niet leven zonder: Mijn mobiele telefoon
Ik heb een hekel aan: Laatkomers
Hiervoor kun je mij wakker maken: Pizza of lasagne
Ik geef mijn geld het liefst uit aan: Make-Up of eten
Ik koos voor LeetFM, omdat: Ik weer na 11 maanden out of business te zijn weer wilde draaien voor 
                                        een radio. Toevallig zag ik de LeetFM sollicitaties openstaan, en ik greep de kans!  Ook koos ik voor                                            LeetFM omdat het zo'n gezellig team is en altijd een gezellige sfeer op de radio hangt, ik dacht, dit                                              wil ik ook!

Wat is jouw absolute droombaan (ongeacht of je het ooit zult worden)?

Vroeger wilde ik altijd zanger worden. Ik heb die droom nu nog steeds, ondanks dat ik echt niet kan zingen. Onder de douche klink ik als een engel in mijn oren, maar daar hebben mensen een andere mening over, hahaha!

Als je één ding mocht noemen van jouw bucketlist die je nu zou mogen uitvoeren, wat zou dat zijn?

Naar Ariana Grande! Ariana Grande heb ik al één keer live gezien, vorig jaar op 16 mei (tevens ook mijn verjaardag) tijdens haar concert in het Ziggo Dome, maar ik zou het liefst een half uur met haar een meet & greet hebben!
 

Stel dat je morgen je bankrekening opent en ziet dat er €100.000,- is bijgeschreven om te schenken aan een goed doel. Welk doel zou dit zijn?

Aan KIKA. Ik vind dat er meer aandacht gegeven moet worden aan de ziekte kanker en medicijnen te maken die het waarmaken om kanker te genezen.

Toelichting: Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.
 

Wat is je grootste wens (ongeacht of het ooit zal uitkomen)?

Dat ik goed kan zingen, verhuis naar Amerika en meedoe met The Voice US, deze talentenjacht win en dan een succesvol carrière krijgen in de music business.  Kortom een bekende zanger worden.
 

Stel dat je veroordeeld wordt voor een gevangenisstraf van vijf jaar, je mag één voorwerp uit je huis meenemen naar binnen, wat zou dat zijn?

Pakje sigaretten, kan ik wat doen als ik naar buiten kan.

 

Liever elke dag een splinter of liever elke dag een papier cut?
Papier cut, je plakt er een pleister over en het is over, it hurts like a bitch, maarja, na een tijdje is dat ook wel weer weg.
 

Liever jezelf blijven of liever vanaf morgen iemand anders zijn?
Mezelf blijven, waarom op iemand anders lijken/willen zijn als je zelf al perfect genoeg bent in je eigen manier?


Liever nooit meer zweten of het liever altijd koud hebben?
Nou, ik ben echt iemand die het snel koud heeft, dus ik kies voor nooit meer zweten, scheelt weer geld voor deodorant.
 

Liever nooit meer alcohol of liever nooit meer fastfood?
Nooit meer fastfood, ik vind alcohol net wat te lekker om op te geven, oeps.
 

Liever nooit meer in de spiegel kunnen kijken of liever nooit meer achterom kunnen kijken?
Dan kies ik om nooit meer achterom te kunnen kijken, want ik moet natuurlijk wel in de spiegel kijken of ik er nog flawless uit zie, ahhaha!


Volgende week zondag is er weer een gloednieuwe editie van 'keuzestrijd'. Heb jij een dilemma of een lastige keuze die de medewerkers van LeetFM voorgeschoteld moeten krijgen? Laat deze dan achter in de reacties.

:: Creative
:: Nieuwsreporter LeetFM


 

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid