Nu LIVE Romyy & Solardo
Luisteraars
Huidig nummer
KEUZESTRIJD #14
De keuzestrijd van HandMeDown

Willie

Leet Weekblad

0

0

Het leven bestaat voornamelijk uit keuzes maken. Sommige keuzes zijn tijdelijk, andere keuzes zijn niet definitief en heel af en toe maak je een keuze voor het leven. De ene keuze is makkelijk en de andere is lastig. Keuzes ontkom je nou eenmaal niet aan. Helemaal niet als LeetFM medewerker, wanneer Creative bij je op de stoep staat met een aantal dilemma's. Elke week krijgt een medewerker van LeetFM namelijk een aantal lastige keuzes voorgeschoteld die beantwoord moeten worden.
Leer de medewerkers beter kennen en lees welke keuzes zij maakten. 

Naam: Joyca
Leetnaam: HandMeDown
Zo zou ik heten als ik van het andere geslacht was: Jordy of Jeffrey
Huidige functie bij LeetFM: Hoofd-DJ
Levensmotto: Om goed in het leven te staan moet je voldoende eten!
Mijn grootste idool: Onze Dewi natuurlijk! Oké, nee. Mijn opa.
Ik kan echt niet leven zonder: Eten
Ik heb een hekel aan: Geen eten hebben
Hiervoor kun je mij wakker maken: Eten
Ik geef mijn geld het liefst uit aan: EEEEEHMMM….ETEN!
Ik koos voor LeetFM, omdat: Ik wilde een nieuwe uitdaging, omdat ik voorheen nieuwsreporter was ergens anders. Toen besloten Femke en ik om sollicitatie te doen, omdat LeetFM toch een grote radio is en het leek een zeer fijn team.

 

Wat is jouw absolute droombaan (ongeacht of je het ooit zult worden)?

Nou heel eerlijk? Actrice lijkt me zo fijn om te doen, want je kan je helemaal inleven in iemand anders. En dan het liefst als actrice in een horror of komedie film, omdat ik films uit dat genre graag kijk. Het lijkt mij niet leuk om in films te spelen die ik zelf niks aan vind.

Als je één ding mocht noemen van jouw bucketlist die je nu zou mogen uitvoeren, wat zou dat zijn?

Een wereldreis maken. Dit wil ik al zo lang doen en het staat echt bovenaan mijn lijstje. Lijkt me echt gaaf om de wereld te zien, kennis te maken met verschillende culturen en eten. En bij een wereldreis zie je alles in één keer.

Stel dat je morgen je bankrekening opent en ziet dat er €100.000,- is bijgeschreven om te schenken aan een goed doel. Welk doel zou dit zijn?

Ik zou het schenken aan weeshuizen, want bij grote organisaties krijgt het einddoel vaak minder geld of komt het geld niet goed terecht. Met dat geld kunnen weeshuizen ervoor zorgen dat steeds meer kinderen een mooi leven krijgen (in hoeverre dat kan op sommige plekken natuurlijk). De mensen doen nu al hun best, maar met extra geld kunnen ze betere bedden en kleding kopen voor de kinderen.

Toelichting: Een weeshuis is een instelling waar kinderen zonder ouders, of waarvan de ouders niet meer voor het kind kunnen zorgen, worden opgevangen en verzorgd. Vaak worden zij dan ter adoptie afgestaan aan een pleeggezin, om zo weer een ‘’normaal’’ leven te leiden.

Wat is je grootste wens (ongeacht of het ooit zal uitkomen)?

Een mooi huisje, met later een gezinnetje.

Stel dat je veroordeeld wordt voor een gevangenisstraf van vijf jaar, je mag één voorwerp uit je huis meenemen naar binnen, wat zou dat zijn?

Een oude telefoon op netstroom. Die gaat gewoon nooit leeg, omdat de lader eraan verwerkt zit. Dan kan ik blijven bellen. Al is het alleen om de stem te horen van mensen die mij geliefd zijn (dat is ook waarom ik altijd naar Jop zijn uurtjes luister hihi).

 

Liever een belangrijke dag doorbrengen me je familieleden of liever doorbrengen met je vrienden?
Liever met mijn familie, om de band wat te versterken, want die is momenteel niet optimaal.

Liever meer tijd hebben of liever meer geld hebben?
Tijd heb ik genoeg, haha. Dan liever meer geld, zodat ik Jop kan trakteren en hem nog vaker kan verrassen.

Liever terug naar het verleden om je voorouders te ontmoeten of liever naar de toekomst om met je achterkleinkinderen te praten?
Nou, dan maar naar het verleden. Ik heb niet zoveel familie waar ik vanaf weet, dus dan zou ik graag willen weten wie mijn voorouders zijn. Lijkt me leuk om ze te leren kennen.

Liever heel beroemd zijn of liever de vriendin zijn van een heel beroemd iemand?
Liever zelf beroemd zijn, dus zelf werken voor het geld. Dan geeft het toch meer voldoening in het leven in plaats van in de spotlights staan van een ander.

Liever een jaar lang gratis eten of liever een jaar lang gratis internet?
Deze is zeer makkelijk, ETEEEEEENNN!!! Je wilt niet weten hoeveel ik uitgeef aan eten, dat is niet te vergelijken met mijn internetkosten…Haha!


 

Volgende week zondag is er weer een gloednieuwe editie van 'keuzestrijd'. Heb jij een dilemma of een lastige keuze die de medewerkers van LeetFM voorgeschoteld moeten krijgen? Laat deze dan achter in de reacties.

:: Creative
:: Nieuwsreporter LeetFM

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (6)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid