Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
EVENT: Zoek de eieren
Vind ze allemaal!

Willie

Evenementen

1

0



Aanstaande zondag is het weer pasen. De één viert de opstanding van Jezus Christus en de ander viert een lekkere vrije dag op maandag. Of je je nou opmaakt voor een jaarlijks paasontbijt met jouw familie of je wellicht weer een poging doet tot de overwinning bij een eiertikwedstrijd, je hoeft je in elk geval niet te vervelen. Want voor de thuisblijvers, of de fanatiekelingen die elders zin hebben om pasen te vieren heeft het bouwteam van Leet een evenement klaargezet.

Verzamel alle eieren

De trouwe paashaas van LeetHotel heeft samen met zijn paashulpjes eieren verstopt in LeetHotel. Het is de bedoeling dat jij ze gaat zoeken. Op zondag 1e paasdag (én 1 april, wat een grap) rond de klok van 19:00 kun jij de kamers van Pasen-BT bestormen en jouw zoekactie naar de verstopte eieren beginnen.

Helaas loopt er wel een paasfeest verpester rond, en die zal het jullie niet makkelijk maken. Dus op verzoek van de paashaas moeten jullie uitkijken waar je loopt. In totaal zijn er vijf kleurrijke eieren te vinden. Wanneer je een ei hebt gevonden krijg je deze als badge ter bewijs dat je hem hebt gevonden.

Voor de vijf snelste vinders heeft de paashaas nog een mooie SS uitgeloofd. 

Heel veel succes met zoeken en maak er een mooi paasfeest van!

Remie48

31/01/2020, 16:31

Blub

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid