Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
KEUZESTRIJD #12
De keuzestrijd van .Quinten

Willie

Leet Weekblad

0

0

Het leven bestaat voornamelijk uit keuzes maken. Sommige keuzes zijn tijdelijk, andere keuzes zijn niet definitief en heel af en toe maak je een keuze voor het leven. De ene keuze is makkelijk en de andere is lastig. Keuzes ontkom je nou eenmaal niet aan. Helemaal niet als LeetFM medewerker, wanneer Creative bij je op de stoep staat met een aantal dilemma's. Elke week krijgt een medewerker van LeetFM namelijk een aantal lastige keuzes voorgeschoteld die beantwoord moeten worden.
Leer de medewerkers beter kennen en lees welke keuzes zij maakten. 

Naam: Quinten
Leetnaam: .Quinten
Zo zou ik heten als ik van het andere geslacht was: Petronella Alexandria Puistia
Huidige functie bij LeetFM: DJ & Jingle Creator
Levensmotto: Geloof in jezelf en blijf bij jezelf, wat anderen ook over je denken of zeggen
Mijn grootste idool: Ariana Grande, wat een gouden voice!
Ik kan echt niet leven zonder: Eten en drinken
Ik heb een hekel aan: ongerechtigheid en mensen die voor een ander het leven zuur maken
Hiervoor kun je mij wakker maken: Sushi en VERS ambachtelijk ijs.
Ik geef mijn geld het liefste uit aan: Vakanties
Ik koos voor LeetFM, omdat: Het momenteel de grootste online radio is in de retrowereld en ik dacht dat ik hier wel het een en ander kon verbeteren.

Wat is jouw absolute droombaan (ongeacht of je het ooit zult worden)?

Dit zullen mensen niet van mij verwachten, maar dat is radio DJ. Radio maken op de landelijke bak is mijn ultieme droombaan. Ik ben er al vanaf jongs af aan mee bezig. Als ik mijn levensmotto moet geloven ;)
 

Als je één ding mocht noemen van je bucket list die je nu zou mogen uitvoeren wat zou dat zijn?

Besturen van een vliegtuig. Ik heb een fascinatie voor vliegtuigen en alles wat er bij komt kijken. Dit komt waarschijnlijk ook omdat ik een paar keer per jaar in het vliegtuig zit. Dit is ooit ontstaan toen ik klein was. Als ik het zou kunnen bekostigen zou ik ook zeker gaan vliegen. Het is toch fantastisch, zo hoog boven de grond zwevend door de wolken. Het ultieme gevoel van vrijheid.
 

Stel dat je morgen je bankrekening opent en ziet dat er €100.000,- is bijgeschreven om te schenken aan een goed doel. Welk doel zou dit zijn?

Aan een stichting die ik dan zelf op ga zetten. Ik geef €0,- aan goede doelen, omdat de centjes vaak niet goed terecht komen. Die €100.000,- zou ik dan zelf gebruiken om in eigen land of een derde wereld land mensen te helpen. Dit kan zijn het bouwen van scholen of huizen en het onderwijzen van kinderen.
 

Wat is je grootste wens (ongeacht of het ooit zal uitkomen)

Openen van een eigen BeachClub. Het warme buitenland is waar ik graag oud word. Van alle horeca spreken Beachclubs mij het meest aan. Gezellige mensen, mooie locaties en de enorm grote uitdaging. Beachclubs krijgen vaak maar één kans, of het loopt gelijk de sterren van de hemel of je flopt. Maar ik wil eerst genieten van het leven, zonder al die bijkomende stress, want je zult niet vaak vrij zijn. Geloof me!
 

Stel dat je veroordeeld wordt voor een gevangenisstraf van 5 jaar, je mag één voorwerp uit je huis meenemen naar binnen, wat zou dat zijn?

Dan ga ik voor mijn vakantiebox. Hierin liggen alle mooie vakantie herinneringen. Die blader ik allemaal door, terwijl ik lekker in de bak zit en door een raam van 1 bij 1 meter aan het kijken ben.

 

Liever nooit meer radio maken of liever nooit meer gebruik maken van een smartphone?
Dan liever nooit meer gebruik maken van een smartphone! Komt mijn oude Nokia nog goed van pas ;)


Liever leven in een wereld met verbod op het huwelijk of liever leven in een wereld met een verbod om te scheiden?
Verbod op huwelijk dan maar! Je zou maar een verschrikkelijk wijf trouwen, waar je later dan achter komt en er voor ALTIJD aan vast zit. Dat wil je niet.


Liever alle instrumenten kunnen bespelen of liever de tekst van elk liedje kennen?
Instrumenten kunnen bespelen. Wist je trouwens dat ik vroegah fanatiek gitaar speelde? Toen kreeg ik het uiteindelijk zo druk met radiomaken en school dat ik toch maar ben gestopt. Het kunnen spelen van alle instrumenten zou een enorm grote toevoeging zijn voor je ritmische gevoel. Lijkt mij ook wel kicken.


Liever nooit meer kunnen autorijden of liever nooit meer kunnen fietsen?
Nooit meer kunnen fietsen! Er is niks lekkerder dan lekker touren met de auto. Fiets is heel handig  als je een slok teveel op hebt, maar ik ga toch voor de auto.

Liever een gewoon huis op een buitengewone plek of liever een buitengewoon huis op een gewone plek?
Een gewoon huis op een buitengewone plek. Ergens in een bergachtig gebied met uitzicht op het dal en in de buurt van een wintersport gebied lijkt mij zalig




Volgende week zondag is er weer een gloednieuwe editie van 'keuzestrijd'. Heb jij een dilemma of een lastige keuze die de medewerkers van LeetFM voorgeschoteld moeten krijgen? Laat deze dan achter in de reacties.

:: Creative
:: Nieuwsreporter LeetFM

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid