Nu LIVE kiznear
Luisteraars
Huidig nummer
EVENT: Tijdreizen
Zaterdag 31 maart van 19:00 tot 21:00

Willie

Evenementen

1

0



Paniek! Dat is wat overheerst bij de professor Tinus uit LeetHotel, nadat er iets vervelends is gebeurd. Een tijdmachine, dat is iets waar iedereen van droomt, zo droomt ook deze bekende professor van LeetHotel daar van. Hij ontwierp een mooie machine die het mogelijk maakt om in de tijd te reizen. Helaas liep zijn test niet helemaal zoals gepland. Volgens deze professor is de machine tijdens het testen op hol geslagen en heeft het ervoor gezorgd dat verschillende onderdelen in verschillende tijdperken terecht zijn gekomen en is zijn machine niet meer in staat deze voorwerpen terug te halen. 

De professor is helemaal van slag dat zijn uitvinding zulke grote problemen heeft opgeleverd. Het liefst wil hij zijn dierbare onderdelen terughalen, maar hij weet niet waar hij het zoeken moet. Daarom roept hij alle Leet's op om de verloren onderdelen terug te vinden. Kun jij hem helpen?

Hoe kun je deze professor helpen?

Durf jij het aan om in de tijd te reizen? Zorg dan dat je op zaterdag 31 maart van 19:00 tot 21:00 in het hotel aanwezig bent. Reis door verschillende tijdperken op zoek naar de vijf verloren onderdelen van professor Tinus. Heb je een onderdeel gevonden, ga dan op dit item zitten. Je ontvangt dan de badge als bewijs dat je een onderdeel hebt gevonden. Heb je alle onderdelen gevonden? Breng het dan zo snel mogelijk terug naar het laboratorium van professor Tinus. Naast de badges zijn er voor de beste zoekers nog veel meer prijzen te verdienen.

Namens het LeetFM evenemententeam heel veel succes met zoeken!

Remie48

31/01/2020, 16:31

Blub

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid