Nu LIVE JariBeat
Luisteraars
Huidig nummer
[UITSLAG] Nieuwsreporter Sollicitaties
Wie komen ons team versterken?

Willie

LeetMusic

0

0

Het was 5 maart 2018 om exact 14:14 uur toen de nieuwsreporter sollicitaties officieel geopend werden. Jullie hebben geschreven, geschreven en nog eens geschreven.. Maar er komt natuurlijk altijd een moment om de uitslag bekend te maken en mocht dat moment nou net vandaag zijn!

Als eerste wil ik iedereen bedanken voor het solliciteren, want wow, wat hebben we veel sollicitaties binnen gekregen (kuch 43)! Helaas kan niet iedereen aangenomen worden.. Ik ga jullie niet langer meer in spanning houden en maar meteen met de deur in huis vallen.

Onze nieuwe nieuwsreporters in opleiding zijn geworden:
1. Ebberke
2. Trusting
3. Milaatjuuhh
4. Dinosaurus

Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe functie en heel veel succes tijdens jullie proefperiode! Benieuwd naar wat deze nieuwe toppers allemaal gaan schrijven? Houd dan zeker weten de LeetFM website in de gaten!

Mocht je nou helaas niet aangenomen zijn, niet getreurd! Houd vooral de vacaturepagine van LeetFM in de gaten voor nieuwe sollicitaties en mocht nieuwsreporter nou niks voor jou zijn, dan zijn er nog veel meer toffe functies binnen het team! 

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (5)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid