Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
KEUZESTRIJD #10
De keuzestrijd van !Rudy

Willie

Leet Weekblad

0

0

Het leven bestaat voornamelijk uit keuzes maken. Sommige keuzes zijn tijdelijk, andere keuzes zijn niet definitief en heel af en toe maak je een keuze voor het leven. De ene keuze is makkelijk en de andere is lastig. Keuzes ontkom je nou eenmaal niet aan. Helemaal niet als LeetFM medewerker, wanneer Creative bij je op de stoep staat met een aantal dilemma's. Elke week krijgt een medewerker van LeetFM namelijk een aantal lastige keuzes voorgeschoteld die beantwoord moeten worden.
Leer de medewerkers beter kennen en lees welke keuzes zij maakten. 

Naam: Rudy
Leetnaam: !Rudy
Zo zou ik heten als ik van het andere geslacht was: Emma, want zo heet mijn zusje nu.
Huidige functie bij LeetFM: Assistent Hoofd-DJ
Levensmotto: Maak wat van je leven, en laat jouw keuzes niet beïnvloeden door anderen.
Mijn grootste idool: Ik denk toch wel een oud-docent van me, hij stond op zo’n goede manier in het leven en wist iedereen gewoon te laten lachen.
Ik kan echt niet leven zonder:  Vrienden, mijn sociale leven is enorm belangrijk voor mij.
Ik heb een hekel aan: Mensen die zeuren over kleine dingen, neem het leven niet zo serieus en zoek ook eens wat grenzen op.
Hiervoor kun je mij wakker maken: Oh dit zijn er best veel, vooral leuke uitjes, frituur voedsel en vakantie.
Ik geef mijn geld het liefste uit aan: Vakanties, feestjes en leuke uitjes naar bijvoorbeeld pretparken of steden.
Ik koos voor LeetFM, omdat: LeetFM er goed georganiseerd uit zag en de medewerkers zagen eruit alsof ze de radio serieus namen.

Wat is jouw absolute droombaan (ongeacht of je het ooit zult worden)?

Ik zou toch wel graag eigenaar willen zijn van een goedlopende winkelketen, die beschikt over zowel een webwinkel als een stenen winkel die je kunt bezoeken. Ik vind het geweldig om voor een klant het geschikte product te vinden. Ik houd ook niet van gehaast werk. Ik heb liever een tevreden klant.

Als je één ding mocht noemen van je bucket list die je nu zou mogen uitvoeren wat zou dat zijn?

Een roadtrip door Amerika van de oostkust naar de westkust in een camper. Ik ben helemaal gek op Amerika en ik wil meer zien dan de bekende steden als New York en Los Angeles. Met zo’n roadtrip zie je ook de kleine dorpjes om de steden heen en dat interesseert me juist.

Stel dat je morgen je bankrekening opent en ziet dat er €100.000,- is bijgeschreven om te schenken aan een goed doel. Welk doel zou dit zijn?

Ik zou dit gebruiken om het in een lokaal project te steken. Ik zou het nooit aan een grote organisatie schenken, want dan komt het geld in mijn ogen nooit 100% goed terecht. Ik zou het geld steken in een project voor ouderen om ervoor te zorgen dat mensen in de omgeving om de zoveel tijd eens wat leuks met de bejaarden kunnen doen. Bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin.

Wat is je grootste wens (ongeacht of het ooit zal uitkomen)?

Mijn grootste wens is om een stabiele toekomst te hebben, waarin ik niet naar geld hoef te kijken en iedereen in mijn omgeving gelukkig is.

Stel dat je veroordeeld wordt voor een gevangenisstraf van 5 jaar, je mag één voorwerp uit je huis meenemen naar binnen, wat zou dat zijn?

Ik zou een radio op netstroom meenemen, daar zou toch vast wel een stopcontact zijn die ik kan gebruiken?

Liever al je foto’s kwijt of liever al je geld kwijt?
Liever mijn foto’s dan. Ik heb momenteel nog niet zoveel foto’s van dermate grote waarde dat ik denk: ‘Oh nee die kan ik echt niet missen’.

Liever de badkamer poetsen of liever de afwas doen?
Ik doe liever de afwas. Aangezien wij nu een enorme badkamer hebben, ben je echt wel 1,5 uur bezig om het schoon te krijgen.

Liever een klein huisje in een goede buurt of liever een groot huis in een slechte buurt?
Liever een groot huis in een slechte buurt, ik hoef niet zoveel om te gaan met mijn buren dus dan kies ik er liever voor om een beetje mooi te wonen.

Liever het goede nieuws eerst horen of liever het slechte nieuws eerst horen?
Eerst het slechte. Dan kan het alleen maar meevallen.

Liever het nieuws presenteren of liever een eigen reality show presenteren?
Doe maar een realityshow. Heerlijk om mijn leven te volgen, ik doe namelijk zulke interessante dingen…not! Nee, maar die privacy die ik ervoor inlever ga ik wel missen.




Volgende week zondag is er weer een gloednieuwe editie van 'keuzestrijd'. Heb jij een dilemma of een lastige keuze die de medewerkers van LeetFM voorgeschoteld moeten krijgen? Laat deze dan achter in de reacties.

:: Creative
:: Nieuwsreporter LeetFM

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid