Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Interview met Devona
Alles over haar nieuwe functie...

Willie

LeetMusic

0

0

Onze Devona, wie kent haar niet... Al een hele poos een bekend gezicht binnen LeetFM. Ze heeft geweldig nieuws ontvangen, want ze is gevraagd om mede-eigenaar te worden van LeetFM en... ze zei JA! Normaal gesproken een functie die je niet zomaar krijgt, dus een goede reden om er eens met haar over te praten.

Hoi Devona, je maakt al bijna twee jaar deel uit van LeetFM. Alles wat je in die afgelopen tijd hebt gedaan werd in de afgelopen weken beloond. Je kreeg namelijk de functie van mede-eigenaar aangeboden. Hoe voelt dat?

Ik heb tussentijdse pauzes gehad gedurende die twee jaar, maar het voelt onwijs fijn om te weten dat mijn bijdrage in dit team wordt gezien, gewaardeerd en beloond met mijn nieuwe functie als mede-eigenaar bij LeetFM.

Is dit nieuws onverwachts gekomen, of is hier een heel proces vooraf gegaan? Kun je ons meenemen in een beschrijving van het moment dat je te horen kreeg dat je deze nieuwe functie zou krijgen?

Om eerlijk te zijn is het heel spontaan en onverwacht gekomen. Ik kreeg een appje van Dewi, een van onze eigenaren. Hierin stond: "Hoe zou je het vinden om mede-eigenaar van LeetFM te worden?" Ik was natuurlijk super enthousiast en voelde me vereerd dat mij deze functie werd aangeboden.

Waarom denk je dat ze bij jou zijn uitgekomen?

Zoals eerder al vermeld ben ik al een aantal jaar actief in het team. Hoewel het team constant verandert, ken ik het ondertussen wel op mijn duimpje. Het feit dat ik al jaren ervaring heb als Hoofd DJ heeft ook een steentje bijgedragen bij het nemen van deze beslissing, vermoed ik.

Elke medewerker werkt binnen LeetFM op zijn/haar eigen manier, heb jij al een beetje een eigen werkwijze ontwikkeld? Heb je al nagedacht over dingen die je wilt veranderen of juist wilt verbeteren?

Ik zou niet weten hoe mijn werkwijze verschilt met dat van de andere werknemers. Ik werk vooral teamgericht. Ik probeer de medewerkers zo veel mogelijk aandacht te geven en een boel ruimte te creëren voor creatieve ideeën. Ik vind het team zelf al top, maar ik wil ervoor zorgen dat er meer groeikansen zijn en dat er altijd ruimte is voor verbetering, hoe ervaren je ook bent. Van elkaar leer je immers. Een gemotiveerd team is mijn streefdoel, maar af en toe mis ik dat stukje dus ook daar zou ik wat aan willen veranderen.

Wat zijn de belangrijkste doelen voor jou en hoe zie je LeetFM voor je over enkele maanden?

Mijn hoofddoel is om LeetFM nog groter en sterker te maken dan we al zijn. Om nieuw talent te verwelkomen en om iedereen iets te geven wat bij een eigen persoonlijkheid past om dat weer te uiten. Ook wil ik dat iedereen van elkaar blijft leren, hoe lang of kort jouw ervaring ook is. Kortom; een leuker LeetFM voor iedereen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid